Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 150
  • 263
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви за девойките!   bouquet

Бубе  я кажи за тези номинации?????

миналата година си направихме номинации в стил: за най-голяма паника, за най-консервативна мама, за най-пиперлива /познай кой спечели  Mr. Green/ и т. н.
рових назад, но са в недостъпните за нас теми  Tired
Аха, за пиперлива - newsm78 май се сещам Joy

# 226
Хи-хи, Бубе, много готини девойките, чак ми се прииска още едно ooooh!

За номинациите - може да се самономинирам за Мрънкалник на годината Shocked Embarassed

Ама, айде да са ни положителни мислите преди Коледата Peace

# 227
За номинациите - може да се самономинирам за Мрънкалник на годината Shocked Embarassed

не е сигурно, че ще спечелиш, конкуренцията в категорията е жестока  Mr. Green

# 228

не е сигурно, че ще спечелиш, конкуренцията в категорията е жестока  Mr. Green

Ухаааааааа, това ще ме топли тази нощ!
Благодаря за комплимента!

# 229
Хайде и аз да се разпиша.Боби от два дни е с температура,водихме го при педю,гърдите му чисти,много леко зачервено гърло,задната хрема се е ясна.От проклетите зъби е .Кучешките са слезли почти до долу,най-големия зор ще е с пробиването им.
Аз вече едвам издържам с това не спане и работата  Rolling Eyes, а работа има и за умрелите.

# 230
Добро утро хайде поспаланки ставайте да пием кафе

Моята щерка реши че в 6ч се е наспала и стана, започна да пее, да се кълчи а аз две не виждам. Гушнах я при нас въртя се, въртя се ама накрая е заспала и сега преди малко се събуди и си разглежда за ен ти път албумите  Wink

# 231
  • София
Я, Бубанката се е развихрила снощи  Mr. Green. Много са ти сладки щерките  Heart Eyes.

Мами, айде гласувайте дали ще идвате на партито, за да знае Али колко голяма торта да поръча.

Снощи беше хубаво както винаги, сега не мога да отлепя  Sunglasses.

# 232
Ох че хубаво нещо е кафето. Навън е ужасно - тъмно, мрачно, вали - ужассссссс. Мразя такова време. Все едно е вечер Sad
Адашката пак ме разби със снимката - страхотни са малките шушита - и аз обичам да си викам приятелки когато тати го няма. Обикновенно спрятаме женско домашно парти Simple Smile Но повечето са без дечица - може би след година две ще успеем да го направим като вас Теди - много са сладки заспалите мАмунки.
Направих попарата и гълтам набързо кафето - звярчето е будно май ама си кротува понеже мисли че е вечер май - толкова е мрачно.
Пожелаваам на всички приятен и изпълнен с много положителни емоции ден.

П.С. - как ще ходим до кухнята акъл не ми стига.

# 233
  • София
Хайде добро утро и от мен!Отдавна приключих с кафето,ама като съм раннобудна е така.
Снощи бяхме на традиционна среща,обичайно заподозрените,но пък си беше много гот!
Сега Ви оставям,че госпожица Мелина иска внимание.

# 234
Привет Хамелионче, тук пък времето е чудно да не повярваш след малко излизаме. Как е Маринка, слушка ли мама newsm78?

Хотче, а снимков материал няма ли Crossing Arms аз бях виртуално с вас и виках newsm24 newsm26
Ами за сега ние сме сериозни за идването но още няма да гласувам колко човека защото тати се чуди дали да е с нас или да взема кумата с нас newsm78 не сме уточнили но със сигурност аз и щерката сме там / дано да сме живи и здрави само/ Praynig

# 235
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug

Гласувах за един възрастен и едно дете - Аз и Гого Simple Smile

Сиси, като не си носим фото как да има снимки Rolling Eyes

Моите хора снощи ме чакаха будни всичките Shocked Имали гости до края на мача. Гого бил доволен, че батковците (Ради и още едно момче) пръснали всички играчки и се заровил в тях. Като се прибрах в 12 и 5, Злати тъкмо обличаше пижамата на Гого, а Ради не искаше да ляга изобщо. Не знам какво ще правя с такива мъже Confused

Днес ще вземем Гого за един час от яслата, за да го снимат с Ради в градината за календар. Ще си имам един календар с двамата от градината и един само с Гого от яслата.

Бубе, разписала си се когато има малко хора Wink Вземи един път нагласи някой гледач на децата и ела на бира Praynig

Хайде чао за сега Hug

# 236
Като се прибрах в 12 и 5,

Laughing Grinning Това значи, че добре сте се набърборили....и сега мълчите във форума...... Tired
И к`во............................... Crazy

Хотче, обещавам че довечера ще гласувам -досега не бях, защото таткото все нещо мълчи и увърта и не ми дава сигурност! Ама аз пък искам! Само да сме здрави!
Нали няма да е късно довечера Thinking

# 237
  • някъде ... тук ...
Трудно е да се каже, че сме се набърборили, но... Blush
Какво да разказваме? - коя как се е запознала, тръгнала и омъжила за мъжа си...какво правят хлапетата...що все по-малко мами пишат в темите...как ли ще е като всички почнат работа...и дъра-бъра...100 чадъра Mr. Green
Заради мача си търсихме друго заведение, чакахме за маса и накрая седнахме около 20.30 (благодарение на Бети успяхме изобщо да седнем).  Накрая с Хотчето чакахме повече от половин час автобус, а той беше и пълен със запалянковци Confused Не знам как са се прибрали Али и Бети.

# 238
  • София, център
Теди, що ме засрамваш?

# 239
  • София
Нансен ти затова ли не идваш на срещи с нас,за да не ни засенчваш Simple Smile?
Желая ти успешна интервенция утре,всичко да бъде наред и да приключи черната поредица за теб и семейството ти!
Какво да разказваме? - коя как се е запознала, тръгнала и омъжила за мъжа си...какво правят хлапетата...що все по-малко мами пишат в темите...как ли ще е като всички почнат работа...и дъра-бъра...100 чадъра Mr. Green
Заради мача си търсихме друго заведение, чакахме за маса и накрая седнахме около 20.30 (благодарение на Бети успяхме изобщо да седнем).  Накрая с Хотчето чакахме повече от половин час автобус, а той беше и пълен със запалянковци Confused Не знам как са се прибрали Али и Бети.
А-а-а моля,моля аз още не съм разказала кога и как съм се запознала със съкровището и как сме започнали да ходим. Само споделих датите и от колко време сме женени.
Как съм се прибрала вървях пеша до 5-те кьошета и от там!

Общи условия

Активация на акаунт