ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 41 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Наборът е втора смяна. Прави планове как ще става тогава, когато на мен ми беше обедната почивка/когато бях на редовна служба/. Усещам как ще запрягам ръкавите и ще се готвя за ръкопашен бой. Вземам края на въженцето в ръцете си. Стискайте палци Joy

# 151
  • София
И аз съм фен на широките токове. Не знам дали би ми се получило тънкото токче към днешна дата Joy  нося от 9 клас ток, но походката ми е една особена, сякаш сега се качвам за първи път Joy
Много харесвам комбинацията за едноцветни дрехи с цветни обувки.
Преди много години съфорумка беше пускала снимки на абитуриентката си - тъкмо синя рокля със смарагдови бижута и зелени обувки и чанта.

Втората смяна силно ме притеснява за девойката Sad сега учи до 12, сутрин не виждам да ѝ стигне времето.

# 152
  • София
Маги, страхотни са тоалетите на девойката. Ще стискаме палци за изпитите, да се справи по най-добрия начин.
Девойката вторник и сряда има по 8 часа, четвъртък 6, а петък 7. В понеделник пък е от 9:30 до19:10, а от 19:30 до 21 часа има и репетиция. Направо чудничко се получава в понеделник.
Десем, и аз не виждам кога ще учи моята. На обяд започват в 12:40, с изключение на четвъртък, тогава са от 14:25. Пътят й е около час в една посока.

# 153
  • София
Благодаря ви,.момичета. Аз се радвам за госпожицата, защото хем реши все пак да заложи на рокля (нещо, които само можех да мечтая), но и много осъзнато направи избора на всичко, хем няма някакви сериозни дисонанси, хем успя да е себе си, хем живна малко покрай емоцията, че иначе е 24/7 над книгите.
Наборът е доволен от ПОто, но не и от втората смяна. Ще имат дни с шест и дни с осем часа, но винаги приключват в 18:45. Мисля, че е добре, каката свършваше предходния срок в 19:30.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 12:23 от magi_sveta

# 154
  • В светлината на слънцето
И аз не виждам как ще успява моят със следобедната смяна. А веднъж седмично е и на урок по немски на другия край на София, което трябва да е преди училище. Тренировките по баскет ще останат само през уикенда, няма начин.

# 155
magi_sveta, нека голямата ви дъщеря да има весели и незабравими изживявания с тези хубави тоалети!
Като ви четох снощи за втората смяна се замислих, че и при нас седмия час свършваше в 19,20, но пък не помня да сме имали 8 часа...Това ще е напълно излишен час и учителите ще виждат само празни погледи пред себе си....
Виждала съм такива пашкулени бижута в едно магазинче в "Стрелбище"...Ако на някой му е удобно, като местоположение и има интерес към бижутата, това им е ФБ страницата: https://www.facebook.com/magazinchezashtastie

Успешен старт на втория срок на всички наборчета!

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 12:42 от marini

# 156
  • София
magi_sveta, прекрасни неща сте избрали за абитуриентката!  Дано ѝ се сбъдне желанието за медицина! Стискам палци и пожелавам късмет. Flowers Four Leaf Clover

Наборът е първа смяна и ставането ще е проблем поне в началото, но се радва, защото в прогимназията три поредни години втория срок беше все втора смяна и не я обича, въпреки по-късното ставане. Ваканцията общо взето бездейства, днес решава задачи, вчера писа домашно, но без да си дава много зор. Много лежерна година, направо не мога да го позная, а и себе си...

# 157
  • София
catty, и при нас има един ден, в който са с 8 часа. Наборът каза, че е заради модул спорт. Ама е много кофти така.

Същата история и при нас. Надявам се, че ще ги пускат поне малко по-рано, че ще се прибира към 21 ч. чак.
Ей, как мразя тази втора смяна, как не успяха за толквоа години канене да го направя в едносменен режим.

Маги, много хубави тоалети. Девойката ще има хубави емоции и пожелаваме и ще стискаме палци тук за кандидатстването след това. Вярвам, че ще успее.

Наборът е с над 2080 антитела, аз също. Малката обаче е само с 124 и не й стигат за сертификат. Много е странно как го изкарахме в нас.

# 158
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кати, кажи за сертификата с антителата.
ще си идваме през април и ми се иска да направим нещо. Simple Smile ако може де.

# 159
  • София
И аз не виждам как ще успява моят със следобедната смяна. А веднъж седмично е и на урок по немски на другия край на София, което трябва да е преди училище. Тренировките по баскет ще останат само през уикенда, няма начин.
Къде тренира твоят? Моят продължава с първата смяна и тренировките ще се запазят, иначе е страшна мъка и учене, и спорт, и училище до никое време.

# 160
  • София
Добри, сертификатът за антитела се издава при стойност над 150 ваu и важи 3 месеца за България.

# 161
  • София
кати, кажи за сертификата с антителата.
ще си идваме през април и ми се иска да направим нещо. Simple Smile ако може де.

Ами пускате количествен тест за антитела и ако е над 150 BAU/ml веднага ви пускат линк от лабораторията като СМС да си свалите сертификата, който обаче е валиден само в България (ние нали сме уникални Laughing ). В Цибалаб мерихме ние, мерят до 2080, в Синево до 257. Доколкото разбирам лабораториите са уеднаквили мерните единици заради тези сертификати. Кръв за това изследване може да се дава по всяко време, не е нужно да е на гладно.

# 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
супер. нямаме данни да сме боледували, но ще си пуснем по едно с Горинич.
Simple Smile

# 163
супер. нямаме данни да сме боледували, но ще си пуснем по едно с Горинич.
Simple Smile
Тя и щерката нищо й нямаше когато ние боледувахме ноември 2020г. и една година след това беше с над 230 антитела. Така че не се знае, пуснете.

# 164
Аз не съм боледувала официално от ковид, но понеже са ме затваряли като контактна няколко пъти, имам съмнения да съм карала един от старите ковиди и един омикрон - почти безсимптомно. Домашните също още не са боледували. Имам розов сертификат за антитела, който изтича след седмица. Мисля, че безпроблемно мога да си изкарам пак - сигурно съм вдигнала още антителата - но не съм сигурна колко време още ще се признават този вид сертификати, а по-скоро ми трябва за чужбина.....Около мен всички колеги изболедуваха и се сдобиха със зелени.  От ваксинираните колеги идват само оплаквания от тежки странични ефекти, тъй че не обмислям ваксина, по скоро два пъти седмично тестване.

Общи условия

Активация на акаунт