Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 190
  • 263
  •   1
Отговори
# 135
  • София, център
Не се знае още какво е точно, предстоят още консултации. Възможно е да е хронифицирал ечемик, мастно наслояване, или Бог знае още какво.

Силна съм, и още как, но на моменти ми идва байгън всичко. Просто не ми се иска да ви изреждам низа от събития, които се случват в семейството ми.

Целувки

П.С. всеки има тежки моменти

# 136
Нансе, бъди силна всичко ще се оправи  Praynig ние всички сме с ВАС  Hug Има такива моменти никой не са го прескочили всеки си има по нещо за което да се притеснява.  Hug

# 137
Здравейте Simple Smile
Писах, писах и Ники ми изтри всичко  Crossing Arms ! Няма да мога да го напиша наново.
Ние сме добре, малкия е изключително лигав и се тръшка непрестанно  Cry . Явно не му е приятно , че ходя на работа, макар че с леля Пепи си прекарва доста по-добре, отколкото с мен.
Лорката е много сладка. Сети Hug от нас за вас!
Али, мислех, че до 3 год. възраст не се препоръчва възглавница. Ако все пак намериш, кажи каква е. За спането по корем няма да коментирам ... ние всички спим по корем. На мен лично едно от малкото неприятни неща през бременността ми беше точно невъзможността да спя по корем. Не зная на човек като му е удобно така как ще го отучиш.
Насен, стискам палци,всички да се оправяте бързо Praynig. А на Луси стискам палци всичко да е наред и да не се налага операция Praynig  Hug

Всички болни бързо да оздравяват  Hug

За коледното парти, надявам се да ме броите Simple Smile. Ако сме живи и здрави и всичко е наред, ще дойдем. Иначе идеята за Двете Фукли също ми харесва. Но продължавам да нямам претенции за клуб
Еееее пропуснах анкетата  Crossing Arms много ме е яд, но от работата все не остава време за форума.
Чао от нас  Hug

# 138
  • Sofia
Съкровищнице какво са ви нападнали тези вируси? Направо да откачиш! Пиете ли и двете някакви витамини?
Нансен и твоята хич не е лека. Искрено ти съчувствам и знам, че колкото и да ти дават кураж, ти трябва да се справиш с всички гадости. Желая ти да си силна и лошите неща бързо да минат и по възможност най-леко.
Ериа четох в "9 месеца", че възглавница се слага към края на 1-та година. Нашата педка каза, че вече можем да слагаме. Аз съм й сложила, ама тя не я ползва. Само я мята насам натам.
На всички болни желая здраве и се радвайте на слънчевите лъчи!

# 139
Аз със Слон Балон си комуникирах по телефона.

# 140
Добро утро, поспаланки Laughing
Момичета, благодаря за загрижеността ви. Много се радвам, че ви има, защото така не съм толкова сама тук и има с кой да споделям радостите и тревогите си. Понякога много ми се иска да съм при мама и при сестричката ми, ама - няма! Затова - тук си седя и пращам виртуални прегръдки на всички вас Hug
Ето как ставата нещата - докато се свържа с хомеопатката (т.е. не успях по телефона да я намеря) и Кали пак е болна, аз също. Вече съм 98% сигурна, че ще сменям джи-пи, съответнои детската лекарка на Калина, защото не ми харесва нито отношението, нито това, че ни изписва - "дай там каквото имаш в къщи #Crazy"!!!!
Вчера й се обадих за капките синекод, че прави реакция към тях и дупето й е като изгорено от киселина и разранено - явно това не й хареса, защото досега нямала токива оплаквания, та да й давам какъвто сироп имам вкъщи!! А че дигнала Т 39 - ау, много висока! И толкова!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз ли нещо бъркам, или наистина не е нормална тази реакция от нейна страна!
Уф!!!
 Laughing не мога да разбера сега какво стана - чакаме отговор от клуб ли? Че аз с тия болести съвсем съм изпирекала вече и нито схавщам какво ми се говори, нито помня.......абе за разстрел съм! Казвайте какво сте решили за клубчето и датата и часа, защото аз още не съм гласувала, но ще направя всичко по силите си , за да дойдем, така че нямам претенции за място, само да е събота- неделя и да не е късно следобед - заради разстоянието все пак!
Но, ако няма такива възможности - ок! Peace

# 141
  • София
Добро утро момичета!
Съкровище оправяйте се вече с Кали и болестите да не Ви застигат.За GP-то какво да ти кажа...ако не си доволна я сменяй докато е време.А че си е за смяна,явно си е за смяна.Лично аз не съм привърженик на хомеопатията,ама всяка мама си решава как да лекува детето си.
За клуба май още не е ясно къде ще бъдем,само се знае,че е на 3.12  11-13,ама май си правим сметките без кръчмар.Доколкото разбрах Сънчо и Хотчето са се разбрали днес да ходят и да резервират в Хвърчило.
Аз уж бях по-добре,обаче от вчера взе да ми пада гласа и да ми се запушва носа.Дано само не заразя Мели или Алекс.
Хубав ден на всички!

# 142
  • София
Отговорът от Слон Балон:

Благодаря за проявеният от Вас интерес към нашият клуб.
На 03.12 имаме резервация за желаното от Вас време.Моля, обадете се на тел.870-17-67 от 10 до 20ч. и ще Ви уведомим относно свободните дати и часове.

Относно Вашият въпрос за организиране на рожден ден Ви уведомяваме:
1.Предлагаме зала за забавления, оборудвана с обезопасено съоръжение с пързалка и катерушка.Залата раполага и с най-различни играчки и игри.Залата е оборудвана с камера и е климатизирана.Цена на залата е 4лв. на дете за 2 часа, но минимун 25лв.,т.е. до 6 деца се плаща 25лв., а над 6 - по 2 лв. на дете.
2.Предлагаме клоун - Чичко Смешничко със собствена програма.Цена 60лв. за 2часа.
3.Мики и Чарли са двама клоуни - мъж и жена, които правят оригинално балонено шоу с награди, фокуси и изненади.Цена 80лв. на 1 час и 15 мин.
4.Куклено шоу - ръководи от актриса, която завлява децата с кукли, като основни кукловоди са самите деца.Цена 70лв за 1 час и 30 мин.
5.Предлагаме аниматор - актриса, която рисува лицата на децата и ги забвлява.Цена 60лв. за 2 часа.
6.Предлагаме DJ със разнообразна фонотека.Цена 60лв. за два часа.
Относно организиране на партито:
1.Тортите и кетеринга/по желание/ се поръчват най-късно 3 дни преди събитието.
2.За възрасните предлагаме всякакви напитки и по Ваш избор се доставят всякакви храни от фирми организиращи кетеринг.
3.Резервации стават по телефон или по имейл, но най-добре на място, за да може да се запознаете с предлаганите от нас услуги, да разгледате католозите на фирми доставящи торти и кетеринг.При одобрение от Ваша страна с цел да се резервират дата и часа се оставя капаро от 10лв.
4.При резервация от Ваша страна, Ви предоставяме, специални покани за Вашите гости.
5.На всички деца присъстващи на празника раздаваме безплатни балони и бонбони.При желание от Ваша страна може да си закупите парти комплект-шапка, нос, домино и свика.Цена на комплекта - 1лв.
Желаем Ви успешен ден.

Аз със Слон Балон си комуникирах по телефона.
Изабела, явно не мога да си комуникирам по телефона.

За клуба май още не е ясно къде ще бъдем,само се знае,че е на 3.12  11-13,ама май си правим сметките без кръчмар.
Също няма да коментирам...

С Бети отивам до Хвърчило и Феите. Стискайте палци! Ще пиша като се приберем.

Съкровище, за теб и Кали голяма  Hug. Реакцията не е нормална, естествено. Доколкото знам през декември можеш да ги смениш. Успех! Заведи Калина при някое адекватно педи да й постави правилна диагноза и да започнете лечение.

# 143
  • Sofia
Съкровище сега през декември можеш без проблем да си сменил GP-то. То и през другото време може, но  е много сложна и тромава процедурата. Пишат се оплаквания в РЗОК, те я разглеждат и евентуално разрешават. Затова сега пред декември е най-бързо и лесно.
Момичета да ви се оплача, че малката така  и не даде да я подстриже фризьорката ми. Пелерина не даде да й се сложи, стоя мирна 5 минути и щом я кръцнаха 2 пъти се разрева и затръшка. И така пак е с коса в очите. Sad
Но затова мама си направи един сешоар и педикюрче! Grinning Аз не съм балама. Болните оздравявайте!!!

# 144
  • София
Хайде като първа клюкарка да съобщя резултата:
След обстойното обикаляне на Хот и Сънчо се включих в тяхната група и посетихме Барбарони в Манастирски Ливади,поради липса на свободни часове на другите места. Намира се ето тук:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=69a6f40171be3d20ad94dc1bae7dfb … x=0&start.y=0
В крайна сметка резервирахме за  дата 3.12 от 11-13 часа!Минимума е 10 деца и е по 5 лева на дете за 2 часа,но навсякъде има минимум.Помещението е общо за родители и деца т.е. родителите виждат децата.Тази цена не включва консумация!Не разрешават да се внася от вън храна с изключение на торта със сертификат.За децата от там може да се поръчат само солети и нищо повече,а не излъгах снаксове и чипсове!И както констатира девойката защо деца на 1.6 г. да могат да ядат солети,а да не могат да ядат снаксове и чипсове и може би и пуканки  Shocked!
Ами това е!Има две седмици до тогава и се надявам по-скоро да се изясни кой ще идва и кой не /като бройка/,ясно е че всичко е въпрос на живот и здраве,но все пак каква бройка се очертаваме!
Чао засега,че имам работа!

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 15:10 от Ali&Meli

# 145
Олеееее големи хамалогии около организирането на партито.
Цяла седмица времето е прекрасно и не сме се спрели на едно място. В момента малката спинка, а мама пие кафенце пред РС-то. Насмогнах с шетане, готвене, пране и чакаме тати да си дойде - беше командирован на семинар в Плевен 3 дни. Довечера ще имаме гости - няколко приятелски семейства с които не сме се виждали доста дълго.
Съкровище - стискам палци да се оправите бързо, а и всички останали болнички. Лошо е в това хубаво време да си болен.
Нансен - дано всичко мине добре, наистина много ти се струпа в последно време, но бъди силна - всичко ще отмине.
Целувки на всички дечица и приятен викенд  Hug Joy

# 146
  • София
Да, наистина големи хамалогии.
Хвърчило нещо не ни изкефи, решихме да отскочим до Барбарони - ремонтирали са го и е станало много приятно, с много хубави играчки. Но през уикендите всичко е резервирано.
Та там ни казаха, че имат нови Барбарони и от едните се замъкнахме до другите. Така привлякохме и Али.

Във феите е голямо и ще пускат и други деца, докато сме там, а и според сайта им партито е скъпичко.
Не сме поръчвали никаква храна, само си мислехме едно торте да си купим отнякъде и да си го изпапаме с кафе или чайче. Така че ако няма друго, минимума, който ще дължим е 50 лева за 2 часа. И ако съберем поне 10 деца, всяка мама трябва да плати по пет лева.

Надявам се да няма разочаровани, клубчето е много хубаво, верно е на малко по-далечно местенце, но всичко е масово заангажирано към този момент.

# 147
Хотче,всичко това го пише и на сайта им.Звъннахме повече от месец предварително ,за да ни кажат за нашата дата кога е най-удачно да резервираме,и като отидохме разгледахме и поръчахме каквото искахме.Не искат сертифицирана торта,може и в къщи да си я спретнеш.

# 148
Здравейте  Hug,
ние сме добре, сутринта гледах Лорка, която ми беше обула чехлите и ми се доплака, като гледах малкото краче с големи чехли   Laughing Много бързо растат малките, а тези мигове са безценни, целувам всички сладки дечица, да са ни живи и здрави  Heart Eyes
Друго, запознавам я с гърнето, харесва го, но го използва повече като столче, отколкото по предназначение, е , аз не бързам...

Стискам силно палци с малката Луси всичко да е наред.Нансен, прегръщам те !

Съкровище, как е Кали днес? Права си за "лекарката", пфу... Дано сте добре, аз последно мазах дупето на Лор с универтан /2дни по два пъти/ и макар да беше много подсечено, зачервяването изчезна, а беше многооого.

За срещата-мястото ни е удобно, часът-супер, а желанието да се видим огромно.Така че ни бройте, дано не изкочи нещо непредвидено.
Хубав ден на всички!

# 149
  • София
Хайде добро утро и от мен!Май пак сама си пия кафето,ама сега отивам малко да чистя,че за повече ме мързи и може да ви хвърлям по един поглед!

За клуба май още не е ясно къде ще бъдем,само се знае,че е на 3.12  11-13,ама май си правим сметките без кръчмар.
Също няма да коментирам...
Това нещо не го разбрах...
Сети ще се радвам да се запозанем най-накрая,ако успеете да дойдете и ако ние дойдем!Целувки на Лора!
Съкровище как сте днес?

Общи условия

Активация на акаунт