Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 159
  • 263
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мамчета, гледам трескаво върви подготовката за коледното парти. Ние сме си в нас, днес ходихме на консултация - измериха ни 82 см. сме и тежим 13.300 с пампата. Сложиха ни имунизация и някакви капки, ама не разбрах за какво са и сега ще диря в имунизационния календар за какво става дума. Утре мислим да ходим на разходка, тати четвъртък и петък ще ни оставя - отива по работа извън града. Ами общо взето - това е. Признавам си че не мога да смогна да изчета всичко.
Можем да се похвалим с нова прическа - заведох Марина да й подстрижат бретона преди няколко дни. Изглежда ми толкова различна сега, изглежда по-голяма. Ама то май не само изглежда, всичките дечица са големи вече.
Сети добре дошла отново миличка, много да нацункаш Лорката.
Илиянче четох един твой постинг че се замисляш за второ бебоче - хайде, няма да е лошо Simple Smile Какво по-хубаво от това - Зара да е кака Simple Smile
PresiN не мога да видя снимката - при мен ли е проблема?
Хот Ели - знаеш ли как ми е домъчняло за Еммичка - я качи някоя нова снимка да си я видим куклата Simple Smile  Hug
Аз съм замислила едно по-основно чистене тази седмица ама да видим как ще се справя ако времето е хубаво и става за разходка. Аз изчезвам да гледам филм и лягам да поспя малко че умирам за сън. До утре сладурки.

# 46
Добро утро, аз съм с кафе и дете пред компа, благодаря за посрещането  и целувките Hug Много ви целувам и аз, не съм качвала снимки от 100 години, все няма време.Нещо хич не спахме тази нощ, зъбките измъчиха и нея и нас, дано скоро се покажат.Браво на Ина за мерките, ех, че бързо растат дечицата  Heart Eyes
На мен ми е леко коледно и съм голяма ревла напоследък.
Хайде на Зара пожелавам да стане кака /ще е мнооооого сладичка кака/ тогава, когато мама и тате пожелаят.Ние също отдавна сме решили за второ, но засега отложихме с няколко месеца, надявам се обаче 2007-ма да се похваля.
Желая ви хубав ден, на работещите лека работа, на всички-успешна седмица!
Преси, снимчиците и при мен не се виждат.
Ето и от мен една снимка, с която искам да пожелая приятно и ползотворно бебеправене на бебеправещите :

# 47
Добро утро.Ей Сети изпревари ме душко Hug И аз съм с кафе, но без дете Wink Сети, моето зверче е горе с баба си - облича се и тя и помага Laughing
Хайде 2007г. да донесе попълнение в нашия колектив.
Преси, много сте готини със щерката Hug
Илиана, привет включвай се по честичко Hug не е лоша идеята ти Heart Eyes
За коледното събиране- не съм гласувала още но според мен не е ли по добре да се съберем първата неделя на декември. После се задават едни банкети, едни именни дни newsm78 знам ли поне така мисля ВИЕ какво ще кажете??????????

# 48
Добро утро, милички, аз много набързо  Laughing
гласувам за 3 декември, неделя, от 11-13р за мен това е добър вариант, но разбира се, ще се съобразим с възможностите на всички!

За мен лично е важно да се съберем максимално много деца и родители, да се видим, че все по-трудно ще става за организация вече...........

# 49
Съкровище и аз ще гласувам за този вариянт мен също ме устройва  и с мъжо го обсъдихме  Peace

# 50

гласувам за 3 декември, неделя, от 11-13р за мен това е добър вариант

аз също ще гласувам за този час и дата  bowuu
вчера с Бети си говорихме, че не е добре да е по-късно през деня, а по-ранната дата ни дава възможност да не е лудница по клубовете  Wink
за съжаление между 11 и 13 Нана спи, но все някак ще го нагласим и ще купонясваме с пълна сила  Mr. Green

# 51
за съжаление между 11 и 13 Нана спи, но все някак ще го нагласим и ще купонясваме с пълна сила  Mr. Green

Бубе, и Кали спи по това време, но като види децата и играчките Laughing, мисля че ще й си отспи съвсем и ще е бодра като кукуряк!!! Дано Praynig

# 52
Здравейте!
  bouquetза оформлението на хот Ели!
  bouquet  bouquet  bouquet за организаторите на партито!
Благодаря за това, че повдигате духа и сплотявате "колектива"! Laughing
 Hug

# 53
  • София
Добро утро и от нас с Мели!Ние вършеем с пълна сила,ако имате нужда от подредба на дома,веднага идваме с Мели,безплатно при това /като за приятелки/.
Хе-хе-хе радвам се,че съм повлякла крак с гласуването и аз гласувах за тогава,гледах уж "+" на тази дата и час.
Евентуално може и на 9 и 10.12.На 16 и 17.12 за мен е невъзможно.
За час си мисля,че 10 е малко рано за тези,които ще дойдат от Пловдив,а и за софиянци,ако има сняг и трябва да се рине и т.н /опит от РД на Алекс/.
Бубе,Съкровищекак тъй децата Ви спят по туй време,моят караконджул отваря очи в 8-8.30 и чак следобеден сън след това.
Ако все пак Ви е удобен друг час свиркайте,може от 16 или 17 да го направим.
Важното е да се съберем и купон да стане и децата да са щастливи и майките покрай тях!
Искам да призова тези,които все още не са гласували да го направят!Вчера ровейки се по теми за РД,партита из форума прочетох,че някои мами вече са ангажирали  дата и час за декември.А ние имаме малко повече от 2 седмици,ако разбира се остане на 3.12.
А камери за наблюдение имало и в Патета и в Бъни /от туй дето прочетох/,ако държите да има камери аз наблюдение.
Хайде,че станах досадна!

# 54
Бубе,Съкровищекак тъй децата Ви спят по туй време,моят караконджул отваря очи в 8-8.30 и чак следобеден сън след това.

колкото и да е безумно, на Яна това й е следобедния сън - после си ляга към 21.00 ч. /сутрин става към 7.30/
по едно време спеше и към 17.00, но вече не иска

# 55
# 56

когато й кажа "кажи Яна!", тя казва "Ньана" /не е точно "я", но едно такова мекичко Simple Smile/

# 57
  • някъде ... тук ...
Хайде тогава и аз в кюпа - 3.12. от 11-13  Sunglasses

Гош става към 7, в къщи преди обяд по-често спи от 11 до 12 и после от около 14 до 16. Може и да не спи преди обяд. Вечер заспива в 20.30-21.00.

На Ради изследванията са чисти, не е скарлатина, то и вече нищо не го боли. Но използвахме отпуската на свекървата и я извикахме до края на седмицата, та Ради ще си поседи в къщи тази седмица. Гого е на ясла.

Чао за сега Hug

# 58
Ееее, аз също гласувах, сърце не трае  Laughing .Ако изобщо успеем да дойдем 3.12. от 11-13ч. ще е най-удобно и за нас.Притеснена съм обаче от ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141754.0

Бубе,много сладко звучи Нана  Grinning .Лора пък не си казва името, като я питам как се казва дръпва едина тирада на бебешки в стил "ти пък все едно не знаеш, стига си ме питала" и т"ва е Rolling Eyes .
А на подканване "кажи Лора" казва "НЕ" !

# 59
  • София
И аз го видях това още вчера,дори мислех да го пусна.Но после реших,че може навсякъде да се случи,а и понеже гласувах за друг клуб реших да си замълча,да не се възприеме погрешно.Но все пак самия факт,че не е обезопасено...Оф не знам!
Преди час например Мели падна странично от облегалката на дивана и си изтресе главата отзад на паркета.Така издрънча,че...Никога няма гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт