Наглостта на един брат

• 5 660
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Виждаш което подкрепя твоята кауза, а за останалато -  "той може и да лъже".
Което изчерпва спора.

# 61
На мен ми прилича на сюжет от Съдебен спор. Очаквам Жоро Игнатов да изскочи с микрофона.

Няма как да знаем какво се е случило с емигриралия брат. Дали е развей прах, дали е очернен от автора.

Отношенията между емигриралия брат и бащата може да са влошени много отдавна и от други случки. Отношенията с хората винаги са многопластови и е много лесно да кажем "о, той ти е брат/баща", но какво е било само те си знаят. Да не говорим какви бащи има, които не заслужават да им кажеш "татко". Обратното също де, някой път и децата не са стока. Но ние тук пак гадаем.

# 62
Виждаш което подкрепя твоята кауза, а за останалато -  "той може и да лъже".
Което изчерпва спора.
По принцип абсолютно вярно.
Но избягвам да твърдя, че се лъже в тази конкретна тема, защото няма смисъл - наистина всичко е написано. Само че някои избират да четат само какъв бил емигрантът, останалото го пропускат.

# 63
  • София
Въпросът не е дали лъже или не лъже, а как сам описва себе си. Уж не иска да общува с брат си, но го следи неотлъчно, включително злослови с бившата му жена. Коментира негативно новата жена на брат си, децата й, ежедневието и работата на брат си, за които в същото време твърди, че не знае нищо, а го е чул от бившата и от клюки. Някои неща и от баща им.
Блокирал го е, но не може да го отблокира и е много "благороден", понеже не му разваля празника с лоши новини.
И накрая уж се сърди, че брат му реагирал на това, че не е информиран, пък отново не вдига телефона да говори с него, а почва да обяснява какъв боклук е батко му.
Демек, аз съм толкова чист, че даже няма да говоря с тая отрепка (защото чух, че е отрепка от булята), но той да ме потърси и да ме помоли да взема от него едни пари (изкарани с нечестен труд).
Толкова ясно прозира всичко, но е трудно човек без опит в общуването с много хора да види явно.

# 64
Виж, ако темата беше за свекърва досега да са ѝ смъкнали кожата 3 пъти.

Авторе, изплака си болката, дано ти е станало по-леко. Иначе и мой роднина наскоро реши да ме плюе във фейсбук, за да се почувстват той и родата по-добре от това, че той е абсолютен боклук. Ами... Не ми пука, който му вярва на глупостите или не ме познава или е същата отрепка като него. Присмивам и го давам занапред като пример за идиот, това е.

# 65
Имах неудоволствието да работя две години с персона, която всеки ден качваше на стената си във фейса снимки на други хора, придружени от обиди, заплахи, както и непрекъснато пишеше гадни коментари под снимки в чужди профили. Не знам как някой не я осъди. Не виждам защо авторът трябва да търси път към брат, който развява семейни неща по фейсбук. Като е искал, звъни му по вайбър или идва лично и му казва "За мен ти си еди си какъв, защото това и това". На фона на това не разбирам възмущението, че авторът си излял душата анонимно.
Авторе, взаимоотношенията ви са безвъзвратно развалени. Продължавай напред.

# 66
А ти каза ли на персоната мнението си, или се задоволяваш само да я оплюеш зад гърба в мамата?

# 67
А ти каза ли на персоната мнението си, или се задоволяваш само да я оплюеш зад гърба в мамата?
Ох, почна се. Да, казах й, защото дори ме питаше през работно време как ми се струва това, което е написала. Отговорих й да спре да се занимава с глупости и че накрая някой ще я съди. Точка на безсмислената дискусия.

Общи условия

Активация на акаунт