АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 269
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте моми4ета,

неЩо ми липсва муzата да пиШа, и аz не zнам Що така  Confused

Първо, 4естито н вси4ки, имаЩи повод да праzнуват   bouquet

Мама79, мерси zа инфото. БаЩа ми, който поzнава горките родители на девойката, ми каzа онzи ден 4е нямало никакво подобрение, и 4е била отслабнала страШно много...... Освен молитви и положителна енергия май не остана ниШо друго.....  Cry  Cry  Cry

Дан4е, е поне един 4овек е видял каквото съм писала  Heart Eyes  Нямах предвид ние а правим самите карти4ки, може и купеШи да се вzимат и да се напиШат, все Ще се zарадват горките де4ица.... Само ние 4ужбинските мами трудни4ко можем да се вклю4им...... И в Коледния Баzар бих искала да у4аствам ама няма как  Sad  За това днес преведох малко ? на ДБМ, поне това мога да направя  Wink

Мамо Маца  Wink  мен пък колието ми хвана окото, браво на теб, много красиви работи си направила   bouquet

При нас кво ново....ами Ще се местим май малко по рано, на 23.11......то не остана и съответно сега ми бръм4и главата от zада4и. Времето тук е хубаво, не е прекалено студено (5° днес) и е сухо и иzлиzаме ето така . Милена кротна откакто иzляzоха и горните zъби . Прави все по успеШни опити да пълzи и ве4е не мога да я иzпусна от поглед, zаЩото обожава да дърпа кабели, да отваря 4едмеджета и Шкафове, да се крие под столове и да пипа където не й е мястото    ooooh! 

# 16
аз като видях Милена как е опакована.........моята мушморочка такъв рев реве,когато й обличам яке или космонавт, че чак се захласва и аз съм принудена да й го махам............в тези студени дни излиза облечена мноооого, в смисъл боди върху пуловера й слагам едно такова космато като полар,ама не баш, но все ми се струва,че й е студено,ама кво да правя - инатче си отглеждам вкъщи

# 17
мами вижте каква полезна инфо за пастите за зъби открих тук :
http://gorichka.bg/index.php?p=10&id=91

# 18
Ех, най-накрая кредора се оправи да мога да пиша. Крайно време е да си сложа една фонетична.

Честит празник на месечковците.

Татянка, Миленката е страхотна просто Crazy Дани също.
Миси, аз все още се надявам да видя Алекса като буболечка Wink

Фурор, за пъпките точно щях да те съветвам да си направиш хормонални изследвания, ама те докторята са се сетили.

Ние днес се консултирахме и ваксинирахме (последно за тази година). Резултат - 8760 гр и 71 см.

# 19
Ние днес акустирахме по-рано, излезе много силен и гаден вятър, иначе по обед беше супер.
Татянка, дъщеря ти става все по-голям сладур с всеки изминал ден HugА твоята липса се забелязва осезаемо Heart Eyes
мамо меца, страхотен талант си!  bouquet

# 20
Татянка, голям бонбон е Миленка и това бяло бяло якеее!  Hug
За картичките прочетох, но идеята ми стои малко неприемлива  Rolling Eyes - в смисъл, че тези деца от толкова други неща имат нужда..., пък и картички - няма ли повече да ги разстроят... Confused Но пък знам, че в чужбина е много разпространено да се пращат картички...

Като стана дума - вие пращате ли картички за Коледа на близки и приятели? Аз вече не Embarassed - само СМС и мейли.

# 21
Здравейте  Mr. Green
Честито на всички месечковци наборчета   newsm67
Ето и нашата скромна почерпка:

П.П. Даа да похвалим Рина и МисЗ за новата тема  bouquet
И да кажем, че сме особено скрибуцащи и викащи днес Joy
Картички не пращам, пускам смс-и Peace

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 22:14 от mama79

# 22
Едно бързо здравейте  bouquet
Честито на всички месечинковчета!
Благодарско на мис3 и на рина за темата  bouquet
Днес времето тук ставаше за разходка и аз използвах Hug
мама маца, невероятна си  bouquet
татянче, само елате до варна и ще ви откраднем принцесата Blush
енви, Филипчето ме 'светна', че сме били адашки с теб, то зад тези прякори знае ли човек какво се крие Joy hahaha
Целувки на всички Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 18:48 от СмиНсЧо

# 23
  • Boston, MA
Уфффф, вчера инцидент - Дани си измъкнал лакътя, добре че баба му веднага се обадила на баща му, и той се изстрелял до нас, взел ги и към докторите - обади ми се по пътя, за да им звъня и да им кажа да ги чакат (беше на края на работното време) - слава богу - там му го наместила една лекарка и не се наложи да ходим до бърза помощ.

Днес съм в нас, че снощи никой не спа добре...

Честито на Емковците!

Мерси на Рина и МисЗ за темата, и дано Деичките са добре!

# 24
  • 2 етажа над тавана
Оле, Маги чак сега заспа, цял ден не е мигнала за повече от 5 минути Crazy

Уфффф, вчера инцидент - Дани си измъкнал лакътя, добре че баба му веднага се обадила на баща му, и той се изстрелял до нас, взел ги и към докторите - обади ми се по пътя, за да им звъня и да им кажа да ги чакат (беше на края на работното време) - слава богу - там му го наместила една лекарка и не се наложи да ходим до бърза помощ.

Ау, ама как го е направил, #Crazy  леле, добре, че вече всичко е наред. Hug

Благодарности на Рина и МисЗ за темата.  bouquet

Дано всичко е наред с Деичките ! Praynig

mama79, мерси за почерпката, подсладих се Mr. Green

# 25
Бубс, много неприятна случка ConfusedДобре че сега всичко е ок Hug

# 26
Едва гледам направо заспивам.
А Анжелка си вилнее в проходилката.
Дея е добре, просто няма време за нет тия дни, иначе са си добре и двете.

# 27
здравейте,най-после качих няколко снимки на ИНА,т.е. направих албум в snimka.bg.сега как за ги кача в априлският клуб, особенно на първата ни страницчакам помощ.мерси

# 28
Бубка, много неприятно   Confused Радвам, че вече е добре сладкият Дани Hug

Татянче, много хубава Миленка.
Идеята за картички е добра, но къде да се изпращат, ти имаш ли адреси, а и към кого да бъдат адресирани  Rolling Eyes, в смисъл една картичка адресирана към всички деца ли Rolling Eyes нещо не мога да разбера.

Аз изпращам картички на близките за празниците, просто ми е кеф, но като дойдох тук започнах да го правя, иначе в Бг и аз така с смс-си поздравявах. Бабите ми много се радват на картички, те нали нямат нет и мобилни. Wink

здравейте,най-после качих няколко снимки на ИНА,т.е. направих албум в snimka.bg.сега как за ги кача в априлският клуб, особенно на първата ни страницчакам помощ.мерси

тусана, качи една снимка в албумчето 'Актуални снимки за модераторите' май така беше, напиши името си, името на Ина и рож.дата, Дея или Мисти ги намалят.
После този, който е пуснал темата може да ти я качи на 1-ва страница.

# 29
Бубка на някои хора по-принцип съм чувала, че много лесно им се измъкват я рамо я лакът поради незнам каква причина Blush
 Sunglasses И още нещо премерих ходилцето на Теди-10,5 см. това на кой номер отговаря?! На вашите бебешоци колко са?

JoyИ да си отговоря сама-на №16 ето:
http://www.ktzp.bg/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=219

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 22:28 от mama79

Общи условия

Активация на акаунт