Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 171
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
Съкровищнице Simple Smile, ами незнам как се казва Simple Smile за това му измислих думичка. Става въпрос за часовничета, който ги завърташ на 5 мин. например и те звънят. Моето е във вид на тенджерка, има и във вид на яйце, домат и т.н. Много ми помага и вече не загарям 90 % от манджите  Mr. Green
Иначе идеята с коледното украшение ми харесва Simple Smile И аз не съм много по мисленето на подаръци и така ще ме улесните много Simple Smile
Ако някой знае как се нарича гореописаното приспособлени да казва Simple Smile

# 166
Ако някой знае как се нарича гореописаното приспособлени да казва Simple Smile
Таймер  Grinning
Здрасти  Hug, аз в момента в който започна да пиша и дребната се лепва за мен  Rolling Eyes , затова повече чета и по-малко успявам да се включа...
Хотче, страхотни картинки /надзърнах в подаръка на Бубанчи  Embarassed /, мнооооого сладко!
Емма има ли си нови ботушки, похвали се де...
Сиси&Роси, много хубави снимки, браво купонджии, тази снимчица на която сте се гушнали двечките, излъчва толкова обич, прекрасни сте  Hug
Рали, а снимки от село има ли? Плс  Praynig Heart Eyes
Целувки на всички, тук е слънчево, още малко да позатопли и отиваме да скитаме !

# 167
  • София
Или да се запретвам аз да я организирам Crossing Arms Wink[/b]
Запретвай, но гледай да е по-скоро  Wink

Как е за по-големи хлапета в клубчето?
Не ми се видя много подходящо, но Али да каже, тя има поглед върху нещата.

Емма има ли си нови ботушки, похвали се де...
Има си, но аз не ги харесвам много и затова не се хваля  Confused. И искрено се надявам да се запознаем най-накрая  Hug.

# 168
  • София
Ааааааааа, как мразя така – написах егаси и поемата и ми даде темпорари ънавейлъбъл. Това сигурно щото много дудна.

Та да повторим:
Хотче, честити ботуши на детенце, що не ги харесваш, отде ги купи? И Еммата ти е много сладка, има чудни косичка и очички. Успешен яслен старт с новите ботушки.

Нансен, как е оченце на Луси?

Али, явно не сме те разбрали правилно. Наистина права се оказа относно клубовете и резервирането им – уж има има, пък всичко масово заето. Аз се чудя тия дни дали да не се пробвам да оставям Ивайла за по час-два в Мики Маус. На някой случвало ли му се е така да оставя детето без да е там?

Ериа, радвам се, че времемера ти върши работа – туй понятие звучи като от книжка на Тери Пратчет или от книжка за Хари Потър. И аз много си се радвам на светлинките от Жени (Хотчеееееее, прати ми телефона и), а Ивайла на слончето с бутонче на пъпа. Казах без играчки на мами, щото останах с впечатление, че някой така предпочита, иначе съм с две ръце за.
Нека да остане коледна джунджурия тогава.

Ели, ако спретнем бира до 03 –ти хич няма да е зле.

# 169
  • София
Ха-ха, добре, че има Кю, форумът много зле днес.
Та с Бети решихме в сряда да се съберем на едно бирено, какво ще кажете?
Пуснала съм СМС на Джена и Дени за коледното парти.

# 170
  • София
Здравейте момичета. Не съм влизала тук от толкова много време. Даже когато днес погледнах темата ме обзе лека носталгия. Нямам никакво време напоследък. Иначе сме добре с Дара. Тя е пораснала страшно много.
Получих съобщението на Хот Ели за коледното парти. Ще се радвам да можем да дойдем и да се видим. Засега нямаме ангажименти за 03.12 така че сме ок. Ако не ни мине котка път и всичко е наред ще дойдем.

# 171
Ах какви сте ми сладки с тази организация - така ми се идва и на мен, много искам да се запознаем на живо, ама ще си остана поне за сега с желанието само.
Хотче - честито ботушки на Еммичка - да я нацелуваш много от нас.
Сети - ми то Лорчето и то иска да пише милото.  Hug Heart Eyes
Аз щях да питам - нещо като колаж с порасналите дечица за Коледа ще правим ли тази година? Аз само питам - не че имам способността да го направя  Blush Mr. Green
Качих малко нови снимки на маймунката и бягам да я храня че се ококорчи - после ще наваксам с четенето.

# 172
Бубе, спешъли фор ю коледният ти подарък предколедно! Да си ги менкаш със здраве цяла година  Laughing.

Мерси!  newsm76

# 173
  • София, център
Сънчо, без промяна е окото. Чакаме в сряда резултати.

Момичета, аз ви чета.

Ще пиша като има развитие някакво.

Целувки

# 174
  • Варна
Нана, стискам палци за Луси и за цялото ти семейство!! Дано всичко приключи по-скоро! Дано нищо лошо вече не се случва! И Честита Година и половина на Принцесата! newsm51

# 175
Качих малко нови снимки ...
Много сте хубави и тримата, а Ина е сладкишче и прилича и на двама ви.Много е чаровна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нансен, целувки на Луси!

# 176
  • София

Какво да кажа?Освен,че ще трябва да си търся подслон после  Mr. Green!

Как е за по-големи хлапета в клубчето?

За Алекс ми се струва детско.Но нали знаеш,че всяко дете се вдетинява още повече на такива места.Лично аз мисля да не го водя,но като си дойде довечера ще го попитам дали ще иска.

Нансен стискам палци резултата в сряда да Ви удовлетворява!

Хот честити ботушки на Емма!Защо пак не ти харесват?Защото ги купи ли вече?

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 17:40 от Ali&Meli

# 177
  • София
Какво да кажа?Освен,че ще трябва да си търся подслон после  Mr. Green!
Вземам те  Hug!

# 178
  • София
Преди да нарисувам 120-тата мечка (тун мечо) да кажа, че съм съгласна много много за сряда.

# 179
За сряда се сещате още кого да бройте, нали Mr. Green.Само ще замоля някой да ме осведоми по кю-то в сряда през деня, че няма да мога да влезна във форума най-вероятно.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт