Зимата е нашият сезон, Декемврийчето се готви за 2-ят голям купон

• 17 147
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Шоши, много сладка снимка, верно все едно маха за здрасти Simple Smile Аз утре съм на дофтор, да видим как е малката мамуна и дали ще се види пишока. Ако не ще чакам доц.Томова да се произнесе.

На срещата бяхме: аз, Смайли, Раичка, КРИСИ!!!, Алекс1, Маймунка и още друг народ (ама аз написах т нашите кои сме били). Беше весело, останахме до края в Славяни - някъде почти до 12... После отидохме в Библиотеката, където беше весело, ама въпреки всичките ми симпатии към Lilly и Дуци малко прекаляват с Уитни Х. и Марая К. та става от време на време леко тегаво, но ние отскачахме до голямата зала където пееше Дичо и имае малко по танцувална музика.

Сега се заформят 2 нови форумски купона - едно диско някъде (или др. седмица или по-другата) и Коледно-Новогодишен, който според анкетата засега ще е на 29ти декември (дано!!!)

# 226
Благодаря, да наистина по време на целия преглед ни махаше с ръка  Heart Eyes
МКП, hahaha Помня как за предния РД беше изровила мои и на Магс писания за предчувстие момче. Не са ми казали пола, но аз и таткото мислим да е момиче пак, даже я сънувахме  Laughing

# 227
ей , шоши, наистина супер е застанало и се вижда бебчето.  Heart Eyes 

днес много е гадно времето , ама ние излизаме с марто , че нещо не ни свьрта в кьщи. отиваме по магазините да си купим нещо  Mr. Green

айде прятен ден на всички и до после   Hug

# 228
Здрасти ви! И аз да се докопам най-накрая! Шефката в петък беше тук и нямаше мърдане! Обаче посещението мина повече от страхотно и дори получих пълна подкрепа за случката с ония ми  не-шеф!
Шоши, ей сега вече и кьоравите прогледнаха! Много сладка муцунка си имате. И дружелюбна. Да ти е живо и здраво! Hug
Маймунка, някои хора търсят стилисти, за да им оформят прическа като вашата! Страхотен е Ежко! Аз нали си падам по дългокосите - направо го готви за зет! Тъкмо и двамата са финнички, ще станат страхотна двойка. Дилята ми се струва отслабнала, обаче кантарът онзи ден удари точно 11 кг. Сигурно пак е дръпнала нагоре, за сметка на настрани Laughing
Янче, браво на смелото момиче! Чакам дата и час на предаването!
Гледам пак торнадо е минавало през София! Непременно ще дойда и аз да участвам някой път. А снимки няма ли?
Алекс1, какво да ти кажа, мила... Преди половин час и аз се скарах с мъжо заради оная вещица. От месец и половина Диля е на ясла, вече три седмици я гледа майка ми. Веднъж дори падна по баира с нея... В събота ни казаха, че трябва поне още три дни да си стои вкъщи. И какво стана - ще отива пак при майка или аз да си вземам отпуска. Абе, алооо, аз само една майка имам! Ами работата, която после за два дни ми излиза през носа? Отсякох, че майка му ще гледа детето. И почнаха еднииииии. Днес Диля е отново при майка. Утре ще я гледа оная, обаче много проблеми имало на работата и много трудно било да отсъства! Кучка /извинявайте!/. Всичко с клизма, мама му стара! И така му се развиках! Нищо не задържам, повярвай ми! Казала съм, че ми трябва минимум година и десет месеца /колкото живях при нея/, за да мога да преглътна простотиите й. Отначало и той не разбираше за какво се нервя и какво говоря. Обаче сега чак на мен ми става неудобно някой път как я кастри. Истината в очите - когато е права я защитавам, когато се проявява като мърла - долу! Справедливост му е майката. Дано той те разбере! Praynig С теб съм! Peace
Марци, хубави новини и от теб! Другият път - никакви бактерии!
Болничките - в един отбор сме! Да оздравяват по-бързо малчуганите!
Диляна бръщолеви като за световно. Да не ми е чела писанията.. newsm78 Днес дори ми каза Люси Laughing Питам коя е Люси, тя казва: мама. Party

# 229
  • на езерото
   Момичета браво на вас за една сутрин колко много сте изписали Hug
   Люси, за съжаление винаги едините баба и дядо повече гледат внучето от другите ,но важното и че тази помощт я има.В краина сметка нокой не ни е длъжен.Не се нервирай а помисли ако си в друг град или в друга държава че няма на кой да разчиташ и ще ти олекне.Дано Дилята да се оправи и на теб да ти е по спокойно  bouquet
   Шоши много е сладко бебчето,много ясно се вижда Hug
  Хей мацки чакаме снимки от купона.

# 230
Пинче, за щастие тази тема я сдъвках и изплюх преди месеци. Провокира ме главно историята на Алекс1. Нали си спомняш, когато излязох на квартира как си мислех, че ще използвам близкото местоположение - хем да не съм с нея, хем да ми е под ръка. Нищо подобно! В момента горчиво съжалявам, че по всяко време може да ми се лепне на вратата. Нищо не искам от нея, но ме издразва с напомпаните си приказки и нищо като резултат, свива се като охлюв когато нещо опре до нея. Поне да млъкне и да не ми се вясва! #2gunfire В конкретния случай ми стана гадно, че Гошо не оценява усилията на майка ми... а в същото време нищо не мога да поискам от неговата. Станал е доста по-сприхав в това отношение, откакто се изнесохме. Защото го няма ежедневното напрежение и той взе да забравя какво преживяхме. Да, ама аз не съм. Ай стига, че верно пак се разпалих. Laughing

# 231
  • на езерото
  Люси, разбирам те напълно.Не съм искала да прозвучи като упрек да знаеш HugКакто е казал народа кръвта вода не става.така че не се сърди на твоя любим PeaceИ моя ми мрънка по телефона че ние с майка ми сме насилвали детето да яде #Cussing outпри което дяволите ме хващат защото неговата уж голяма либералка уж най-добрия човек на света,ама аз и сърбах попарата и говната дето ми ги изля на главата Twisted EvilТа те разбирам напълно,извинявай ако съм те засегнала  bouquet

# 232
ПинчеKissing Heart
Айде бе, мацки, къде се изпокрихте в това ужасно време? 55
Смайли, адресът за листовките беше: www.volan-bg.com. Само да не съм объркала нещо newsm78

# 233
  • София
Все забравям да ви се похваля (пу-пу, да не чуе дявола, де), но мойто дете от 1 седмица насам не мога да го изхраня. Дали е заради сиропа, дали е заради тоталната липса на ядене на солетки и прочие глупости между храненията, дали е някаква криза на растежа или е заради яденето на пасирани неща заради инцидента - не знам, но направо не вярвам на очите си. Днес например за закуска е омела една голяма купа попара (тя попара не ядеше!), половин банан и едно плодово кисело мляко на Алете. На обед е изпукала цялата супа от кухнята, с една филийка хляб, цялото ядене, едно плодово пюре и си е дояла от на майка ми обяда свинско с картофи и зелен боб  Shocked Shocked Shocked Просто не мога да се начудя.....

Днес надвечер смятам да посетим кварталното кафене с кътче за рисуване за децата. Смайли, ще се присъединиш ли? И всички, които се чудят къде да се заврат - ще се включа по-късно с обяснения към адреса.

# 234
  • у дома
Привет!

Шоши, наистина много добре се вижда бебето!!! Главичка, ръчичка, махаща за поздрав - милата мъничка душичка  Hug  Heart Eyes С вълнение чакаме да видим дали сънищата ви за момиченце за истина. Янче вече ни порази в това отношение  Peace

Маймунка, Ежко голям сладур  Heart Eyes И много е пораснал откак го видяхме за последно!!! За прическата, аз съм раздвоена между 2 избора - или нещо по тийн или дългокоско както е в момента. Много е чаровен така!

Марси, супер новини от вас!! Дано проблемите с тези бактерии вече са минало!!

Ванилийке, ах този Дани с пухкавите бузки, голям красавец!  Hug На кого сте го обещали за зет?  Flutter
А за телешкото в Билла, нямам думи, майка ми не ще да й нося от там. Било както тя се изразява от "на телето дядо му" месото, не знам в каква категория попада май "говедо-пенсионер"  newsm78.
Но месото не трябва да е червено на цвят, колкото е по-червено , толкова е по-старо, по-скоро трябва да розовее. Но младо телешко в Билата не съм виждала досега...

При нас с изследванията се получи следното - в ГУСВто микробиологията показва все същото Е-коли >105а в Цибалаб - няма бактериален растеж , и това в 2 изследвания
Така - значи тези 3 изследвания ги направихме в 3 последователни дни. Ха кажете ми сега на кого да вярваме  newsm78.

мкп, чудно! Честито ти ламче!  hahaha Добре че се оправи бързо принцесата,   Hug пък папкането ще го преживееш   Mr. Green

# 235
Привет мацкиии
Кога ще ви чета... не знам  Blush
Но гледх в клюто снимки от купона  Party Party Party
Страхотно пак ми се видя  Party Party Party
Благородно ви завиждам не само бебешките, но и маминските срещи  Hug Hug Hug Hug

шоши
много весело маха с ръчичка  Party  Hug

Ванилке
ама твоя хубавец - я признавай с какво го храните  Wink Hug Hug тези бузки - да ги мачкаш, мачкаш, мачкаш  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

Маймунке
Ежко много пораснал ми се вижда  Grinning за прическата, само леко го оформи, от пред бритонче, и му пускай косица щом ти харесват дългокоси мъже  Wink Grinning

Други снимки не видях  Blush и понеже не съм ви прочела, за сега ви казвам
до скоро   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
СМАЙЛИ си отспива май Mr. Green
ШОШИ,много ми става мило,когато виждам подобни снимки!На снимките на ЯНЧЕ дори и с моята фантазия не можаш да видя ташунки,но тук явно виждам профилчета и една махаща ръчичка!Каквото и да е бебо,само да е здравичко!
МКП,ей,радвай се на апетита на ламята,ама за много сериозни порции говориш!То май и аз няма да мога да излапам толкова!  chef Да не си почнала да готвиш с някаква вълшебна подправка?  chef
ФЪСТЪЧЕ,ами не знам,дали някой ни е искал с Дани...и то в комплект...май съм обещала да стана и аз гадна свекърва! Joy
ЕЛИ,а бузките са му наследени от майка му...които тя ще носи доживот...за нейните бузи говоря...Даже много хора казват,че напоследък са му поспаднали,нали пораства момчето!Еми щом толкова завиждаш за срещите,тогава пий една фанта,спри един самолет и идвайте с Бадемата!

# 237
Смайли си отспа  Party
Не ми се пишеше нещо. Клюки от партито няма да получите, топ сикрет. Всеки си има свойте малки тайни  Wink На мен определено НЕ ми се отразяват добре тези бушувания. Тъкмо постигна някакъв душевен мир и хааайййдее пак размисли и страсти ...  Crazy Crazy Crazy

Юлеееее, Дани сме си го заплюли за зет отдавна  Crossing Arms Дай Боже всекиму такава свекърва. Пък за тъщата да не говорим  Flutter
Никой да не си прави устата за Дани, защото ставам зла  Twisted Evil

Друго какво сте си говорили докато ме няма ... за свекърви ... нямам мнение по въпроса, т.е. имам ама темата ми е далечна. Е, може би не чак толкова, но пък за майки като свекърви никой нищо не казва  Confused
Болестите - оправяйте се бързо и малки и големи, защото идват празници. Ей го, декември чука на вратата!

Миме, прочетох предложението ти за рисувателното кафе, но да си призная в тия задръствания вечер не ми се мърда никъде. Евалата за яденето на Ванеска, най-после. Кога ли ще огрее слънце и на нашата улица?  ooooh!

Нев, аз си падам по мъже с къси коси. С Люси ми е чудно как така се "засякохме" във вкусовете относно нейното ЛС  Thinking
Само Дарата ли не е подстригвана до сега? Не съм й рязала и косъмче даже. Не че има кой знае какво де, ама ми е жал да й махна трите къдрици  Joy

Дани, къде се скри? Напиши ми адреса си да ти пратя ябълката. Само ти остана без доставка.
Хайде лека!

# 238
ЕЛИ,а бузките са му наследени от майка му...които тя ще носи доживот...за нейните бузи говоря...Даже много хора казват,че напоследък са му поспаднали,нали пораства момчето!Еми щом толкова завиждаш за срещите,тогава пий една фанта,спри един самолет и идвайте с Бадемата!
Хахахахаха  Mr. Green Ванилкеее Joy
само кажете кога е срещата, да се заредя с РЕД БУЛ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 239
  • София
Добро утро! Очертава ми се рядко неприятен ден и минавам само да кажа "Здрасти". Смайли, Ванеса също никога не е постригвана, напоследък съм се зачудила дали да не й резна бретона, че почна да й влиза в очите....в смисъл, трите косъма й влизат в очита  Mr. Green Я мамите на другите русокоски да кажат - имам чувството, че русичките деца нещо откъм коса не растат  Laughing

Ванилийка, тайната съставка чичко Хип и леля Алете си ги пазят в тайна  Mr. Green Горкото ми дете яде домашно само по празници. Добре, че идва Коледа, та и то да похапне  Mr. Green Но, детската кухня все повече я уважава! Снощи дори за пръв път й дадох крем Какао. Излапа целият крем (200 гр), като преди това омете бурканче Телятели с броколи, моркови и сметана (много гадно това бе, ей). Смайли, нали кремчетата вече са с мляко? Ти даваш ли на Дара от тях?

Общи условия

Активация на акаунт