Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 145
  • 263
  •   1
Отговори
# 15
Ако изобщо можем да дойдем-100% Слон-Балон.Може торта отвън без сертификат.За другото не знам,но може да се звънне и пита,изключително са любезни.

# 16
  • София
Аз ще се опитам утре или другийо ден преди крайната дата да взема пък да звънна да питам дали може поне една б . с  к. да внесем. Баница с късмети имам предвид.
Иначе не съм ходила в никой от посочението, та ще ги поразгледам утре.

Хотче, благодаря ти за вниманието, Ивайла е съвсем добре. Понеже другите не знаят като се прибрах от бирената среща мъжо каза, че Ивайла спи, а спи щото се изтресло диването от стола на земята и си е ударило главата в плочките. Ударила му е един рев, а после нали няма тита и си набутала палеца и се успокоила и заспала. Но аз като си дойдох и облякохме пижамата, аз даже я питах как прави кучето, тя каза едно много възмутено бау бау и после си откърти. В петъка си беше игрива, както винаги, цицината я нямаше, та реших да и спестя влаченето по доктори.

Бубанката ни изненадоха приятно с Яна като преминаха, уви, за малко, покрай нас. Двете госпойци си поиграха, попрегръщаха се и така. Не можах много да се порадвам на Яна, защото бързаха да си прибират Еленка от английски. Иначе са добре.

Аз съм хипер сополива и ми е ужасно гадно - нали знаете като носа ви се разтече как се чувства човек. Само кихам и подсмърчам, утре сме на погача, но най-вероятно няма да отидем.

# 17
  • София
Писах на първите три клуба, в страницата на Патетата пишеше, че не се разрешавали външни храни и при тях имало всичко, аз в тая връзка ги питах имат ли баница с късмети и колко струва. И им казах да си оправят правописната грешка, щото рождени се пише с едно н.

На мики маус ме изкефи, че ги има снимани хората, които се занимават с децата, само дето пишеше, че минимума за парти е 10 броя деца и дори да не си в минимума плащаш за 10.
Но сега се замислям какво значи парти? Ние като се чучнем всичките на една маса, а децата си играят, това парти ли е? Или парти ще е, когато и децата си имат столчета и маса с разни лакомства по нея?
Иначе ми е все тая къде ще сме: като гледам навсякъде има едни и същи играчки, една и съща идея за весело прекарване.

Али, къде откри снимки на Бъни, аз не успях?
От Патетата също нищо не видяха - снимали са основно деца. Най-много ми харесаха снимките от Мики Маус - едни такива шарени и хубави, родителското помещение изглежда широко, но не знам дали не са сложили снимки и от двата си клуба. Някой бил ли е там?

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 01:24 от Сънчо

# 18
Момичета, гледам, гледам и не знам какво да си избера  newsm57
не съм била в нито един, но за "носорога" съм чувала, че бил много западнал - мръсен, без играчки и т. н. - не знам до колко е вярно  Embarassed
с Бети лятото бяхме в "Хвърчило", беше много хубаво, но не намирам сайт  Rolling Eyes
където и когато решите, там сме  Laughing

# 19
  • София
Добро утро и от мен,с чаша кафе в ръка!Мислех да поспя до по-късно,че съм без деца,ама в 8.30 на крак и това е!
Бети и аз трудно стигнах до снимките,но етоги тези от Бъни:
http://www.bunny-bg.com/02_fun.html
А за Патета гледах снимките от Албумчето им,както и от Заедно през празниците.Като кликнеш върху него,излизат различни празници,кликваш върху тях и там май имаше още снимки,ама днес нещо не ми се зареждат.
Разгледах снимките от Мики маус .Понеже съм била там на РД с Алекс и то неведнъж /само едното помещение не си го спомням хубаво/,съм сигурна,че в сайта им са сложени снимки и от двата им клуба,а последните снимки определено не са от този в центъра. Иначе и на мен ми харесват тези от клуба им в Банишора и ако решите там ще бъде.
Ментов носорог и на мен не ми е много симпатичен не знам защо.
Ама като гледам как никой не гласува,ще си останем без нищо.

# 20
  • София
Добавям и Хвърчило в анкетата. Не се сетих за името на клуба като я пусках. Бети беше разказала на срещата, че е хубаво. Нямат сайт, слагам картата с адреса.

# 21
гласувах за Хвърчило, но няма да настоявам за него  Peace

# 22
  • София
Разгледах сайтчетата харесаха ми "Бъни" и "Слон-балон" Peace
А гласува ли?

Хайде, момичета, гласувайте! Бубе и Бети, кажете нещо повече за Хвърчило!

# 23

Здравейте, момичета.
Ние снощи се прибрахме от Хасково.
Там се разболяхме - аз първо започнах да кашлям, после и Стилян, така бяхме 4-5 дни. След това Стилян взе да вдига Т и повръща. Слава богу само един ден беше така, после се оправи, разбира се със сиропи разни. Някакъв вирус е хванал. Беше като парцал милият искаше само да се гушка, но сега е вече добре.
Иначе изкарахме добре. Аз много си починах и се чувствам по-спокойна. Дори мъжът ми днес каза, че вече не съм била нервачка  Mr. Green.
Днес сме тримцата вкъщи отдадени на семейния уют. Wink

За коледното парти не съм гласувала още, но май съм за Патетата. Незнам със сигурност дали ще дойдем, но ще гласувам.

Хайде лек ден от нас.
Ето и две снимки, докато не ме е хванал мързела: /сори за големия размер/

# 24
Хотче, не съм гласувала, каквото решите бе душко аз съм съгласна вие сте ходили все пак и може да кажете къде е най-добре нямам никакви претенции Peace Ние ще отседнем най-вероятно в" Надежда4" така че кумата ми ще ни  доведе. Абе аз се каня този път да идваме ама дано само не ни мине котка пътя Praynig, много искамммммммммм да се запозная с всички.Ако все пак трябва да гласувам ОК отивам.
Ваня, страхотно синче си имаш а снахичка имаш ли си Wink????????????

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 17:00 от Сиси&Роси

# 25
  • София
Това ми отговориха от Бъни:
Zdraveite,
oswen taksata za decata, e zadyljitelno da se zaplati i uchastieto na Diado KOleda i Snejanka -
cenata e 65lv i vaji samo za kolednite partita.
Po princip e zabraneno da se vnasia hrana, no mojem da naprawim izkluchenie za edna banica s kasmeti.

Za kolko deca stava vypros i koi den i chas?
Imame veche zapazeni koledni partita?

Pozdravi
Milena Georgieva

Нещо не разбирам защо пък участие на дядо коледа и снежанка за такива малки деца - обясних, че искаме да си организираме парти на децата, които са на година и половина?

колкото до Хвърчило - и на мен ми хареса, то се намира горе-долу симетрично на барбароните спрямо бул. гоце Делчев. Една стая с играчки и катерушките с топки, после има коридорче и после има друга стая, доста голяма, където седяха мамите. И на мен ми хареса, а и момичетата, които гледаха децата бяха много симпатични и на всяко обръщаха внимание. Има камера, та виждаш какво правят децата.

Бубе, ще питам Асинка за сайт и повече инфо!
И аз ще взема да гласувам за него, но нямам претенции.

# 26
Хай  Mr. Green
Ние не ходим на село, но за сметка на това ходим по баби и пак сме offline събота и неделя Simple Smile
Хотче мерси за рецептата, още хапваме, много вкусно беше  Grinning
Стилян е пораснал и е станал още по сладък  Heart Eyes .
За клубче, какво да натисна? Всички ми звучат еднакво  newsm78 . Натискам патетата, но ако имаше отговор " все едно, важното е парти да има Simple Smile" щях него да натисна  Mr. Green
Чао

# 27
  • София
Като гледам тези дни съм много активна!От цяла орда мами само 7 гласували,то вярно,че повечето много рядко влизат в темата,ама утре май приключва гласуването,освен ако Хотчето не се смили нещо.
Ние днес след обед обикаляхме по детски клубове за РД на Алекс,ами всичките са бебешорски до 6-7-8 години.На 9 вече други неща ги вълнуват и са едни цени,свят да ти се завие.
Минахме и през Хвърчило да видя дали става за него,ами не става,видях задната му част тази, която е за игра с нещо високо,оградено с мрежи и вътре май имаше топки.
Та минавайки през различни клубове,на някои места ми казаха,че имат вече резервации за декември,дали не е търговски трик  newsm78?
Сънчо те за Коледните партита,ако не пробутат Снежанка,кога?Нали знаеш,че по Коледа жив те одират отвсякъде.Аз пък мразя да ми налагат по този начин,освен това деца на 1.6 години,какво ли ще разберат?
Сега се сещам,че в Мики Маус ми бяха казали,че мога да си внеса тортата от вън,дали пък няма да разрешат разни бисквити и солети за децата и баница?Но трябва  да се попита за Коледно парти?Определено клуба им в Банишора е по-хубав /по снимки/.
А Стилян си е станал едно голямо момче!

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 22:25 от Ali&Meli

# 28
Добро утро хайде мами поспаланки ставайте да пием кафенце и да обсъдим Коледното парти за нас и децата Laughing :lol Аз гласувах за Патетата че гледам за тях сте писали че е хубаво Peace. Но пак казвам нямам никакви претенции само дайте да се разберем за датата newsm78?

# 29
  • София
Добро утро   food010
Ще оставя още малко анкетата за избор на клуб и ще пусна за дата и час.
Майка ми пристига днес и се чудя дали да не отида да погледна как са условията в Лейди (до МЕИ-то, нямат сайт). Отвън ми изглеждаше добре, мислех да водя Емма, но с мисленето си остана  Laughing. Ели, може и заедно да отидем, като отиваш или се връщаш от английски. Ради как е?
В крайна сметка ще изберем варианта, който ни устройва най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт