енви, Филипчето ме 'светна', че сме били адашки с теб, то зад тези прякори знае ли човек какво се крие

Момичета не съм снимала т.нар. обущета, цял ден нямах нет, а вчера беше просто кошмар. Като се прибрахме от разходка в 17.30 ч малчо такъв вой надаваше, че ме сбърка, беше умрял от глад + целия се беше опикал. Нахраних го и го изкъпах с по-топла водичка, облякох го хубаво като наблегнах на крачетата. Заспа в 18.30 ч - така е след двудневен рев, мрънкане и неспане. И няма резултат от този тормоз т.е. зъбета няма (...Смин?
Енви, беше питала за отварянето на сергийката навън - онзи ден закъсняхме за обяд и му взех едно купешко зел. пюре, това добре, обаче нямах лъжичка та пих едно капучино и с лъжичката (малко много си позатворих очите по отношение на стерилната чистота) му го дадох. Та вече без лъжичка няма да излеземе. И друго щях да ти казвам, обаче мозъка ми спи.
Фил, и ние сме с чувалчето Джордани, много е хубаво нали?! Изпробвахме го, наистина непропуска вода, единствено ме притеснява дали не му е студено вътре, защото му е доста широчко
...Мама79, относно кр. група, наш`та ни я казаха в род. дом. Казаха ми, че е на баща му (демек В+, а моята е 0+) и затова кара по-тежка жълтеница. Чувала съм, че децата взима ли кр. група на бащите си, но незнам доколко е вярно.

Дано да си решат проблемите докато ме няма, че съм на път да ги сменям. Не стига, че не мога си платя таксата по интернет, намират се далеч, спират ми нета на първо число ако не е платен, ами като го платя пак не мога да го ползвам. Ще

и го сложих в колелото, което е с кош за бебе. Дечко се забавлява няколко минути, след което взе да се върти докато обърна колелото. Видях го как тупна върху ръба на плъзгащата се врата и зарязах и чистене и готвене. Докато го вдигна вече бяхме с цицина и леко одрани. Но пък що рев му удари... Милото ми беладжийче - хич не обича да стои сам. В кошарата посинява от рев; на легло не мога да го оставя, че възглавниците за нищо ги няма и ги разхвърля по земята, след което се засилва към ръба. И след 2 тупвания от спалнята и канапето реших, че колелото е безопасно, но не би. Следващият път ще трябва да вкарам количката в къщи и там да го държа
Дали ще помогне 
. Трябва ли да се пази в следващите дни, или след наместването вече е добре?
)
, не е само твоя!
.
.И аз съм човек
.
.
.