Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Sence, Niyazi kimden para bekliyor? #Yargı, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ay Yapım

От кого Ниязи чака пари, според вас? Ще разбереш в неделя.https://fb.watch/aYzW_zJO2-/

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 09:37 от tigasa1

# 76
Аз чакам дедето да измъкне Ългаз и Джейлин от тази каша, то тука други намеци правят. Даже имаше коментар дали Джейлин ще му се радва толкова когато открие другата му страна...пустия му Мердан скрита лимонка ...

# 77
Каква да му е целта на Мердан, че да прави мръсно на внука си, на Джейлин?

# 78
Привет!
Болните да оздравяват бързо, здравите много да се пазят, преболедувалите също, защото повтаря! Hands Pray
Благодаря за всичко споделено! Flowers Bouquet
Много явно ни показаха парите на Нева, но дали Джунейт ги занесе по предназначение, дали не ги присвои за други цели.
За Йекта писах, че е богат и ще плати веднага, но всъщност е способен да върти номера, да изнудва и да прави хората още по - зависими. Мердан е много потаен, не знаем познава ли Ниязи. Някой го следеше покрай уличния телефон - и Йекта, и Мердан имат очи и уши навсякъде.
Въпросът от кого Ниязи очаква пари за мен няма отговор Joy

На 10 февруари BLU TV ще излъчи филмът "Insanlar Ikiye Ayrilir" с Пънар, Бурджу, Арас Айдън, Метин Акдюлгер - гост.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 12:52 от LU4IQ

# 79
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз на тия въпроси техните вече не играя. Да имаше Ниязи при вариантите за убиец на Енгин?  Joy

# 80
Имаме линк със снимки. Една част от моментите вече видяхме в трейлъра. Ето линк към снимките -  https://www.youtube.com/watch?v=hwPzfFn_zZ0

Виждаме, че Йекта и Лачин пак ще дават показания пред Парс.

Семейни кадри в дома на Йлгаз, докато се готви за делото с детето, май Джейлин пак готви. Sparkling Heart

Посещение в дома на бедното семейство.

После в съда, интересно кой ще получи права над детето.

Струват ми се или тъжни или притеснени. Надявам се Ългаз да не загуби делото.

Парс и Ерен явно ще говорят с Метин. Дано Метин не подлее вода на Ългаз.

Интересно... надявам се, че озета ще ни подскаже какво ще стане, въпреки, че обикновено нищо същестествено не се казва в озетите.

# 81
Мислих си за попечителството на детето . Само знам ,че биологичната майка ( или биологичните родители )  имат  големи права .Не че винаги ги заслужават , ама нейсе . Йългас трябва да направи чудеса тук , за да спечели ...

# 82
  • Кърджали
Метин да не подлее вода на Ългаз?.Метин вече писа Ългаз виновен според мен...

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 13:42 от Aлекcандрa

# 83
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз на тия въпроси техните вече не играя. Да имаше Ниязи при вариантите за убиец на Енгин?  Joy
Катя и аз също вече не се връзвам на въпросите им, които са явно да ни подхлъзват. Наистина при въпросите за убиеца на Енгин имаше едно празно място за неизвестен до тогава участник. Така и стана този Ниязи се появи от нищото. Е, не точно, защото сега трябва да гадаем за поръчителя, но аз се отказвам.
Тук искам да благодаря на Фили, която ми препъръча "Затворника". Сериалът е прекрасен и аз се увлекох и по него.Изгледах всички преведени серии и го препоръчвам също. 
Хубав ден момичета.

# 84
  • Кърджали
Попаднах на озета. Не съм го превеждала аз (че от сутринта обикалям по лекари и аптеки) ,но превода ми изглежда добър

▪️ ОЗЕТ 19 епизод
Джейлин и Ългаз, които заедно могат лесно да преодолеят всяко предизвикателство, се изправят пред предизвикателство, което не са очаквали. Тази сплотеност, която им дава сила, изглежда създава други неприятности, макар и неволно. Тежки дни и нощи очакват Парс, чието чувство за справедливост е неоспоримо.  Объркването между фактите, които той знае, че са верни, и направените изявления ще го принудят да избере между себе си и чувството си за справедливост.

Йекта Тилмен, който се бори както срещу предателството на Лачин, така и срещу каузата на сина си, чака нови доказателства, които ще укрепят позицията му и по двата въпроса.
Ългаз, който прави всичко възможно, за да оправдае Джейлин, също е попаднал във формация, която го клевети.  Процесът на "справедливост", започнал като законна война, е на път да се превърне в истинска война, разкриваща фронтовете. Въпреки че Ългаз и Джейлин са свикнали да се справят с всичко, изглежда, че мръсотията, хвърлена върху тях, ще изцапа и двамата...

Едит. Мотото на серията ще е " Най-трудното нещо в живота - да различиш мостовете по които да минеш от мостовете, които да разрушиш." Дейвид Ръссел

# 85
Според мен, Поръчителят е Йекта. Но това ще го разбереем със сигурност,
когато ни върнат към тайния разговор в болницата между него и Енгин.
Първата несполучлива размяна  на  кръвната проба от Инджи беше поръчана
от Йекта и извършена от Ниязи.
Убийството на Енгин също беше поръчано от него -
той вече разчита на Ниязи, но не му е платил. А Ниязи явно действа на няколко фронта,
включително и с дрога. И точно там е връзката със Сердар.
И точно затова намесата на Мердан ще бъде именно по тази линия -
разкриването на Сердар и Ниязи. Както и разкриването на убиеца на Зафер,
което може също да е поръчано от Йекта...
За Джей и Ългаз просто не ми се мисли колко беди ще им се струпат на главите!
Не знам защо Сема се е вторачила в тях така негативно, можеше да ги остави
като романтична линия на фона на мръсните номера и действия на Йекта.
Но нали е кримка, трябва да е черна, за да се хареса на турския зрител...

# 86
  • Кърджали
Сега, реално погледнато, ако около главните герои няма проблеми с които да се борят ще хванем диабет от сладост , а и в един момент ще омръзне. А и историята за голяма любов, която преодолява всички трудности заедно и сплотено е хубава приказка. Вярно, струпва им се всичко на главата, но пък след всяко изпитание излизат по-сплотени и силни.

# 87
Така беше и във "Вятърничав".

# 88
 Това прочетох днес...

Сериалът го следя от самото начало да днес, знам го наизуст, но явно съм пропуснала"сцени с въоръжено насисие"...
Има, и то в изобилие, енергийни и психо вампири, нагли манипулатори и мошеници, но чак пък въоръжено насилие...

"Государственный цензор RTÜK решил, что изображения вооруженного насилия, широко используемые в сериале Kanal D #Приговор, могут вызвать обезличивание насилия у отдельных категорий лиц и на Kanal D был наложен административный штраф…"

# 89
Догодина са изборите в Турция. Дано дойди края на тоя малоумния.

Общи условия

Активация на акаунт