Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 538
  • 711
  •   1
Отговори
# 420
  • by the sea
На  Chloe парфюмите всички си ги представям като ароматизатори за кашмирени пуловери, миришат чисто, флорално и свежо.
Обожавам Chloe Love и много страдам, че го спряха.
Вчера ми пристигнаха мострите от полския сайт, 18 +3 подарък, има да се занимавам до Великден. Естествено веднага се вкарах в беля като тествах Roja първи, сега се чудя коя пералня или сушилня да продавам. Joy

# 421
A Girl in Capri е много хубав пролетно-летен парфюм и стои прекрасно.
Еуфорията нещо хич ни ми харесва вече, а преди го ползвах с удоволствие. Различен е станал.

# 422
Дами и господа, дали някой има впечатления за този аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Place-Vendome-18590.html
По пирамидата звучи добре, а името ме привлича със спомени ... и съм в чуденка дали да стрелям на сляпо ?

# 423
Моите ранна пролет са ми тези на първо четене:
Narciso Rodriguez Fleur Musc Edp
Elie Saab Girl of Now Forever
Hermes Jour (ползвам го през цялата година, прекрасен)
Givenchy Irresistble Edp

От доста време обмислям La Violette на Annick Goutal. Няма много мнения в темите. Спира ме едно на densi. Ако някой има предложения за съвременна чиста природна теменужка , ще се радвам на препоръки

# 424
Някак си, с Клои не мога да се спогодя, не знам защо... Да не говоря за Nomad, който изобщо не го разбирам - напомня ми на бензин, смачкани плодове и кокосово масло.
 A така , а ММ го накарах да помирише и се изказа, че мирише на " стар напечен от слънцето москвич".
Joy Smile
Много живописно определение.
Аз също не съм фен на Номад серията и тази асоциация ми хареса.

Дами и господа, дали някой има впечатления за този аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Place-Vendome-18590.html
По пирамидата звучи добре, а името ме привлича със спомени ... и съм в чуденка дали да стрелям на сляпо ?
Ако харесваш гъст, сладък мед и пралини в парфюми, тогава стреляй на сляпо.
Красив аромат, макар вече да му минава времето, защото не е за високи температури и е най-хубав през зимата.

Аз си закупих отдавна харесвания Manifesto YSL, а сега съм в търсене на еликсирната му версия.

# 425
Аз пък харесвам Nomade EDP, любим ми е за пролетта.
За лято препоръчвам Градините на Hermes.

# 426
Снимах някои от пролетните ми любимци, за да си припомня, че нямам спешна нужда от нищо ново.
Въздухът вече ухае пролетно, усеща се разликата, въпреки че е студено.
Пролетта я разделям на ранна и студена, и късна и дъждовна. За дъжд имам други любимци, тях ще ги снимам отделно.
Това е годината на голямото довършване, ще се разделя с много спрени любимци.

# 427
Първа пролет посрещам с Армани Aqua di Gioia - ма толкова много ми носи точно зеленикава и весела нотка на затоплящо слънце и буен растеж на листа и трева... за по-късна пролет още се чудя, ще събирам идеи от вас.

# 428
  • Пловдив
L' Еlbopario Violette е нежна пролетна виолетка.Вчера си получих Jil Sander Style- усещам виолетка, но пудрена, прашна.Хубав е ,ще си го ползвам.И този не е моя търсен парфюм на бонбони виолетки.

# 429
И този не е моя търсен парфюм на бонбони виолетки.
Точно на такива бонбони ми мирише Aura EDP в един етап от развитието си, около час след нанасяне.

# 430
Той май не се намира напоследък. Приятен, женствен, белоцветен парфюм. Аз меда не го регистрирам за щастие, но има сладост, която за мен е по-скоро цветна. Мирише на разцъфнал ето този жасминов храст. Бутилката е красива и изглежда скъпа, заради хубавата тежка капачка и металната табела с името на парфюма.

# 431
Много обещаваща пирамида, а всъщност нищо съществено, имах мостра.
Леле, Номадчето как го е отнесло! За мен е най-красив на морския пясък и в суха, нажежена атмосфера.

# 432
  • София
L' Еlbopario Violette е нежна пролетна виолетка.Вчера си получих Jil Sander Style- усещам виолетка, но пудрена, прашна.Хубав е ,ще си го ползвам.И този не е моя търсен парфюм на бонбони виолетки.

SINEOCKA_D - За мен, едни от най-хубавите бонбонени виолетки, които съм срещал, са тези в Afnan Supremacy Gold https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan/Supremacy-Gold-27351.html
Скрит текст:

Не знам защо още не съм си го взел този Афнан, страхотен е, а и аромата на виолетови бонбонки е уникален Animal Heart Eyes Cat Като цяло, профила му е подчертано дамски, пудрен, ирисов. Много ме радва.

# 433
  • Пловдив
Благодаря за предложението.За следващата седмица съм си наумила друг набелязан от много отдавна и след това ако не е точно желаното бих поръчала този Afnan ,жалко че няма къде да се пробва, че тия 100 мл са много голямо количество.

# 434
  • София
SINEOCKA_D  - може да го запишете този афнан в тефтера за по-натам някога и в миг на скука да го вземете Simple Smile Наистина трудно се намира оф-лайн, като мисля, че го има в бутика на Елинор в бизнеспарка в София. Аз го тествах в едно малко магазинче в The Mall/София/ на етажа на Сефора и Дъглас, но мисля, май е затворило врати.

Общи условия

Активация на акаунт