Парфюмни размисли и страсти - 269 февруари 2022 г.

• 64 449
  • 711
  •   1
Отговори
# 690

Дано откъм аромат не е осакатен. Аз все още имам запас от старите бутилки.
Преди няколко месеца в темата написаха, че е спрян, явно е било грешка.

# 691
Имам колега, която носи само нови парфюми без да се интересува от аромата. Даже ми обясни как влиза в магазина пита кой е най-новия лансиран и го взима.
Да не дава Господ да ти е близък такъв човек. Представям си как се хвали че има най-новото на пазара. Тежка комплексарщина 🤮

# 692
Имам колега, която носи само нови парфюми без да се интересува от аромата. Даже ми обясни как влиза в магазина пита кой е най-новия лансиран и го взима.

Тоа па...🤣🤣🤣

Може ли няколко думи за този аромат обмислям го за подарък. Става или не става за сляпа поръчка за младеж спортист на 21?

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 10:21 от Mimeto74

# 693
Мажи Ноар е много хубав за мен, но спрямо това което се харесва масово днес е доста трудно да се възприеме. Изобщо не ми се струва нито женствен, нито подходящ за ежедневието.
Идил го има в новите бутилки, Роял ЕС е намален и изглежда, че ще бъде спрян.
Пробвах новия ЛВЕБ на блотер и минсе стори по-малко сладък и с някакъв кисел плод. Бутилката е още по-натруфена, със брокатена украса + панделка. Не съм почитател на нищо от тази серия.
Нарцисо Муск Ноар Роза както вече писаха тук е приятен, но доста слаба работа. Аз не държа на голяма трайност и   проекция, но самият парфюм е много кекав, не го запомних изобщо.
Очевидно в момента тенденцията при дизайнерите е за по-нежни и ефирни парфюми, които никого няма да провокират и носят комфорт и спокойствие.

# 694
Една от любимите ми парфюмерийни къщи Jul et Mad са пуснали линията Les Essentiels със седем нови парфюми в сътрудничество с Лука Мафей Heart
Bergamote Twist
Lys Nobilis
Noisette Iris
Revelo
Vetiver Cuir
Cedrat Gingembre
Ganja Oud

# 695
А пък аз снощи четох, че Лалик пускат нов аромат - Soleil Vibrant. Интересно ще ми е да го пробвам, защото мноооого харесвам първообраза, но като си спомня, че онзи отиде почти година, докато се появи по достъпните търговци и направо не знам....

# 696
Една от любимите ми парфюмерийни къщи Jul et Mad са пуснали линията Les Essentiels със седем нови парфюми в сътрудничество с Лука Мафей Heart
Оооо, отбелязвам си ги на мига Simple Smile
Негово творение е една приказна Tuberosa

# 697
# 698
Много харесвам Florabotanica, но тук из темите съм срещала и крайни мнения на нехаресване.
За мен е много секси парфюм, много женствен, аромата на рози е прекрасен - като букет измити от дъжда рози в хладна стая и има и от аромата на отрязаните стъбла, листата и капчиците дъжд/роса по тях.

# 699
  • by the sea

страхотна свежа роза, ако го намериш взимай, че вече трудно се намира, може би е спрян.

В този ред на мисли, наскоро видях коментар, че Стела Макартни си е спряла цялата козметична линия и се фокусира само над дрехи, така че ако някой харесва нейните парфюми може да се запаси.

# 700
  • Габрово
Florabotanika    или   Делина?

# 701
Florabotanika    или   Делина?
Определено Делина. Двата парфюма са за мен много различни.

# 702
За мен Florabotanica  е по-добрият избор. Делина ми е малко детски парфюм с тая захарна роза.
Florabotanica е по-комплексен и стилово издържан (имам предвид по-класен е). Така аз го мисля Simple Smile

# 703
За мен Florabotanica също е по-добрият избор, а Delina не ме впечатли.
Допълвам: без парфюмиране и носене поне един ден не е разумно да се купува каквото и да е

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 22:27 от Al Georgieva

# 704
  • The Evergreen State
Florabotanika    или   Делина?

Моят съвет е нито един, особено ако не ги познаваш. Флоработаника е студен, високотонален, проветрив и със силен шлейф. На пазара е от по-отдавна и стои малко различен и особен, сравнен със сладките аромати които са популярни и актуални. Вече е трудно откриваем.
Делина е по-отскоро и по-актуална, искряща, по-топла и по-сладка композиция. В друг ценови диапазон е обаче и е малко като да сравняваш ябълки и портокали. Като се има предвид високата й цена, пак не е за покупка без да се познава.

Общи условия

Активация на акаунт