Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен / София
Дано двамата прокурори са надхитрили Йекта.Ше ми хареса да му замръзне усмивката.
Сема наистина в края на всяка серия ме оставя изправена на нокти...Добре, че съм със здраво сърце и що годе нормално кръвно...
Благодаря ви за компанията и коментарите...Това явно е финала за тази вечер...Сега ще хвърлям карти таро до другата неделя...

# 166
Само не мога да схвана що за правосъдна система ни показват???Как е възможно непрекъснато да изчезват улики или да се унищожават и никой нищо да не разследва???Все едно в обикновен офис изчезват химикалки и е без значение.

# 167
И аз се чудех дали това е финала на епизода, ама почнаха  реклами.... и обикновенно май след тях няма нищо и фрагман не пускат, така че сигурно е края

# 168
Момичета, при вас ТуркРу работи ли, при мен изчезна...
изчезва, идва, половината серия ми остана в невидение

# 169

Тотално се срина.

# 170
Мисля, че освен двамата прокурори  още двама ще помогнат - Метин и Ерен. Как ще стане предстои да видим.
Хубавото е, че се обичат и спечелиха делото за детето.

# 171

Тотално се срина.

Йекта им "връчи  акта "Grinning

# 172
  • София
Аз тъпо и упорито чакам фраг - сега дадоха отново края и вървят реклами...

# 173
Аз пак се чудя дова обвинение срещу кой е, как така всичко води до затвор... това в което обвиняват Ългаз заслужава ли затвор? Те реално го подозират, че е подхвърлил улика? Но чак затвор? Или аз нещо не разбрах...

# 174
Йекта командва целия съд. Само спечеленото първо дело на Ългаз днес ни е +. Всичко друго назад и надолу. Показаха какво пише в папката, но как да прочетем.

Якут, благодаря за превода! Flowers Bouquet Постоянно прехвърлях от единия превод на другия и изпуснах някои моменти.

# 175
  • Плевен / София
Йекта командва целия съд. Само спечеленото първо дело на Ългаз днес ни е +. Всичко друго назад и надолу. Показаха какво пише в папката, но как да прочетем.

Якут, благодаря за превода! Flowers Bouquet Постоянно прехвърлях от единия превод на другия и изпуснах някои моменти.
И главният прокурор се включи в оказването на натиск върху Парс....

# 176
  • София
Бъкел не мога да прочета от този обвинителен акт, едно име не виждам...

# 177
Йекта като Душко всичко той дърпа аз го казах още от самото начало де...
Голяма гадинка е ще го изгледам епизода и ще се включа.

# 178
Еее, това е първото дело на Ългаз като адвокат. Естествено, че трябваше да го спечели, макар че до края изходът не беше ясен, защото биологичната майка на детето, за да задържи съпруга си можеше да каже, че въпреки болестта на детето иска да си го вземе. Да речем, че беше служебна победа, защото ответната страна се отказа от делото.
Ще ни държат в неведение до другата седмица, но много ми се иска да му замръзне самодоволната усмивка на Йекта.
Опитах се видя какво пише в обвинението, но не се виждаше добре. Беше някак  на диагонал. Имаше отделни думи изписани на по-едър шрифт, но и от тях предполагам няма да се навърже нещо особено. Ако сега ни бяха дали жокер, как ще очакваме с нетърпение следващия епизод? Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ на групата! Nature Moon

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 23:47 от yakut

# 179
Обърках - Йекта командва прокуратурата. Един от многото адвокати.
Надявам се на превод на листа от папката в поста на kukli4ka456. Не виждам никакво име.

Общи условия

Активация на акаунт