Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 188
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
Вече си изпих кафето, но съм тук за приказка Heart Eyes

# 151
  • някъде ... тук ...
Прибрахме се от Гложене току що и сега чета хамалогията с клубовете  #Crazy
От сайта на бгмапс ми излиза цяла България, къде се намират тези Барбарони?
Само питам - 5-те лв на дете само за ползване на клуба и каките ли е?

# 152
  • Sofia
За съжаление ние няма да можем да дойдем, тъй като на 4-ти мъжът ми има много важен изпит. Съвсем ми беше изхвърчало от мозъка. Много ми е мъчно, но няма да ви правим компания.

# 153
  • София
Сайта на Барбарони и картата съ6м ги сложила на първа страница. Ще помоля всички да гласуват, за да знаем горе-долу бройката.

# 154
Хотче, ние засега сме от присъстващите. Надявам се само дотогава да сме здрави двете, че в момента много сме го закъсали. Tired

Не знам какво става, но през седмица или тя или аз сме болни. Аз пак съм зле с гърлото и отново ми заглъхнаха ушите........... #2gunfire
Отдавна ми се иска да се видим, надявах се, че ще идвате пак в Пловдив, дано на коледното парти успеем.......... Praynig
Та това е.............. Tired

# 155
  • някъде ... тук ...
Благодаря Ели, погледнах къде е Hug
Аз обмислям вариант сама с Гого Thinking

# 156
  • София
Преси, защо ви пречи изпита на мъжо ти да дойдете? Двете самички не можете ли да дойдете? Много близо до клуба спират и тролеи 2 и 9, и автобус 204.

Съкровище, не се ядосвай, да оздравява бързо Калина. Но си сменяй докторката само, ако наистина не си доволна и ако знаеш каква да си избереш. Да не стане от трън та на глог.
Иначе реакцията и не е правилна, но с тия мобилни представям си какво им е ако денонощно им звънят.

Али, Хотчето не коментира, щото ти не беше права, имам предвид, че не си правехме сметката без кръчмаря, бяхме го мислили от по-рано с нея кога и как ще ходим да резервираме.

Ели, това си е само за залата и за каките, друго не е задължително да плащаме, което на мен лично ми хареса. По всичките останали клубове искаха и още нещо да се плаща, сакън да не се минат.

Значи остава само някакво подаръче на децата нали? Без мами?

Хотче, ще ми пратиш ли на ЛС телефона на Жени, да се опитам да я издиря.

# 157
Привет!
Днес празнувахме 50-ти юбилей на свекърва ми, по тови случай да почерпя beer Wine Glass cook
Сега изчезвам че  сме изморени, много хубаво си изкарахме, бяхме на ресторант smile3509 утре ще ви покажа сега ми е трудноооооооооооо Heart Eyes

Къде да гласуваме колко човека ще присъстваме newsm78

# 158
  • София

Али, Хотчето не коментира, щото ти не беше права, имам предвид, че не си правехме сметката без кръчмаря, бяхме го мислили от по-рано с нея кога и как ще ходим да резервираме.
Да знам,че се бяхте уговорили по-рано с нея да ходите до Двете Феи,но моята теза се потвърди. Плановете бяха едни,а в крайна сметка реалността се оказа друга в резултат на липсата на места в желаните клубове /това имах в предвид като написах,че си правим сметките без кръчмар/.Иначе не отричам заслугите и на двете Ви в търсенето на клуб!
Съжалявам,ако съм засегнала някоя от двете!Но поста и прозвуча...затова и попитах какво има в предвид!
Преси наистина не би ли могла да дойдеш сама?Май само си питам,защото ако има сняг знам,че е много трудно.Аз също не бих се навила,но на мен поне ми е наблизо.
Сиси и Роси честит юбилей на свекърва ти!Да е жива и здрава и само да се обичате!

# 159
  • София
Срамота, аз ли съм първа  Shocked
Сега ще пусна нова анкета, гледам, че атзи изтича, а не мога да я редактирам. Клубчето наистина е много хубаво, ще можем да си наглеждаме и челядта. Благодарности на Али   bouquet, че дойде и ни упъти, 'щото ние с Бети и спяща Ивайла (много е сладка  Heart Eyes) се бяхме забили няма да казвам къде  Laughing. И в резултат на обикаляне за ботуши на Емма, после за клуб, после пак за ботуши се прибрах скапана в 16.30, пак излязохме, едва се дотътрих до нас и не можах да отида на форумската среща  Close. Голяма работа... ще си спретнем тия дни бирена, че Ели пропусна предния път  Laughing.

НансенHug, стискам палци всичко да е наред и горе главата!

Отдавна ми се иска да се видим, надявах се, че ще идвате пак в Пловдив, дано на коледното парти успеем.......... Praynig
Hug Ще ти се обадя, ако идваме. Още не знам.

# 160
Добро утро  хайде пускам снимките от РД на свеки - който иска да заповяда да ни види Wink малко качих но бързам че ще излизаме.http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10567&AlbumId=74873

# 161
Здравейте от нас Hug
Съкровищнице, сменяй лекарите. То да не ви се налага да ги ползвате.  Hug от нас и много бързо да оздравявате!
Леле не мога да повярвам, че е толкова трудно да се намери клубче! Тези хора от кога запазват места, от октомври ли   Shocked ? Хотче, Бети, браво на вас за организацията Hug smile3501.
Ние събота и неделя бяхме на село, малкия 2 дни само навън седеше. И сега иска да излиза, но на този студ  cold май само до кухнята и магазина ще ходим.

Сега видях картата, те тези барбарони до нас  Laughing . На съседната улица всъщност. Много съм доволен Mr. Green. Хотче, предполагам, че за това си ме търсила, но не си бях взела телефона на село  Crazy за какво ми е  Crazy може би трябва да започна да пия гинко-билоба или нещо такова.

А защо без подаръчета за мамите newsm45 . Аз си ползвам времемера (или както се казва) от Сънчо. А малкия как му се радва  Laughing и още не е успял да го счупи Simple Smile

За бирена  newsm10
Чао за сега

# 162
  • София
Бубе, спешъли фор ю коледният ти подарък предколедно! Да си ги менкаш със здраве цяла година  Laughing.

Искате ли вместо мамите да си разменяме подаръци да си разменим по едно коледно украшение за елха? Да си имаме спомен.

# 163
  • някъде ... тук ...
Нещо се бях напушила вчера Crazy Тия хора са полудели Close
Извинете Flutter

Кога ще е бирената, че аз и форумската пропуснах ooooh!
Или да се запретвам аз да я организирам Crossing Arms Wink

Като кажете ще купуваме и подаръци за мамите, ама мен хич ме няма в избор на такъв подарък Embarassed Коледно украшение е добра идея Sunglasses

Все още не сме обмислили и решили дали ще идваме всички или само аз и Гого. Как е за по-големи хлапета в клубчето?

Отивам да пиша домашно, по обяд пак ще надникна да ви видя Hug

# 164
Здравейте от нас Hug
Съкровищнице, сменяй лекарите. То да не ви се налага да ги ползвате.  Hug от нас и много бързо да оздравявате!
А защо без подаръчета за мамите newsm45 . Аз си ползвам времемера (или както се казва) от Сънчо. А малкия как му се радва  Laughing и още не е успял да го счупи Simple Smile

Ериа, Благодаря за пожеланията Hug
Хот,  Hug Heart Eyes

А какво е времемер Embarassed Shocked newsm78 Grinning

Идеята за коледното украшение е супер! Хубав спомен ще е, че и тематичен даже Peace

Общи условия

Активация на акаунт