ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това започва да става притеснително.
има ли и други момичета с шестици?
и момчета не-пикасовци?

# 541
  • София
Ха-х, Добри, не знам, но тя наистина рисува хубаво - аз лично в 7 кл. я убеждавах да кандидатства Ии или приложни изкуства, винаги е имала афинитет към това, не знам защо се юрна към тези езикови гимназии, като езиците никога не са й били сила. Каза, че няма са учи в училище, в което не се учат сериозно общообразователни предмети (надявам се да не обидя някого, аз като човек без грам талант в което и да е изкуство винаги съм мечтала да бъда творец и завиждам ужасно на хората на изкуството, но детето е по-прагматично).

# 542
  • София
Olive, браво на девойката Kissing Heart
Добри,  не бях се сетила за това Joy
Както казах, драмата е в моята глава - просто не очаквах, че и по ИИ ще я удари през просото моят, но такъв е животът - пубертетът не прощава Joy  Все се надявам да му дойде акълът на гости някой ден.

# 543
аз май пренесох личен опит, извинете.

в университета една от преподавателките режеше момичетата наред. късаше, връщаше... мъка.
казаха, че една от студентките ѝ "взела" мъжа ѝ и затова си връща.

# 544
  • София
🤍💚❤️ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!🤍💚❤️

# 545
  • София
Добри, аз също бях чула за полово разделение при оценяване от страна на учител в някое училище/не помня кое/, така че е напълно резонно предположението ти Kissing Heart Просто нашият случай не е такъв, само това откъм изпълнение от страна на учител не ми беше идвало на главата, дано да не ми и дойде Joy
Казах ли ви, че учителката по математика на малките сериозно си мисли, че нещо в нашето семейство не е наред, нямало близост между децата - изхожда от това, че не искат да седят в часовете заедно. А те си пречат, защото искат да си помогнат и сме се разбрали, че е най-добре да не са на един чин Hug Точно една учителка ми обясняваше колко страда сестра му, че него го няма /беше на турнир/. Трябвало да си научи уроците, а той беше и с написано домашно и научени пропуснати уроци. Ей от такива философски назидания тръгна всичко. Та и затова оценките на набора ми дойдоха малко в кофти момент - иначе са си ОК за усилията които /не/полага Joy

# 546
  • В светлината на слънцето
Olive, правилно решение е взело детето според мен за ИИ. Ако иска да върви и се развива в тази посока, спокойно може да го направи и след 12 клас. Още повече, че сега подготовката и приемът за ХГ не е като едно време, когато трябваше да ходиш на уроци години наред, за да имаш шанс за прием. Беше престижно да се учи в тази гимназия (в приложното - не) и първо приемаха децата и родата на видните другари от властта, после на народните и заслужили художници според приближеността към властта и накрая каквото там остане за простолюдието с талант. А не оставаше много, та борбата беше безмилостна. И изпитът не беше един, а няколко. С 5:80 не се влизаше, трябваше 6. А сега много лесно може да се подготви детето (без всичкия този стрес) и ако иска да продължи с рисуване висше. Но пък една езикова гимназия ще му даде добро ниво на език и повече възможности за следване като избор.

# 547
Честит национален празник! 🇧🇬

Бебчо, стискам палци ситуацията с класната да се разреши по най-добрия начин за децата Hug

От дискусията покрай откритието с конеца поне се успокоих, че не сме само ние с фундаментални пропуски в знанията. То маса учени, професори и доценти не знаят...Joy

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:37 от vox

# 548
  • България, София
Честит празник 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Бебчо, много съжалявам за госпожата.
Много е тъжно, когато добри учители от всяка гледна точка - педагози, мотиватори и добре владеещи материята, която преподават, напускат дадено училище. А за сметка на това остават удобни. Каквито и да са мотивите на учителката, жалко.
Не знам дали нещата са обратими. Дано децата имат късмет с учителя, който ще ги поеме.

# 549
  • София
lulumba, да, аз също мисля, че ако е писано и ако много иска нещо, ще се случи. Blush
Със сигурност не ми е хрумвало да натискам в която и да е посока, особено щом така твърдо ме отряза. Това не води до нищо добро.

# 550
  • София

в университета една от преподавателките режеше момичетата наред. късаше, връщаше... мъка.
казаха, че една от студентките ѝ "взела" мъжа ѝ и затова си връща.

МЕИ и преподавателката беше по математика Simple Smile Бая се озорих, че се и случи разни визуални прилики с "крадлата" да имам Simple Smile Не че, въпреки н-найсете виши математики, тази на осмокласника не ме озорва Simple Smile
При нас - лежерно, ама толкова лежерно поведение, че яко ме изнервя набора... А и на всичко отгоре все той прав, друг му крив (или в краен случай- неразбрал).

# 551
Wink Русенски университет.
няма да казвам предмета, разпознаваеми са.

# 552
  • Русе, у дома
Wink Русенски университет.
няма да казвам предмета, разпознаваеми са.
Тъкмо реших, че и на друго място се е случвало, а то…, знам коя е персоната Wink

# 553
на моливчето на друго място се е случило. Simple Smile
тъй де, не сме само ние. Simple Smile Simple Smile

това е от журналистическата тема.
сетих се за вица "ако изкараш 6 по география ще те заведа в Брюксел да видиш Айфеловата кула."
Wink

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 14:26 от st. Dobri

# 554
  • София
България не е нападала съседи, че да е такава картата

Общи условия

Активация на акаунт