Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 898
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 335
Здравейте, писах на имейла на Киндер, бързо отговориха, конкретно за мен казаха, че не били получавали никакви качени бележки. Да пробвам отново, ами, пробвах,  и от телефон, и от компютър. В единия случай нищо не става, в другия, сещате се "Forbidden, you don"t have permission to access this resource". Писах пак, ще чакам.
По повод качватето на бележки днес регистрирах 2 в Киндер.Естествено от айфона не успях през 2 браузъра.Бях подготвена за това.Още от играта на Фереро Роше,знам че каквото и да правя не става.Пратих си бележките на компютъра през вайбър и стана,даже след 20 Мин. бяха одобрени.Успех и дано съм била полезна.

# 1 336
Моля съфорумка която има бисквити Мария, да ми пише на лично, спешно

# 1 337
ОМВ забравиха днес да обявят печелившите...

# 1 338

Не точно. В Правилата пише, че ще бъдат обявени 1 ден след тегленето.

# 1 339
  • София
Някой печелил ли е от Пиринско като качва код вечер. Вече сме 3-4 стека без нищо от кодовете ( имаме 3 кенчета иначе)
Ама то няма значение кога!! То се знае предварително кой код печели. Нямате късмет просто...
Ако беше така, щяха да раздават 1/100 от наградите, защото останалите кодове ще са в кофите за боклук или непродадени в магазините. Само тези, които се регистрират участват в томболите. Иначе пак е до късмет ... или наблюдателност. Wink

Липсва ми играта на Била. Забавно беше да въртя, а и да подсещам мъжа ми и дъщеря ми. В момента никъде не участвам. Sad

# 1 340

Не точно. В Правилата пише, че ще бъдат обявени 1 ден след тегленето.
Мда. Сега прочетох.

# 1 341
  • гр. Кюстендил
Някой печелил ли е от Пиринско като качва код вечер. Вече сме 3-4 стека без нищо от кодовете ( имаме 3 кенчета иначе)

Онзи ден спечелих зелена тениска в 23:40. Преди този час регистрирах поне още 5-6 кода, но нямах късмет. Последна награда за деня си мисля, че целнах. Ако сте по-наблюдателни, ще видите, че има определен брой награди всеки ден Simple Smile Та лично според мен си заслужава и вечер да се пробва, ако не са раздали наградките Simple Smile Дано имате късмет!

# 1 342
Преди малко от Спиди ми доставиха Ваучер за фотокнига от Нивеа на стойност 79лв, валиден 1 година. Не са ми искали касовата бележка.

# 1 343
  • Тук и там

Ама то няма значение кога!! То се знае предварително кой код печели. Нямате късмет просто...
Това не е истина ,всички награди са предварително заложени на определени часове/тук сега ще се породят доста спорове,но това е моето мнение,всяка игра с моментни награди има часове/.Аз съм печелила вечер от Пиринско

Точно така! Има си заложен алгоритъм в системата. Няма печеливши кодове, а има печелившши часове.

# 1 344
Дали има заложени часове, или има отброяване на регистрирани кодове и на всеки 100-150 регистрации пуска определена печалба?

# 1 345
И аз си получих часовника от Нивеа в 8 от Спиди

# 1 346
10.30ч вече 9 спечелени награди от Пиринско, странна работа

# 1 347
Онзи ден и аз ходих до дм с идеята да взема Либрес и да участвам в играта със скреч карта, ама вече свършили.... Голяма излагация този път. Как за 3 дни свършили?!??! Иначе да се похваля с маска за тест и ваучер от Озон Heart Eyes

# 1 348
Онзи ден и аз ходих до дм с идеята да взема Либрес и да участвам в играта със скреч карта, ама вече свършили.... Голяма излагация този път. Как за 3 дни свършили?!??! Иначе да се похваля с маска за тест и ваучер от Озон Heart Eyes
Честито! Към колко е спечелен?

# 1 349
Има печеливши в ОМВ!

Общи условия

Активация на акаунт