АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 264
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София

енви, Филипчето ме 'светна', че сме били адашки с теб, то зад тези прякори знае ли човек какво се крие Joy hahaha
А мен ще светнете ли от кой град е Енви? Енви? Mr. Green

Момичета не съм снимала т.нар. обущета, цял ден нямах нет, а вчера беше просто кошмар. Като се прибрахме от разходка в 17.30 ч малчо такъв вой надаваше, че ме сбърка, беше умрял от глад + целия се беше опикал. Нахраних го и го изкъпах с по-топла водичка, облякох го хубаво като наблегнах на крачетата. Заспа в 18.30 ч  - така е след двудневен рев, мрънкане и неспане. И няма резултат от този тормоз т.е. зъбета няма (...Смин?  Mr. Green...).

Енви, беше питала за отварянето на сергийката навън - онзи ден закъсняхме за обяд и му взех едно купешко зел. пюре, това добре, обаче нямах лъжичка та пих едно капучино и с лъжичката (малко много си позатворих очите по отношение на стерилната чистота) му го дадох. Та вече без лъжичка няма да излеземе. И друго щях да ти казвам, обаче мозъка ми спи.

Фил, и ние сме с чувалчето Джордани, много е хубаво нали?! Изпробвахме го, наистина непропуска вода, единствено ме притеснява дали не му е студено вътре, защото му е доста широчко  Thinking...

Мама79, относно кр. група, наш`та ни я казаха в род. дом. Казаха ми, че е на баща му (демек В+, а моята е 0+) и затова кара по-тежка жълтеница. Чувала съм, че децата взима ли кр. група на бащите си, но незнам доколко е вярно.

# 31
Ееее, пораздвижи се малко темичката, къде сте се покрили всички Rolling Eyes
Данче, аз мисля в по-студените дни да слагам отдолу едно одеалце и тогава в Джорданката, за да му е съвсем уютно.
енви, забележи колко интересна личност си, и има защо Hug
мама79, мерси за сайта  bouquet

# 32
  • Boston, MA
Да, много често срещано било при деца до 5 години... 80% на лявата ръка се случвало...

# 33
  • София
След толкова честитки не върви да се скатаем  Hug
Малко на патерица и аз да почерпя за 7 месечния си сладур.

и за фенките на кафето:

Въпреки студения ден направихме дълга разходка и накрая се оказахме при доки на мерки и теглилки. Юначето ми вече е 12,200кг на см все още е 76 (+600гр и 0см). Доки пак ме сгълча, че много е наддал, а аз се радвах, че не е килограм и кусур като друг път. Важното е да е жив и здрав. Отложих третата ваксина ДТК докато се върнем в София, че не ми се мисли както смятам утре сутринта да пътувам какво ще правя ако ми вдигне Т като предния път.
Взеха ни кръв и урина за изследване, но резултатите ще разбера едва като се върна. Но пък вземането на урината си беше екшън. Близо 40 минути го дебнах, въоръжена с контейнерче да даде материал за изследване. Като го разголих нашия си хвана крачетата и като започна да им приказва, та 40 минути. Луднах край него. Добре, че скоро няма да даваме урина  Laughing

Да ви се оплача. От няколко дни нямаме нет по няколко часа. Провайдърът излезе с обяснение, че му крадат кабелите конкурентни фирми  #Cussing out Дано да си решат проблемите докато ме няма, че съм на път да ги сменям. Не стига, че не мога си платя таксата по интернет, намират се далеч, спират ми нета на първо число ако не е платен, ами като го платя пак не мога да го ползвам. Ще  fight fight
Бубка, добре че вече е добре малкия ти сладур.
Таничка, войни ще се водят за Миленка. Голяма сладуранка.
Енви, нямам търпение да дойде Коледа, за да започна да пращам картички. Не ги пускам през пощите, а ги разнасям лично. На родителите ни, на баба ми, племеничките и няколко приятелки редовно пускам картички в пощенските им кутии. Така го има и момента на изненадата.
Наш Емо за пореден път падна, този път от колелото. Взех да  newsm79 и го сложих в колелото, което е с кош за бебе. Дечко се забавлява няколко минути, след което взе да се върти докато обърна колелото. Видях го как тупна върху ръба на плъзгащата се врата и зарязах и чистене и готвене. Докато го вдигна вече бяхме с цицина и леко одрани. Но пък що рев му удари... Милото ми беладжийче - хич не обича да стои сам. В кошарата посинява от рев; на легло не мога да го оставя, че възглавниците за нищо ги няма и ги разхвърля по земята, след което се засилва към ръба. И след 2 тупвания от спалнята и канапето реших, че колелото е безопасно, но не би. Следващият път ще трябва да вкарам количката в къщи и там да го държа  newsm78 Дали ще помогне  newsm78

Най-вероятно това ще е последния ми постинг докато се завърнем от морето.
Весело изкарване на всички идващи празници. Честито предварително на всичките ни месечковчета.   love001

# 34
Момичета, вие сте безценни  Hug !
Исках вчера да постна, но бг-мама не работеше.
Иленка, Бюти, Рина, благодаря за препратката към темата в здравния - не знаех за нея, а ми беше много полезна.

МисЗ и Рина, благодарности за новата тема!

Бубка, много мъчно ми стана  Sad.  Трябва ли да се пази в следващите дни, или след наместването вече е добре?
Дано да не го боли милото Дани и утре вече да е добре, че нали има да празнува 7-месечния си Рожден Ден  Hug

# 35
  • Boston, MA
Мерси от името на Дани на всички загрижени "каки" (няма да сте "лели" Wink)

Зарче, добре е, веднага след наместването беше чисто нов, само че спа много неспокойно - явно се е уплашил. Той дори след първоначалния рев, след като се случила случката, се беше хилил и държал нормално, само ръчичката му била така увиснала настрани и баба му се светнала, че не е наред, подавала му играчка, той не посяга с тази ръка и така.

А Мимата е добре, нали (това слепване, за което говореше, й е минало?). Много целувки!

Да знаете де, не е страшно, аз много се шашнах, като ми се обадиха, но вече ще знам, че се случва (а може би, както казва мама79, при някои хора по-често) и ще си знам.

Данче - стига стерилност бе, нали кърменето ги пази (моето вечно оправдание  Mr. Green)

Лека нощ, дами/мами! 

# 36
Добро утро!

Днес тук е слънчево още от сега, дано така се задържи, че не ни се стои вкъщи.Ще ходим на освещаване на новият апартамент на брат ми и след това ще разхождаме семейно Преси, случва ни се само събота и неделя, за жалост.

Хубав ден желая на всички! Hug
Данче, хайде, сложих  Coffee

# 37
  • София
Добро утроооо     

Филипка, айййййдеееее   

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 08:59 от Данче-Калпазанче

# 38
Данче, супер си! Hug

# 39
  • София
Фил,

Слушам Хоризонт  Mr. Green има предаване за бебета, и сега честитиха бебе на име Иринея, та се сетих за Пириней на Ренката  Mr. Green

# 40
  • София
Хайде бе мамички, само моя калпазанин ли ме е събудил рано рано?
Носи сееееееееее!

# 41
А Naughty, не е само твоя!
Юли трета сутрин ме буди в 5, после в 6 и в 7 се предавам окончателно Crazy.
А вечер ми заспива в 8 Shocked.Няма да се разберем така с него.Ще си го държа пак до 9 и ще си спинка до 7 Crossing Arms.И аз съм човек bowuu.
Та добрютро и от нас.
За мен има ли кафе???

# 42
здравейте,най-после качих няколко снимки на ИНА,т.е. направих албум в snimka.bg.сега как за ги кача в априлският клуб, особено на първата ни страницчакам помощ.мерси
За да качиш снимки в нашия албум, просто влез в него с потребител и парола/aprilkidwe/2006-2/ и ги качи така,както си го направила вече в твоя албум.За да имаш снимка на 1-ва страничка , Рина ти е обяснила Peace.
Друг вариант пък за вече качените ти снимки в албума, който си създала е просто да му сложиш адреса в профила ти.Така всеки, който иска ще може да ги види като клипне там.Малко объркано стана, ама дано си ме разбрала  PeaceАко не си-питай до дупка Party.

# 43
Добро утро, голяма съм посталана.
Днеска слънчево времето, ама студено.
Мами водите ли бебоците с вас на кафе/имам предвид вътре/, аз да ако не е опушено.
Честито на месечковците

# 44
Честит 7-ми месец на героя Дани и на Ивайло!

мимка, аз на заведение вътре съм сядала само веднъж с Преси, имаше добра аспирация и не беше задимено.Но по принип избягвам, тук с една мартенка, с която излизаме сме си заплюли едно кафе, на което можем да сядаме и зимата, хем сме навън, хем е закътано едно такова.

Общи условия

Активация на акаунт