Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 132
  • 263
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
От всичките ви обяснения пак не мога нищо да избера. Както реши мнозинството Peace
Хотчо, Лейди-то не става за студено време. Вътре е много малко и тясно и няма място за родители, а сладкарницата за големите е в друга сграда изобщо.
Ради е добре, вече нищо му няма, но днес ще видим резултата.

# 31
Добро утро   kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2
Ще гласувам за......Слон Балон...............................ама искам да подчертая, че според мен, вие трябва да решите, защото аз не съм ходила в нито един, нито пък имам информация от слухове, или отзиви от вече ходили майки!
Така че, ако някой е ходил някъде, където е било чисто и е имало играчки и помещение за родителите - ок!!! С две ръце съм за там! Само да направите карта Laughing Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 09:38 от Съкровищница

# 32
Съкровище, Как си? А Кали?

# 33
Да се похваля, че си прекарахме страхотно, но сме много изморени, Калина също!
Пристигнахме си снощи към 19.00 и тя уж дремеше в колата, а като се качихме вкъщи, изобщо не се събуди, нито за ядене, нито за къпане....Грохнало беше, милото!
Та тая сутрин се къпахме и замина на ясла вече, ама ако знаете колко беше гладна днес сутринта.... Joy
Аз сега си пия кафето и ставам, че си докарахме зимнина, която трябва да подредя в килера, а има купища дрехи за пране, съответно простиране и гладене и прибиране, трябва и дасготвя и почистя малко...
Какво ли обяснявам, вие добре знаете, особено Сиси Wink Ама мн ме мързи  в момента, та си ползвам кафето като извинение и стимулант Laughing

# 34
  • София, център
Здравейте момиченца,

няма да гласувам в анкетката, надявам се Хотчето да не ми се сърди за което, защото най-вероятно отново няма да можем да дойдем. Много ми е комплицирано напоследък с всичко! И Луси отново е болна. Кашля, има хрема, и трета нощ не спи, ние също. Направо съм смазана. Имам работа в огромни количества и съкратени срокове, подготвям операцията на челюстта. Нещо така са ми потънали гемиите, че...

# 35
  • No Line On The Horizon
Добро утро!
Аз съм с двете вкъщи, защото в сряда ще вадят на Мия третата сливица. Флора успя да счупи дистанционното на телевизора, а аз съм включила защита от деца на другите копчета и резултата е, че сега ще седим без ТВ цял ден  Sad
Съкровищница, за този другият доктор мнение не мога да изкажа. Според мен трябва да решиш за себе си как искаш да лекуваш Калина от тук нататък и ако решиш да е с хомеопатия трябва да си много последователна. Аз бях пред същата дилема когато Мия тръгна на ясли, защото много често боледуваше. Реших да пробваме с хомеопатия и отидох при Юрукова, но нещата не потръгнаха така, както тогава на мен ми се искаше. Аз бях доста объркана и когато се появяваше проблем и хоп пак при джипито, АБ и т.н. Няколко месеца по-късно реших да отида при Недева и останах много доволна. Затова ти казвам, че трябва да си последователна и да изчакваш да видиш резултатите. Просто при Мия се оказа, че не се повлиява в началото толкова бързо от хомеопатията, защото е пила прекалено много АБ и организмът й не се е "изчистил". И да те предупредя, че Недева има доста пациенти и няма да може да те приеме веднага, но не ти пречи да й звъннеш.

# 36
  • София
Нансен, раздавай го малко по-ведро! Всичко ще се оправи!
Съкровище,  Hug За клубовете какво да ти кажа, аз преди и на Сиси й бях казала - клубове много, но почти никой не е ходил никъде  Laughing Така че... Абе, важното е да се съберем и да си изкараме добре.
Пратих един мейл на Патета, ще ви кажа като получа отговор.

# 37
Нансе,  Hug горе главата всичко ще се нареди.  Heart Eyes на Луси.
Гале, повече от ясно ми е, вчера наливаха плочата на свеки на новата къща и ела да видиш какво беше в къщи софри работи, навсичкото отгоре девер ми имаше РД., и в събота както си бях изчистиила, оправила всичко сега пак е майко-мила. Малката само върви и разхвърля, но на нея не мога да се сърдя Wink  И аз като тебе само се моткам из форума и пия кафе ама не мисля да чистя, който иска да оправя аз си минах от реда, за готвене днес също не ми е ден има разни работи да се обират аааааааааамаха, само съм пуснала пералнята и това е.
Фроска, моята щерка пък скрила дистанционното на баба си и свекър ми купи ново, завряла го в гардероба при някакви дрехии тяхни и преди ден-два показа къде е Laughing голямо зверче е.
Днес ще почивам! Hug Laughing

# 38
... клубове много, но почти никой не е ходил никъде  Laughing Така че...
Аз съм ходила във Слон Балон  Sunglasses
С Бобсънът и днес сме си вкъщи,чакам бабата да се прибере в12ч да заминавам на работа  Rolling Eyes
Много работа ,ужас просто.

# 39
Гласувах за Хвърчилото най-вече, зашото има камера, която следи децата и се вижда какво правят без мамите да търчат като луди до другото помещение, а какичките наистина бяха добри

# 40
  • София
Добро утро и от мен!
Хотче вземи пусни анкетата до довечера поне,защото събота и неделя по-малко мами влизат във форума.
Нансен пожелавам ти всичко да се нареди и черната серия съвсем скоро да е зад гърба ти!Ако до тогава всичко се е оправило,какво пречи да дойдеш,все пак и заради работещите мами се прави през уикенда?Някакво ранообразие за теб и малката,а и няма да натоварваш бабите с гледането и. Hug
... клубове много, но почти никой не е ходил никъде  Laughing Така че...
А-а-а не е вярно,ама явно никой не ми е чел постингите.От изброените клубове аз съм ходила в Мики Маус /на 5-те кьошета/ и в Ментов Носорог /по няколко пъти/.Но гласувах за Патетата.Другите две не ми се струват особено подходящи.

# 41
  • София
След известно колебание гласувах за Хвърчило. Имам доверие на Бети и Бубанка  Hug. Харесва ми и Слон Балон, но ми е малко криво като място  Confused. Патетата малко ми "важнеят"  Laughing. Но в крайна сметка не се знае дали клубът, който сме избрали, ще е свободен за датата и часа, които искаме.
Резултатите:
Патета - 4 гласа
Хвърчило - 3 гласа
Слон Балон - 2 гласа.

Анкетата за дата и час пускам за 5 дни. Нека всеки прецени кога може, кога не може, за да можем да се обадим и да резервираме.

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 15:09 от Хот Ели

# 42
Здравейте  Hug Лора заспа и аз се лепнах за компа.Прекрасно оформление, браво Хот, много весело и празнично  Heart Eyes .Аз не съм гласувала, защото не е сигурно, че ще дойдем, като решите, ако идваме ще се съобразим с решението ви.Много ми хареса това, че в Хвърчило има камера.
Нансен, нацелувай синеоката красавица, вярвам, че нещата ще се наредят  Hug
Поздрави на всички  Heart Eyes

# 43
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Тези дни само ви четях, признавам. Нямах настроение за писане. На пропуснатите рожденици пожелавам много щастие и най-вече здраве.
Аз няма да гласувам, ще се съобразя с вас, ако можем да дойдем.
Да ви се похваля в събота направихме прощъпалник. Косара първото нещо, което взе бе моят парфюм, после пила за нокти и накрая парите. Е после открадна и колата и отпраши нанякъде. Май мацка ще я правим!  Wink
Ето я и нея

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 17:39 от PresiN

# 44
  • Варна
Здравейте мацки,
аз няма да се включвам по темата със детско-дамското парти, защото няам да ни огрее Tired
Но вие хунбаво да си изкарате и после снимки и разкази чакаме

Преди малко разглеждах снимите на Лорка(надявам се че Сети нес есърди), много чуства предизвикаха в мен  bouquet
Зара като видя и вика "бебе", научих я да казва Лора, е по нейния си начин, ама все е нещо! Сети много целувки то Нас на вас Hug  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт