ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 6

• 40 821
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имаше кръстословици в учебника май за 4 клас - единият въпрос беше коя е силата, която държи планетите да не се разпилеят из космоса.
 в полетата влизаше само конец.
а защо конец, в учебника имаше картинка на топче с конец, за да се илюстрират центробежните сили. Wink съставителката-калинка е използвала илюстрацията.

и млекопитаещият пещерен  гларус беше от същата серия.

# 526
  • София
Ахахахаха! Ти сериозно ли?

Бебчо, много съжалявам за напускането на класната ви, четох и в темата на 2 АЕГ!

# 527
  • София
Леле, това съм го изпуснала, наистина ...Joy

# 528
  • В светлината на слънцето
Ааааа, това с конеца беше голям хит. Велик титан на мисълта го е създавал. Joy

# 529
някъде на предната страница започва
https://www.bg-mamma.com/?topic=1052079.660

и откритието
https://bg-mam.ma/p/1052079/37707451

# 530
  • София
Ох, голям смях падна  с този конец, а определението за гларуса е един път Joy
Все си мисля, че утре е неделя, но не би. Ние, родителите, се организираме и ще предприемем нещо.  Много ни се скапа настроението - и на деца, и на възрастни. Като си помисля само какви особи си стоят в училище и раздават правосъдие по техен си начин /математичката на малкия/, а такива вдъхновители като вече бившата ни класна си тръгват - иде ми да вия от яд.
Да сме живи и здрави, към всичко друго ще се нагодим

# 531
  • В светлината на слънцето
За съжаление читавите хора отстъпват пред онези, които нямат място при децата.

# 532
  • София-Младост
Божеее...не че нещо, ама рисуване е все пак..."5-ца по ИИ/а рисува страхотно, но господинът казал, че 6-ца пише само на Пикасо/,"
Знае, че няма как да оцени Пикасо точно той, нали.
Трябва да попитам моят рисуват ли, или на теория наблягат повече.

# 533
  • на Мелмак
Ооо, и моят малкия има 5 по рисуване. Не запомних даже на какво. А познат художник ни караше да му събираме рисунките и да направим изложба. Хора всякакви. Не мога да ги мисля всички.
Това с АЕ, напускането е гадно. Разбирам те Бебчо.

# 534
  • София
Благодаря, бях го забравила това, а се оказа, че и аз съм участвала в дискусията.Joy

# 535
хахаха, как се забравя конецЪТ!

# 536
  • София
Честит празник, момичета! Kissing Heart

Това, с ИИ, не е проблем  - да оценява както прецени човекът. Всъщност, наборът харесва учителите си, яд го е за някои оценки, но дотам. Драмата е в моята глава - трябва да свикна, че оценките няма да са това, което бяха, защото и 54-сантиметровото грахово зърно, което родих, е вече 180-сантиметрова фиданка Joy А в главата му със сигурност има рояци мухи Joy

# 537
  • София
Честит празник! 🇧🇬
Beb4o_fb, много неприятно това с учителите. Дано намерите някакво разрешение на проблемите. 😘
И ние уж на нашата РС ще повдигаме проблемните неща с класната. Да видим дали изобщо ще ни чуе, или ще е пак глас в пустиня…

# 538
  • София
Честит празник и дано догодина бъде наистина празник.

# 539
  • София
Бебчо, да не те дразня, ама аз явно съм родила Пикасо /или по-скоро Фрида Кало/, моята девойка има 6 при този господин...Joy
За Бел и АЕ няма да отварям дума днес.

Общи условия

Активация на акаунт