Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
ПРИСЪДА - 20 серия.
https://www.vbox7.com/play:232abaef0b 20-1
https://www.vbox7.com/play:858e354c61 20-2
https://my.mail.ru/…/jelezova.donka/video/_myvideo/512.html 20-1
https://my.mail.ru/…/jelezova.donka/video/_myvideo/513.html 20-2

# 646
21 март по Нетфликс можем да се насладим на филма на Аслъ и Каан

Много са хубави чакам филма с десет очи

Чакаме и един фестивален с Гьонюл Нагиева да видим и той кога ще излезне

Ето рекламния тийзър  какво ни чака през март по Нетфликс

# 647
  • Кърджали
Хм, с удоволствие ще гледам филма при първата попаднала ми възможност,нямам абонамент за Нетфликс, но вярвам че бързо ще изтече

# 648
Алекс, как е точно превода на филма с Каан и Аслъ?
Нещо не ми с получава с Гугъл. Blush
Аслъ ми е любимка от "Вавилон" с Халит Ергенч.

# 649
  • Кърджали
Нещо от сорта "Ти гледай да живееш" (Продължи да живееш")

# 650
Мерси, Алекс.
Мерси и на Розичка, че препоръчва този филм.
Надявам се рускините да го качат и евентуално преведат.

# 651
  • Кърджали
Само да изтече, може да опитам да го преведа. Но да не обещавам предварително

# 652
Само да изтече, може да опитам да го преведа. Но да не обещавам предварително

Мога да помогна ако ще делим няма проблем само с превод обаче не и с реденето...

# 653
  • Кърджали
Има сделка, Диде 🤍 Да излезе филма само, че ми се гледа Каан в големи дози
Хайде да видим днес снимките. На озета за нищо не разчитам, там са специалисти как с много думи нищо да не казват

# 654
Има сделка, Диде 🤍 Да излезе филма само, че ми се гледа Каан в големи дози
Хайде да видим днес снимките. На озета за нищо не разчитам, там са специалисти как с много думи нищо да не казват

Дозите съм готова да ги поглъщам на екс
Невероятно същество просто като талант многопластов та дрънка...

# 655
Прави сте за Каан - наистина многопластов. До момента където съм го гледала - все е различен. Браво за което - явно много добре си подбира ролите и  си показва актьорското майсторство.
Даже като го гледам на церемонии - един стеснителен, не му е комфортно да е на такива масовки явно. Пънар все едно си е в свои води, той скован и напрегнат. Явно не е неговото.

# 656
  • Кърджали
Каан е наистина много талантлив актьор.
Все съм харесвала актьори, но това което виждам при него е много различно.
Но да не пиша сега ода за възхвала...

🎬 ОЗЕТ 22ри епизод
"Понякога когато търпеливо си чакал цяла зима и точно когато цветята ще разцъфтят, и тогава удря градушка."
Сладък портокал
Жосе Мауру де Вансконцелос

Ългаз и Джейлин от една страна продължават по пътя си да докажат невинността на Джейлин, от друга - се борят с Йекта, който използва всичките си оръжия.Имат безмилостен враг, който винаги е на крачка пред тях.
Парс, който досега е вярвал и помагал на Ългаз и Джейлин, е притиснат в ъгъла, защото  всичко започва до опира и до него в процеса на делото Точно в този момент едно ново доказателство и признание ще го изненада и ще го постави в затруднение да балансира своята везна на правосъдието.
Младежите, които попаднаха в непозната пропаст, затъват все повече при всеки опит да се измъкнат. Изглежда от тази пропаст няма да се спасят само със собствените си сили.
Ългаз и Джейлин, които в процеса на търсене на справедливост, изградиха силна и несломима връзка, очакват денят на голямото дело . Сега, когато съвсем са се изяснили двата лагера, се появяват нови доказателства,които ще шокират и двете страни. Решението което ще се вземе след края на делото ще бъде повратна точка за отношенията между двамата.

⚡⚡⚡⚡
Частта с Парс малко ми беше трудно да я разбера и да я преведа точно, но общо взето или Йекта ще се опитва да хвърля кал по Йекта че е помагал на Ългаз, или Нева има нещо общо с убийството .

# 657
Нищо не разбрах от озета, но цитата в началото на епизода за разцънали дървета, които ги удря градушка...

Звучи ми като разцъфанала любов, ударена от факти, от които боли.

Явно това което Йекта и Джуйнет ще изкарат от миналото на Джейлин, ще попари Ългаз. Или поне така ми се струва.

# 658
Според мен, проблемът ще е в Парс и неговото балансиране  везните на правосъдието.
Уффф и тази новата прокурорка с куршума в кутийката??? Sad

# 659
  • Кърджали
Все още силно минава иска да вярвам, че Парс няма да им обърне гръб. Може да е сърдит, може да малко келяв, но той повярва в невинността на Джейлин. Но мине интересно него какво ще го "притисне в ъгъла" Дали ще разберем къде Нева похарчи парите от апартамента (за който Парс дори не знае, че е продаден) и този отговор да не се хареса ни на Парс, ни на нас....
Явно че делото до последно ще върви срещу Джейлин. Какво ли доказателство ще се появи в последния момент...

Частта с малките (колко па да са малки) идиотчета дори не искам да я коментирам. Правиха бели, правиха, сега ще стоварят всичко върху главите на Ългаз, Джейлин и Ерен. Няма да има почивка...

Общи условия

Активация на акаунт