Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Лека нощ! Няма фраг...

# 181
Криво-ляво изгледахме епизода. Преводът беше също криво-ляво... Disappointed
Останахме и без трейлър. Rage Ще разчитаме на Алекс. Hands Pray

Мисля, че в обивинителния акт, изготвен тайно от Парс и Ългаз, има нещо
неочаквано за нас... Примерно, че става дума за Лачин или шофьора на Йекта,
ко(я)йто евентуално е третият човек. Но ще го разберем чак другата недееля.

За списъка със заподозрените - защо го нямаше Ниязи? Нали и той работи
в лабораторията? И какво стана с проверката на камерите - не видяха ли
точно Ниязи, когато влезе в лаб. през нощта? Сега е ред на лаборантката -
тя май познава малко повече оня с опашката и тънкото гласче...

За нарко-линията не ми се говори - толкова е гадно всичко там...

Добре че ни показаха и малко от романтичната част,
особено със спечелването на делото за детето. Hands V

Останаха отново много неясноти за по-нататък, но ще видим
какво ще ни покажат в трейлърите и 20 епизод.
Само да са живи и здрави целият екип. Hands Pray
Ние също. Flowers Four Leaf Clover

# 182
  • Кърджали
Признавам, после ще ви чета
Парс тази серия ми хареса много. Нито за миг не се усъмни в Ългаз. Да, ядоса му се, но му повярва. Пробваше да отлага колкото може повече повдигането на обвинения срещу Ългаз. От началото реши да търси къртицата (макар че грешен съюзник си избраха, ама откъде да знаят). Накрая когато го притиснаха отвсякъде избра да отиде при Ългаз с думите имам време до утре сутрин да повдигна обвинение срещу теб. Ти ще ми помогнеш и ще си остане между нас..
И естествено ние не разбрахме какво измислиха . Но съдейки по случилото се , решиха да дадат на Йекта и главният прокурор това което искат - доста солидно обвинение срещу Ългаз. Парс поиска да е прокурор и при време на съдебният процес. Явно ще използват времето което ще им осигури делото за да намерят къртицата на спокойствие,Йекта ще се успокои че е спечелил в тази битка. И накрая като стигнат до къртицата и до това че Йекта стои зад всичко ще го сервират по време на делото ( не напразно Ългаз по рано каза на Джейлин че ако се стигне до това че Йекта стои зад всичко предпочита да го  изкара наяве в делото).
 Йекта разбра че любовника на жена му е шофьора и много умно го изигра . Уж под предлог да спаси Лачин от обвинение шофьора даде показания че той е помогнал на Енгин да избяга и вече е в затвора.
Мердан и Йекта се познавали от много години " разбрали сме се единия да не пречи на другия" бяха думите на Йекта. Тук ще излезе нещо. Предполагам че Йекта ще стои и зад историите с наркотиците

Защо го нямаше Ниязи в списъка.... Ерен и Метин решиха че може да имат доверие на Ниязи за да открият къртицата. Така той па спасява себе си от подозренията. Даде им списък с тези които били "съмнителни", имащи достъп до лабораторията. Естествено, не включи себе си в този списък . Дпри стигна и по-нататък, каза че подозира Гьоксу, момичето което откри кръвта и косъма в ръкавицата

# 183
Егати полицията-изчезват улики, подправят се, недоглеждат доказателствата - разхайтена работа. Метин само си разхожда шкембето по коридорите  и никаква дисциплина.
Но все пак серията беше разтоварваща, със спокоен ритъм и акцент върху новото поприще за изява на Ългаз.Дори и служебна победа, все пак е в полза на едно болно дете. Двамата са доволни, а Джей най-много , а и подсказваше яко - така ме усмихна, радвам им се.
Йекта - no comment , че ще ме изритат от мамата завинаги.
Обаче пък как ще се кефим като го изправят до стената, нали, предвкусвам още сега задоволството ни
Хайде момичета - лека и спокойна нощ, че някои от вас утре са на работа!

# 184
Не мисля ,че двамата полицаи са толкова глупави -да изключат Ниязи , още повече ,че беше бит . Знаят те ,че в повечето   случаи  кредиторите бият . Дано и тук ни изненадат .
Парс беше супер !
Значи това да са подкупни лаборантите е огромен проблем .Аааа , веднага да извикат Хорейшо и компания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
  • Кърджали
Ерен в момента наистина не подозира Ниязи. Метин също ( то Парс за секунда не повярва че Ългаз е направил това, Метин повярва,). Тръгнаха по списъка и провериха сметките на всички заподозрени от него. Но нямаше нищо съмнително. Ерен щеше да иска от Парс разрешение да проверят и сметките на Йекта. Знаем че Ниязи още не си е получил парите. Ако сега Йекта преведе парите и засекат този превод може да стигнат до Ниязи. Защото в момента той наистина много спокойно си живее живота извън всякакви подозрения.

Имаше много хубави моменти
Смях се на думите на Ерем "Милите ми, вярно изпитвам гордост че ви харесва да се срещате тук, но дали вече да не си организирате срещите на друго място"
Извинението на Джейлин че не се е сдържала и е отишла при Йекта и пак стигна до арест. Учудването ѝ че Ългаз не ѝ се сърди че е създала нови проблеми, че не я обвинява. Признанието ѝ че никога не е била обичана така безусловно и безгранично , дори и от семейството си . Момента в който си призна че се страхува че и той ще я изостави. Думите с които Ългаз я успокои " Аз съм си много щастлив тук, където съм и никъде нямам намерение да ходя"
Това че Парс лично е издействал повторно изследване на косъма , сам гарантирайки за невинността на Ългаз (нищо че и втория път ревултата сочеше Ългаз). И пак нито за миг не се усъмни в него .Отиде при Ългаз ,показа му първото изследване, каза че ще прикрие този резултат докато излезе новото изследване, лично ми позволи да получава информация, от първата минута каза дайте да видим кой подменя пробите. Въобще май и Парс не предполаше колко много вярва на Ългаз

Усмихна ме и това което им каза в началото "  Ще намерим кой прави това. Но моля ви, много ви моля, стойте настрана, работете си по делата, изкарахте си медения месец дето не успяхте да прекарате до сега, но много ви моля, стойте далеч от тук*

# 186
Алекс, благодаря и на теб! Flowers Bouquet Разгледах снимката със зуум, няма име, отгоре пише "sonuç ve istem - резултат и иск"

Ниязи е хитър, говори с поръчителя от уличен телефон.

Али е сложил себе си за къртица Joy Обича да се появява като дух. Trollface

А тези двамата са страхотни образи Joy

https://vk.com/dizimaniafhk?w=wall-129771930_449088

# 187
  • Кърджали
Пробвах се да преведа обвинителния акт, но това само който е учил право ще го разбере. Много членове много нещо.
Накратко найнптгорв се казва каквъв е случая. Там Енги,м, Инджи, Джейлин, бягството .. убийството...
1Да бъде наказан за извършеното действие по чл. 82/1,н
2Да бъдат предприети действия по чл 5237, ал.53
3Използвал или е придобил улики,по член 5237
4 За това че е взел и скрил снимка на местопрестъплението
5 Да бъде обвинен по чл. 5237
6 За това че се е опитал да създаде съмнение по чл 5271
Последното 7 не го разбирам ама грам

# 188
Е, все пак става ясно, че обвинението се отнася за Ългаз. Браво, Алекс. Hands Clap

# 189
Точка 7 касае срока на задържане и арест на заподозряните лица съгласно чл. 63 съгласно турския НПК (Türk ceza kanunu).

# 190
"Tова е за цял живот! Защо Парс можеше да направи такъв ход?"

https://www.instagram.com/p/CZpm43jFKL-/

С това обвинение Парс и Ългаз се опитват да провокират къртицата. Ясно е, че ще падне в съда. Ако изобщо стигне дотам. Възможно е и да имат подозрения за Ниязи, Йекта и да ги следят.

# 191
  • Кърджали
Добре че показаха че Парс отиде при Ългаз да измислят нещо.
Ако ни бяха спестили това и ние да не знаем че това е част от техния план....

# 192
Добре де логично ли ви се струва човек сам да се набута в леговището на звяра за да го подмами? Колкото и да са добри професионалисти, отсреща си имат двама изпечени адвокати, при това доста безкрупулни, особено Йекта. Да видим какво са ни подготвили за следващия път. Честно казано не очаквах Парс и Ългаз да измислят подобно нещо. Прекалено ексцентрично решение.

# 193
  • Кърджали
Те веднъж бяха поели риска за кратко време да докажат че Енгин е убиеца
Явно в момента ще използват всички законни и полузаконни хватки да стигнат до къртицата.
Рисковано е. Много е рисковано. Но това обвинение тъй или иначе трябваше да го напише Парс. (Ългаз беше наясно че Парс не може да отлага до безкрай).Сега Парс, Ългаз и Ерен (предполагам ще включат и Ерен в плана си) ще играят рисковано, но поне се надяваме че ще успеят

# 194
Интересно, че Енгин познава Ниязи, а Джейлин не знае, че той го познава. И тя не го познава. Търсят къртица в лабораторията - с дълга коса, там работят 5-6 човека. Как няма да се усъмнят в единствения дългокос. Парс го гледаше странно, когато го извикаха в кафенето и го разпитваха.

Общи условия

Активация на акаунт