Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 875
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Алекс, благодаря за превода на йозета и изобщо за преводите по сериала. Flowers Bouquet  Hands Clap Никак не е лесен предвид обвързаността на сюжета със сложния за разбиране юридически език и тежестта на престъпленията, които разплитат. Към това трябва да се прибави и сложния лабиринт на мисълта на Сема Ергенекон, която човек много внимателно трябва да следи и по някое време се и оплита. Но сериалът е много интересен и веднъж като си го започнал не ти се иска да го оставяш. Grinning
Йозетът макар и витиеват е ясен и поставя няколко въпроса. Парс e притиснат в ъгъла заради  Илгаз и Джейлин, на които вярваше и помагагаше, в рамките на разширяващо се дело което опръсква и неговите близки. В този момент Парс ще бъде разтърсен от новите доказателства и признание и ще се затрудни да балансира собствените си везни на правосъдието.
Постепенно младежите ще се намерят в съвсем непозната за тях мрежа, от която няма измъкване, колкото повече се опитват ги очакват трудни и мъчителни времена. Този път се вижда, че няма да са достатъчни единствено  собствените им усилия,  за да се измъкнат от тази безизходица-капан (в текста кладенец).  
Джейлин и Ългаз, които са силни и непобедими, докато са заедно, в търсене на справедливостта са в очакване на големия съдебен процес за двойката. Докато става ясно, и делото върви от добре към  по-добре, появилите се доказателства ще шокират всяка от страните, след процеса постановеното съдебното решение ще бъде повратна точка за връзката на двойката. Ето това последното мен това  ме хвърли в оркестъра. Nerd

https://www.tvdunyasii.com/yargi-22-bolum-ozeti-ve-kareleri-yayinlandi/

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 14:51 от yakut

# 661
Надявам се и зрителите да се шокират Grinning , НО да останем доволни от шока Satisfied
Нищо чудно да се скарат заради малките идиотчета Парла и Чънар .Джей ще обвини Чънар ,че я е забъркал в дрогата , макар той да е невинен. Но на Сердар все му се разминава .

# 662
  • Кърджали
То вярно че Джейлин почна да подозира Парла че е тръгнала по стъпките на леля си Инджи.
Аз обаче си прехапвам езика и за нищо не гадая.
Напълно съм наясно че рано или късно ще има раздяла между Джейлин и Ългаз. Може би и официален развод. Изобщо не ми се иска, не искам да ги виждам разделени и страдащи ( хеле направо ме хваща страх Ългаз как ще го понесе), но просто няма как да изкарат до края влюбени и щастливи.

# 663
Привет!
Алекс, благодаря за снимките и йозета Flowers Hibiscus! Якут, Flowers Hibiscus и на теб! За всичко споделено! Flowers Hibiscus
Очаква ни хубав филм с Каан и Аслъ - не се съмнявам!
Думите на Парс "вратата ми е затворена за вас" звучат много тъжно. Думи, изпълнени с разочарование. Той няколко пъти досега е казвал на Ерен "приятелите ти" и аз мислех, че се шегува в неговия стил - леко иронично, но без лошо чувство. След гибелта на Ниязи и разговора с Джейлин, усещам друг смисъл - желание и той да е в този приятелски кръг. Да го приемат заради самия него, заради постъпките му, без да прави компромиси и без да сервилничи. Вероятно се е зарадвал, когато наистина имаше заявки за начало на приятелство, но тримата другари останаха сами в лодката, не споделиха съмненията си относно Ниязи. Да, Ългаз каза откъде е косата, изгледаха записите, но Парс не знаеше за съмненията на Джейлин, за експертизата на обувките. Може да ни изглежда дребно, но за него е било важно. А и все пак той ръководи разследването. Ългаз, Джейлин и Ерен свързаха събраната информация, задействаха се сами и всичко после стана през главата на Парс.
Показаха ни хубав разговор между Ерен и Парс, Ерен сподели лични неща, а Парс го успокои и се зарадва, че дъщеря му е с него. И тук виждаме зараждащо се приятелство, последвано от пренебрежение от страна на Ерен. Той също можеше да звънне на Парс, даже и от колата докато пътуваха към магистралата и да му каже за Ниязи.

Другата тройка - Парла, Чънар и Тууче затъват, но съдейки по снимката с Ерен от сета, предполагам, че той ще ги спасява.

# 664
Благодаря на всички ви за хубавите размисли . Благодаря и за озета.
Това с промяната на отношенията между Джейлин и Ългаз не ми хареса. Толкова са хубави заедно и така се допълват. Заради грешките на семействата такава хубава любов ще я помрачат.
На мен не ми се ще да стигат ни до развод ни до раздяла.
Ама мен никой не ме пита....

# 665
  • AMS

Привет и благодаря за всички преводи и коментари!!!
Имах някои въпроси за последния епизод
и намерих отговорите в постовете ви. Благодаря още веднъж!!!
За следващия епизод и мен ме вълнува, какви ще са новите доказателства,
та и двете страни да са в шок и от решението да последва разрив.
Макар и случайна, не ми харесва червената линия
между Джейлин и Ългаз >>>

А шокът на Гюл, да не би да е свързан с новини от Зафер?
Така и не ми стана ясно, тя защо изгори писмото.

По отношение на Парс.
Да, обиди се, че те не са споделили с него за Наязи.
А той сподели ли подробности за делото на Нева,
с което я заплашваше Енгин.

Ерен май е с новите доказателства  >>>

И от сега се напрягам да разбера разговора между двамата >>>

Между впрочем, си спомних, че Йекта скъса доказателството
за фалшивата диплома, когато му го даде Седа, а тя каза, че е копие.  
Но той е непоправим.  Отново размахва пръст >>>

# 666
Ясно е, че не може да оправдаят Джейлин и всички да плеснат с ръце и да се прегърнат. Едно се оправя, две се развалят, няма как, искаме сериал.
Джейлин прилича на майка си и баща си. И тримата истерясват първосигнално. Майката парата й отива в свирката, Джейлин и баща творят глупости. Бащата повече от глупости, а направо престъпления и то не в афект, а съвсем обмислено.
Ще е интересно Ългаз да скъса връзката и Джейлин да го печели обратно. Ще е нестандартно решение, в стила на тази сценаристка.

# 667
Е, къде е трейлърът тази вечер? Disappointed

# 668
  • Кърджали
Аз не виждам как Ългаз ще се раздели с Джейлин. Та той една вечер ме може да изкара далеч от нея. Дори тогава, когато Джейлин си тръгна, когато той се разочарова от записа, пак успя да ѝ просто със скоростта на светлината, защото ме може да стои далеч от нея... А дори още не бяха свалили картите на масата, никой не смееше да признае какво чувства.
Виж, Джейлин да си тръгне, да го напусне...Това е по-възможно. Трудно, но възможно...
Но близките им се погрижиха да сътвори все т толкова бели, че нашите и да опитат да се разделят, пак ще трябва да работят заедно, за да оправят тези бели и да разкрият виновните. А те работят ли заедно, не могат да седят разделени. Ще се покарат, ще се потапят, па ще се гушнат
Джейлин е първосигнално, да.Лесно изпада в истерии.Но Ългаз много добре ѝ действа. Поне докато е до нея, защото изпусне ли я от поглед зверчето си е зверче ..😂
Фраг явно тази вечер няма да има. Щом до сега нищо не се чу. Явно го оставиха за утре. Учудва ли ме?Не...

# 669
Здравейте!
Благодаря за преводите , клипчетата  и коментарите ви девчонки!
Като гледам погледа на Парс, когато Ерен му връчва папката и тръпки ме побиват. Това вероятно са ново събраните доказателства, които председателя на съда нареди да се прикрепят към делото1
 А Йекта май среден пръст показва на журналята, а ?
Какво ли е накарало Гюл така да скочи към Джейлин.
Жал ми е за Парс, но не се става лесно приятел на Ългаз, особено ако през изминалите години сте били съперници. А понеже аз съм и злопаметна, не съм забравила подличките му постъпки към колегата си в първите серии.
Вярно - самотен е, пък и болен сега, а любимата му сестра , освен че е изнудвана може и други изненади да му е приготвила като виждам с какъв боклук се целува.
 Сега - за раздялата на Джейлин и Ългаз. Дано да няма , НО ако има все пак, вероятно ще е в края на сезона. И после във втория сезон може да видим двамата бивши съпрузи като адвокати, противници.А това може да запали тлеещите въглени на любовта. Пък, дай Боже, след раздялата да се окаже Джей бременна, а Ългаз да е станал татко без да знае.
Готово - клапа - екшън!

Лека нощ, дружки!

# 670
Ако Йекта е казал как се ожениха Ългаз и Джейлин, може ли Гюл да не скочи. Никой съдия няма да обърне внимание на факти, които нямат отношение към делото. Йекта го знае, но тактиката е да дразни, разводнява, да очерня и да извади извън релси защитата.

# 671
  • Кърджали
Момента от тази снимка дето Гюл е скочила на крака е от фрага. Там Гюл нещо крешеше на Йекта че ръси лъжи или нещо такова ( не помня точно кво врещеше жената). Но не е срещу Джейлин,.от снимката така изглежда защото Джейлин се обръща да погледне майка си в тоя момент.
Все по сериозно си мисля че Йекта ще пробутва "теорията " си че Джейлин е убила Енгин е изблик на гняв. И с онзи случай когато Ъкгаз я беше вкарал в ареста за да я успокои, плюс измислените показания на Джунейт ще го " доказва".

# 672
Цитат
Ако Йекта е казал как се ожениха Ългаз и Джейлин, може ли Гюл да не скочи. Никой съдия няма да обърне внимание на факти, които нямат отношение към делото. Йекта го знае, но тактиката е да дразни, разводнява, да очерня и да извади извън релси защитата
Имайки предвид тази тактика, аз си мислех каква ли гадост ще каже при свидетелстването си на делото Джунейт, а Джейлин ще излезе от релси и ще изпльоска за връзката му с Нева... Това е нещо, което може да изкара от равновесие и Ългаз. Wink

# 673
Това ми прилича на втори  трейлър...
Не съм виждала тези кадри.

И още един трейлър за 22 еп. Не знам кой ги прави...

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 16:04 от jupetrov7

# 674
  • Плевен / София
С цвят на кралица...

Това ми прилича на втори  трейлър...
Не съм виждала тези кадри.

[
Скрит текст:
video]https://www.youtube.com/watch?v=I8ZY78o3o8w&t=60s[/video]
И още един трейлър за 22 еп. Не знам кой ги прави...

Скрит текст:

Това са фенски клипчета...Не е официален трейлър от канала....

Общи условия

Активация на акаунт