Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен / София
Ако разобличат Йекта ще ви направя виртуален банкет....и лаборанта, който му е маша също...

# 151
оф, сега и стъпката ли ще кажат ще Ългаз я е направил... оня Ниязи може да преправи и последното останало доказателство Grin Scream Sob

# 152
Шофьорът ще се хване на Йекта , макар да го познава що за хиена е ...

# 153
Йекта си намери изкупителна жертва - Мурат шофьора, който ще поеме цялата вина. Седа му каза, че Йекта хвърля цялата  вина на Мурат. Дали ще може да забрави какво видя в къща. Как двамата с Лячин са били като семейство. Йекта как изпързаля човека. Такава постановка му скрои с разговора в колата, уж  Лячин щяли да я вкарат в затвора за 10 години и Мурат не издържа.
А Парс много правилно изрази надежда Мурат да не изкупува греха на някой друг, но си е  точно така.
Пак притиснаха и Парс за обвинителни  акт.
Защо все гаднярите печелят?

# 154
Седа без твърда  изява ,гради стратегия ли ?!?!?

# 155
  • София
Парс май е измислил план за къртицата...

# 156
  • Плевен / София
Парс май е измислил план за къртицата...
Дано е така

# 157
Парс поиска помощ за обвинението от Ългаз като негов бивш колега и го предупреди, че това си остава завинаги между тях. После главния прокурор остави делото на Парс, което е добре. Сега Лячин разбра как Мурат се жертва за нея и е поел вината за организирането на  бягството на Енгин. Защо ли Лячин вярва все още на Парс, че ще погрижи да шофьора?  Седа съобщи, че Парс е депозирал обвинителния акт. Да видим какво ще е.

# 158
  • Плевен / София
Не разбрах какво пише в обвинителния акт...но не ми хареса самодоволната мутра на Йекта....

# 159
  • София
Пързалят с този обвинителен акт...цяла седмица ще чакаме да разберем какво скроиха двамата прокурори...много разчитам на тях...

# 160
Не разбрах какво пише в обвинителния акт...но не ми хареса самодоволната мутра на Йекта....

Имам чувството ,че като чуе точно какво пише , Йекта няма да остане толкова доволен .Дано съм права !

# 161
Какво пишеше в обвинителния акт?

Йекта много противен.

А и как натопи шофьора... намери изкупителна жертва.

Парс и Йлгаз май бяха заедно и кроиха планове заедно и се надявам да е така.
Много ми допада Парс в последните епизоди, в началото явно беше обиден на Ългаз, но напоследък, май пак са приятели и това ми харесва.

# 162
Джейлин се насълзи и каза, че това положение може да отиде до доживотна присъда, но не се каза за кого. Сигурно ще го оставят за следващия епизод.

# 163
Момичета, при вас ТуркРу работи ли, при мен изчезна...

# 164
Прекалено някак си неестествено пространство  дадоха на Йекта .

Общи условия

Активация на акаунт