Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 454
  • 711
  •   1
Отговори
# 675
Наградих се днес с едно Диорисимо за идната пролет. Момините сълзи са ми голяма любов. Heartbeat

# 676
И аз съм с нова придобивка - Herba fresca, която много точно попадна в търсенето за нов летен аромат. С две лета майчинство пред мен, точно това ми трябва за парка - лек и ефирен, освежаващ аромат, ненатрапчив. Упорито тествам Ермеските Градини за пролетта, но с Нилските съм греда - докарват ми главоболие, а Лагуната мнооого ми мъжкарее. Средиземноморската има особена острота, която не ми допадна. Май останаха мосю Ли и Покривната, които от блотер много харесах, но ми бяха доста еднакви и не мога да кажа какъв е драйдауна, че ако пак мъжкареят... няма да е добра покупка. Ще се върна за тест на кожа и ще го преценя, за да нямам нови гафове и през март Flowers Cherry Blossom

# 677
С Мосю Ли мисля, че няма да има грешка. Приятен и освежаващ, в него няма нищо, което да дразни или тежи.

# 678
Наградих се днес с едно Диорисимо за идната пролет. Момините сълзи са ми голяма любов. Heartbeat
Честит👍!Наскоро на летището в Сф си пръснах и останах очарована,аз нали смених рязко парф.посока и точно такъв тип парфюми нацелвам🌷.

# 679
  • София
Диорисимо е точно парфюмът за ранна пролет! (ако се харесват момини сълзи, разбира се) Много ми е на сърце, надявам се да намеря в някакъв момент стара бутилка, че това, което имам, е доста разводнено според мен, a e edp...

# 680
Привет парфюмни Нуждая се от съвет Имам този

Трябва ли ми и този
В фрагрантика ги дават доста близки ,та затова.

# 681
Mimeto74, и аз ги намирам за близки. Имам първия и втория не ми трябва. Лично мнение.

# 682
Аз имам втория и много ми харесва. Но първият не ми е познат и не мога да кажа колко близки са.

# 683
Привет!
Някой знае ли защо изчезна Idylle, Guerlain и дали новата визия предлага само различна опаковка и запазен аромат?
Мерси 🧚

# 684
Спряха го от производство.

# 685
  • The Evergreen State
Понеже се спомена скоро в темата Magie Noire Lancome, споделям още една перспектива за парфюма, статия на която попаднах случайно:

https://www.fragrantica.com/news/Total-Recall-Magie-Noire-14029.html

Бях на ресторант и избрах за повода Hypnose Lancome. Добре се чувствах с него. Както каза Dorry88 по-напред, не е важен парфюма а е важно да ни кара да се чусвтваме добре и да допринася за доброто настроение.

# 686
Аз си мислех, че всеки носи това в което се чувства добре и му носи настроение....

Или не? Има ли някой, който би се тровил заради заглавие, при положение, че пазарът е залят с аромати? И да има, едва ли е пишещ в теми за парфюмно обсебени.

# 687
# 688
  • София
Имам колега, която носи само нови парфюми без да се интересува от аромата. Даже ми обясни как влиза в магазина пита кой е най-новия лансиран и го взима.

# 689
  • София
Е те най- новичките обикновено са лайкабъл масово.

Общи условия

Активация на акаунт