Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 626
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Дами извинявам се ако въпроса ми не е за тук, но как ви се струва този парфюм!?Дали е оригинален!?

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:06 от isa_iv

# 76
Мили дами, бихте ли споделили мнение за Adults на Kilian? Много ми е любопитен, но няма къде да се тества. Бих си заплатила и пробичка, ако някоя дама реши да сподели, моля да ми пише Heart

# 77
  • Бургас
PeachHoney, за мен е лесен за харесване, траен смокинов аромат.
Не всички обаче ще се съгласят с мен.

# 78
Писала съм за него, потърсете с търсачката.
Труден, бързо го махнах и сега не искам да чуя за него.

# 79
  • София
Мъжкарее ми Adults, с една нагарачаща леко нотка като на гъст сироп за кашлица.

# 80
  • Пловдив
Вече на два пъти чудейки се дали да си поръчам Jil Sander Style и се изчерпва. Толкова ли е хубав и търсен и да съжалявам ли ?

# 81
В parfimo има сега едни тестери Chopard за без пари Simple Smile
- Lemon dulci
- Felicia roses
- Bigaradia

Не съм ги мирисала, имам някакъв спомен да съм чела нещо (и да съм го поискала) за Bigaradia.
   Споделете, моля, някакви отзиви!

За Jil Sander Style - не съм го купувала, но съм пробвала. Стори ми се доста семпъл, без особено развитие. Не лош, но не и запомнящ се. Съжалявам, не умея да описвам добре ароматите. Ако имаш чувствителни към аромати колеги, може да ги дразни. Имаше нещо рязко в него.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 23:42 от Clotilde

# 82
Благодаря за новата тема! Flowers Bouquet

В студа най -  много обичам да нося ванилови, пудрени ириси и парфюми с нотки на алкохол, плюс малкото гурмета, които имам. Понякога, когато ми се иска да усетя, че пролетта  идва посягам  и към  други цветни и свежи неща.

Но Ирисът от линията е чудо на чудесата!
Прекрасен е! Отдавна му се каня, най-накрая успях да го поръчам и от два дни му се радвам! За мен е един от най-хубавите помадено-ванилови ириси, примесени с малко абстрактни червени плодове за разкош. Страшно жизнерадостен парфюм и супер уютен!

# 83
Добро утро! Какво е мнението ви, за Lolita Lempicka Mon Premier Parfum?
Желая на всички, хубав ден! Heart

# 84
Според мен е младежки, леко инфантилен парфюм, който мирише на дъвка. Харесвам го, но не е нещо, което човек трябва да притежава.

# 85
Дами, (особено розоманки) бихте ли казали нещо за Red Roses Jo Malone. Срам, не го познавам. Би трябвало да има свежест по пирамида ,но дали.. Плътни рози не ми трябват в момента. Нещо ми се набива в очи аромата. Ще са ми от полза всекакви мнения или ако малко прилича на нещо познато. Благодаря!

# 86
Защо да е "срам"?! Аз не харесвам особено розите в парфми, но този го харесвам. Както и Rose oud. Обаче, аз съм пристрастна към нейните парфюми. Днес видях нещо великолепно! Червени шишета със светъл надпис върху тях, като написано на ръка... Красота! Предлагат ги в Delirium Exlusive. Иска ти се, да посегнеш и да го вземеш! Heart

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 14:17 от Magda Dimitrova

# 87
Дами, (особено розоманки) бихте ли казали нещо за Red Roses Jo Malone. Срам, не го познавам. Би трябвало да има свежест по пирамида ,но дали.. Плътни рози не ми трябват в момента. Нещо ми се набива в очи аромата. Ще са ми от полза всекакви мнения или ако малко прилича на нещо познато. Благодаря!
Аз го получих скоро като подарък към покупка, ами не ми харесва изобщо, не е свеж, мазна роза, прилича на мускал българска роза от едно време. След два-три часа в базата бива. Няма нищо общо с Берлинчанката, ако така
си го представяш. По скоро обърни внимание  на Rose & Magnolia, той вече е роза мечта.Smile

# 88
Момичета, Acqua di Parma имат ли унисекс аромати? Или някой който е мъжки, но може да се ползва и от жена?
Благодаря предварително!

# 89
И аз съм на розова вълна, вероятно защото разносвам https://www.fragrantica.ru/perfume/Molinard/Chypre-Charnel-32714.html - суха роза подсилена от всичко останало. Много по-красив в студеното, остава близък до кожата без да се натрапва излишно, а по-скоро с удоволствие да си го вдъхваш. Съвсем приличен по моите стандарти за разлика от Taif Roses Montale - никак не мой . Най-свежа цитрусова роза откривам в спрения Bvlgari Rose Essentielle Eau De Toilette и ми е много любим. Не съм помирисвала Bvlgari Splendida Rose Rose поради страх от разочарование, а и имам още от старото издание. От снощи разлиствам руския форум във фрагрантика посветен на розовата тема. https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Forever-and-Ever-1244.html, който също промениха под формата на  Les Creations de Monsieur Dior Forever and Ever Dior https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Les-Creations-de-Monsie … nd-Ever-7374.html , предимно от към сила на аромата,  си ми остава незаменим  свеж цитрусово-розов  спомен.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 16:05 от Никой като Някой

Общи условия

Активация на акаунт