Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 887
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
В документите, които са у Мердан под справката за Йекта имаше и някакъв документ (по-скоро копие някакво) с подпис. Мисля, че не случайно камерата се спря на него. Не се знае какъв е документът, може пък да е признание на тази секретарка, знае ли човек. Thinking

# 631
  • Плевен / София
В документите, които са у Мердан под справката за Йекта имаше и някакъв документ (по-скоро копие някакво) с подпис. Мисля, че не случайно камерата се спря на него. Не се знае какъв е документът, може пък да е признание на тази секретарка, знае ли човек. Thinking
И аз мисля, че Седа показа някакъв документ на Йекта за фалшивата му диплома....Не бяха само празни приказки.

# 632
Мислех си за Лачин и шофьра. Може би ще птърсят Ългаз и Джейлин за помощ.

Дадоха от една страна, че Лачин не мрази Джейлин и не вярва Джейлин да е убила Енгин. Специално отиде до офиса на Джейлин, за да й отговори на въпроса, който тя й зададе предния ден.

От друга страна като видях Ългаз и шофьора един срещу друг много лесно си представих, че именно Ългаз е адвокат на шофьора.

Но реално в момента няма време за шофьора. Всички сили трябва да се концентрират върху това как да се оправдае Джейлин и да се докаже, че Ниязи е убиеца.

# 633
Предполагам, че лесно ще стане оправдаването за самото убийство. И балистичната експертиза ще покаже, че не е Джейлин, ръкавицата, но сериалът не свършва, ако не излиза Йекта от сериала и да го разобличат няма. Не знам как ще го извъртят, че нашите така да победят, че да е пирова победата и да са на нови пачи яйца. Не вярвам и в затвора да отиде Джейлин.
А може за шофьора да е следващата битка с Йекта.

# 634
https://www.youtube.com/watch?v=znpMd73-F-w - пуснали са трейлър

очертава се напрегнато дело

Ългаз в един от кадрите изглежда притеснен, ядосан, аха да се отчая.

Йекта използва проблема на Джейлин с гнева и май ще наговори неща, с които да я изкара от нерви.
Надявам се да не успее.
Но когато Джейлин е облечена в розово - червената гама - това не е на добре.

Нямам търпение. Май ще имаме решение по делото още в епизода, освен ако краят на трейлъра не е и край на епизода. Дано да не е.
Май не е.

Виждаме лицето на Гюл и емоцията, която изразява не е радост.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 22:19 от kukli4ka456

# 635
  • Кърджали

И с превод - https://vk.com/wall609002571_137

# 636
Мерси за превода
това ми направи впечатление

Ългаз: "Желанията ви са нападение срещу хората, които се опитват да си вършат работата с чест" - Йекта явно е засегнал честта на Ългаз Anguished

Дали Ългаз ще се пречупи, дали ще видим нов Ългаз, за който няма забранено, ред, правила или закон...

В погледа на Ългаз накрая сякаш има и мълчиво обвинение, а при Джейлин леко съжаление, примирение, все едно че пак е съсипала всичко. Но Ългаз определено не е доволен.

Оф, надявам се това да не е края и решението всъщност да го чуем след това и да видим щастливи физиономии.

# 637
Изгледах трея с превод. Благодаря, Александра!

Много щастлив и доволен изглежда Йекта.
Мисля си чий ли си е Енгин, не може да е на Йекта. Толкова бездушен човек!
Само изневярата на жена му го разклати емоционално.

# 638
Джейлин, все едно е чула смъртна присъда Sob

# 639
  • Плевен / София
Изгледах трея с превод. Благодаря, Александра!

Много щастлив и доволен изглежда Йекта.
Мисля си чий ли си е Енгин, не може да е на Йекта. Толкова бездушен човек!
Само изневярата на жена му го разклати емоционално.
И това е, не защото я обича, а защото е пренебрегнат...Пострада егото му...

# 640
Е, какво сега...Сема успя да ме разтърси, нахвърлиха ни с фрага едни ужасности и ние да му мислим до неделя...Бива ли така...

# 641
Привет!
kukli4ka456 Flowers Hibiscus, Алекс Flowers Hibiscus, благодаря! И за коментарите! Flowers Hibiscus

Много бързо са изминали трите седмици. Всички доказателства са в полза на Джейлин и затова решението ще е в същото дело. Ако се налагаха допълнителни екпертизи, има насрочване на следващо дело.
Наградите са международни - само това разбрах.

Пънар на сета вчера - празна стая, снимката ѝ от предния ми пост - също е от вчера - на терасата. Не ми прилича на затвор Wink С Ългаз да не са си намерили жилище.

# 642
Кукличка, Алекс - благодаря ви за трейлъра и  моменталния превод! Hands Clap
Още не  знаем какво е решнието на съдията, но в притворения поглед на Джей
усещам огромно облкчение! Hands V Hands Pray

Седа със сигурност има копия на документите, които Мердан
"конфискува" от хотелската й стая. Така че тя няма да издържи
и ще даде на Джей и Ългаз копието на документа за фалшивата диплома на Йекта. Hands Plus1
А може би и някои други документи...

# 643
  • Плевен / София

# 644

Тези тримата са в една посока !?!?!? Дали?????

Общи условия

Активация на акаунт