Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Кърджали
Много красива кралица

Това са фенски гадания (настъкмени с колани и кадри от предишни проекти),не са официални трейлъри.

Официално, може би, довечера. Все още няма никаква информация, може и с цел изненада да ни оставят с един...

Едит. Пуснаха информация че довечера ще има фраг

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:19 от Aлекcандрa

# 676
Каан - "Децата на Украйна отчаяно се нуждаят от мир сега"

# 677
  • Плевен / София
Ето го....

# 678
  • Кърджали

https://vk.com/wall609002571_138
С превод

Делото е завършило добре за Джейлин благодарение на доказателствп донесено в последните минути от Ерен ( Джейлин го нарече героят ми)
По ми е любопитно каква ще в тази флашка - дали ще е нещо със Зафер или насока към истинският убиец
Дали няма да е записа от автобуса дето са Зафер и Чънар.... И гледай после буря
Май трябва да търсим място я лудницата за Ългаз...

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 19:52 от Aлекcандрa

# 679
Флашката сигурно е Зафер и Чинар.

# 680
Ай-й-й-й, Парс пак е побеснял срещу Ългаз
И софра има, ама дали ще се целуват ръце...

Алекс, Гости - супер сте мацки и от мен чичеци

# 681
  • Кърджали
Значи, ако е записа с Чънар и Зафер... Ще получа фобия към флашки ..

# 682
  • Плевен / София
Значи, ако е записа с Чънар и Зафер... Ще получа фобия към флашки ..

# 683
Флашката сигурно е Зафер и Чинар.

Дали????????????????? УжасТ

# 684
Според мен ни пързалят, друго ще е. Зафер за края на сезона е наречен. Ама пък чакаме и кръстопътя в отношенията, та да видим.
С риск да ви скандализирам, ми  е жал за Метин и Чънар. Грешка беше, че не отидоха в полицията. Чънар се защитаваше. Айде той глупав, ама баща му... но и той тъкмо създаде връзка със сина си. За вкарването на невинния Зафер в затвора, Метин е бил принуден първо и после е плащал на семейството, стипендия е осигурил, което и да не плаща 5 години затвор показва, че и той се чувствал жертва на ситуацията. (Това никой не отчете. )
Джейлин има повече да се срамува. Баща й беше на път да убие виновния за задържането му полицай. Спаси го това, че тръгна да убива друг, осъзнато и целенасочено. Обра й семейството си пътьом.
Ще разберем на Нева тайната. Клоня, че това е флашката. Ама не познавам твърде.

# 685
Добра вечер, момичета Simple Smile
Май няма какво друго да е, освен това, за което си мислим. Йекта говори за търсене на убиец, а Седа му казва, че няма нужда да търсят далече. У Седа беше записът от автобуса, който прати на Чънар. Така че ... Няма какво друго да е. Само се чудя на Седа, защо решава да извади този коз сега...

# 686
  • София
Според мен ни пързалят, друго ще е. Зафер за края на сезона е наречен. Ама пък чакаме и кръстопътя в отношенията, та да видим.
С риск да ви скандализирам, ми  е жал за Метин и Чънар. Грешка беше, че не отидоха в полицията. Чънар се защитаваше. Айде той глупав, ама баща му... но и той тъкмо създаде връзка със сина си. За вкарването на невинния Зафер в затвора, Метин е бил принуден първо и после е плащал на семейството, стипендия е осигурил, което и да не плаща 5 години затвор показва, че и той се чувствал жертва на ситуацията. (Това никой не отчете. )
Джейлин има повече да се срамува. Баща й беше на път да убие виновния за задържането му полицай. Спаси го това, че тръгна да убива друг, осъзнато и целенасочено. Обра й семейството си пътьом.
Ще разберем на Нева тайната. Клоня, че това е флашката. Ама не познавам твърде.

solnichka,  Напълно съм съгласна с написаното. Повечето от коментарите са с упреци за Метин и Чънар, а изкарват Зафер като жертва. Ами не е жертва. Тръгна да убива и по една случайност не погуби невинен човек. Колкото и да е постъпил неправилно Метин, като полицейски началник , той първо е баща и като такъв е готов на всичко за да спаси и защити детето си. Чънар се защитаваше и аз съм убедена, че не той уби Зафер. Ще се разбере кой го уби и кой го закопа, но по късно. Вярвам, че това няма да е "препъни камък" в любовта на Джейлин и  Ългаз.
Катя, от записа в автобуса не се разбира, че е извършено убийство?!?

# 687
  • Кърджали
И аз все си мисля че Зафер го пазят за края края на сезона. Но вече грам доверие нямам на Сема. Не мога да ѝ насмогна на акъла ..
Чънар бих го оправдала, но Метин не мога. Съжалявам. Той е полицай, а действията му бяха като на заклет престъпник..Че накрая и трупа загуби.
Въобще от  действията на семействата пак ще страдат Джейлин и Ългаз.
Аз никога не съм определяла Зафер като жертва. И той със същия акъл като Метин.
Правосъдие щял да раздава ...
Иначе е закопан от Сердар. Това го дадоха. Снощи гледах пак този момент и все още съм убедена че Сердар уби Зафер. Не го казват в прав текст, но имаше три изстрела, да не забравяме.

Все пак се надявам на флашката да е нещо свързано с поръчителят на убийствтвото. Все пак от делото е станало явно, само че Джейлин не е убила Енгин, но истинският поръчител е още неизвестен.а познавайки вече Ългаз и Джейлин, те няма да се кротнат докато не разберат заради кого преживяха всичко това

# 688
Привет, момичета,
отново има много инфо за нашата Присъда. Алекс както винаги е стрела на преводите. Два фрага, озет и пак главоблъсканица. Но поне Джейлин са я оневинили. Започва да излиза наяве какво се случва с Нева . Не показват Джунейт обаче , а той плътно е зад гърба и.  Флашката и документите които имаше Седа са вече у Мердан. Записа с Зафер и Чънар той няма да го изпрати. Нещо друго ще да е . Хайде де се разкрива тоя поръчител че много време вече стои на тъмно.

# 689
  • София
Много загадки останаха??? Да, най-важната е поръчителя, но за да се стигне до там трябва да се изясни и чие дело е отровната книга? Какво си казаха Йекта и Енгин в болницата. Какво му обеща Йекта? За да оправдаят Джелин съдът е приел, че  е имало трети човек. Ние знаем, но как ще се разбере със сигурност кой е той? Както е тръгнало със сигурност ще чакаме втори сезон за развръзката.

Общи условия

Активация на акаунт