неЩо ми липсва муzата да пиШа, и аz не zнам Що така
Първо, 4естито н вси4ки, имаЩи повод да праzнуват

Мама79, мерси zа инфото. БаЩа ми, който поzнава горките родители на девойката, ми каzа онzи ден 4е нямало никакво подобрение, и 4е била отслабнала страШно много...... Освен молитви и положителна енергия май не остана ниШо друго.....
Дан4е, е поне един 4овек е видял каквото съм писала
Нямах предвид ние а правим самите карти4ки, може и купеШи да се вzимат и да се напиШат, все Ще се zарадват горките де4ица.... Само ние 4ужбинските мами трудни4ко можем да се вклю4им...... И в Коледния Баzар бих искала да у4аствам ама няма как
За това днес преведох малко ? на ДБМ, поне това мога да направя
Мамо Маца
мен пък колието ми хвана окото, браво на теб, много красиви работи си направила 
При нас кво ново....ами Ще се местим май малко по рано, на 23.11......то не остана и съответно сега ми бръм4и главата от zада4и. Времето тук е хубаво, не е прекалено студено (5° днес) и е сухо и иzлиzаме ето така . Милена кротна откакто иzляzоха и горните zъби . Прави все по успеШни опити да пълzи и ве4е не мога да я иzпусна от поглед, zаЩото обожава да дърпа кабели, да отваря 4едмеджета и Шкафове, да се крие под столове и да пипа където не й е мястото
Дани също.
А твоята липса се забелязва осезаемо

леле, добре, че вече всичко е наред. 
И още нещо премерих ходилцето на Теди-10,5 см. това на кой номер отговаря?! На вашите бебешоци колко са?