ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
според френската телевизия сме превзели Румъния без да разберем. Wink

# 556
Момичета, чета ви, много ми е приятно, че пишете, но ми е натоварено и не успявам да се включа.
Бебчо 🤗, има ли възможност да смениш паралелката/училището на малките?
Дано в класа на набора да дойде вдъхновяващ и знаещ учител по английски.
Някой (спешно ми трябва гинко билоба 😁) беше питал дали младежките карти на наборите са с възможност за онлайн пазаруване.
Вчера мъжът ми с младежа са ходили да подадат заявление за преиздаване на картата и да я сменят от детска на младежка, и познайте- наборът се върна много щастлив, че вече ще пазарува онлайн с картата Sad.
Губят ми се някои съфорумки….

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 17:00 от silan

# 557
  • София
Аз не помня да е имало ограничение, но не се е и налагало да го правим. Със сегашната баткото  на наборката "пазарува" (с един вид са), но се разбира с баща си дали може.... щото ако отвори дума пред мен ще стане страшно, наборката е стисната, та няма опит Joy

# 558
  • София
silan, това цели и учителката - да се"махнат" от тази паралелка/каза ми го достоверен източник/. Но защо го иска - пълна мъгла. Другите паралелки не са им на сърце, не искат и да чуят. Аз се поразрових отново за училища, засега си трая, но ще видим - засега държа децата настрани и не им показвам нищо от емоциите си. А и тя пред тях не се издава - нали се "разтропах" след доклада, видя, че няма да стоя мирна Hug Засега ме тормози по телефона, ще видим

# 559
според френската телевизия сме превзели Румъния без да разберем. Wink
Като видях, много се зарадвах. От Отопени Букурещ има толкова хубави полети за навсякъде и ни е по-близко от София... пък  докато се огледам и Букурещи станал български. Ще ходим до там по пантофи...

# 560
  • София
това е от журналистическата тема.
сетих се за вица "ако изкараш 6 по география ще те заведа в Брюксел да видиш Айфеловата кула."
Wink

Тц, тц, тц. Горките румънци, как ли се чувстват останали без държава, превзети от такава мощна и силна държава. Сега да му мислят управляващите. Те милите не могат с една шепа хора да се оправят, а какво остава с още 20 милиона.

# 561
  • В светлината на слънцето
Днес официално първи ден в новото училище. Възхитен е от класа и учителите, които ще му преподават.
Утре като съм на комп, ще разкажа за цялата помия в старото. Всъщност класът му беше страхотен, повечето преподаватели също, но най-важните - по немски, бяха нула. А едната - зла, алчна и откровен психопат спрямо децата. То неслучайно напуснаха (не само моят) и още ще напускат. Та драмата свърши. Днес се върна окрилен - в буквалния смисъл на думата, и направо сияеше.

# 562
  • София
lulumba, страхотна новина! Да му върви по вода на младежа в новото училище, а твоето майчино сърце да се успокои вече Kissing Heart

# 563
  • на Мелмак
Лу, честито! Всяко зло е за добро!
Спомням си седмокласната, когато първо не беше приет. Не е било неговото.
Като цяло е ужасно един преподавател да скапва така нещата.
Аз се опитвам да разбера датата за състезанието Клет по немски език в Ловеч, но нещо не успявам.

# 564
  • София
Лулу, Hug спомням си и аз колко искахте да е в това училище.

Да ви почерпя виртуално за девойката, става на 15

но не мога да не напиша още малко:
Скрит текст:
Днес посрещам деня и ми е едно такова смесено в душата ...  организирали сме ѝ малко семейно тържество, вечерта ще се почерпят с две приятелки (едва я навих да направи нещо, явно и нейното сърце е свито), докато аз съм другаде, където да си спомним за едно дете, което вече го няма Cry
Прегръщам, целувам ги моите и си спомням колко жени и деца няма да могат да го направят.
Опитвам се да я откъсна от всичко около нас поне за няколко часа - торта, балони ... И дано денят бъде добър и за други семейства ....макар  вчера да гледах едно пророческо интервю и ми канти в главата "... не, санкциите няма да постигнат нищо, само руснаците могат да променят нещата...", а времето не е на тази страна Sad

# 565
  • на Мелмак
Десем, честита да ви е порасналата девойка! Здрава и щастлива!
Астрална близначка ми е, и аз днес одъртявам Wink

# 566
  • София
Desem, да е здрава и щастлива. Много успехи да има във всяко начинание. Въпреки всичко ви пожелавам весел празник🎉
Скрит текст:
и ние трябваше довечера да сме на същото мероприятие, но девойката по същото време има концерт
etty775, честит рожден ден и на теб. Всичко най-хубаво ти пожелавам. Весел да е денят ти 🍰
Лу, много добре сте направили, че сте преместили младежа. Дано бързо се адаптира в новото училище и случи на добри учители.

# 567
  • София
Desem, да е жива и здрава рожденичката! Да е уверена и борбена, смело следваща мечтите си Kissing Heart

etty775, честит рожден ден и на теб! Спокойствие, уют и удовлетворение ти пожелавам Kissing Heart

# 568
  • В светлината на слънцето
Десем, честита да е порасналата девойка! Да познае цялото щастие на света! Heart
etty775, честита бъди! Здрава и обичана! Heart

# 569
Честит рожден ден на девойката, Desem! Нека да вярваме само в положителното бъдеще. Да е здрава и успешна!

И на теб честит рожден ден, etty775, здраве и любов!

Lulu, и аз очаквам разказа ти в подробности. Помня колко усилия положихте и колко време се надявахте ...

Общи условия

Активация на акаунт