Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (119) - февруари 2022

• 117 913
  • 1 622
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Велико Търново
Аз писах и мейл на нестле за фрайера. Нямам отговор отникъде, нито обаждане.

# 1 321
Е, това е несериозно от страна на Нестле. Не вярвам да се покрият и да не дадат наградите, но това забавяне и липса на отговор нещо не звучат добре.

# 1 322
  • София
Явно за пръв път печелите от Нестле.
Миналата 2021 година имах 7 награди от тях.
Мейла да си напиша данните пристигаше до 3-4 седмици след тегленето,
а самата награда след  2 месеца от обявяването на списъците.
Безжични слушалки ги получих на третия месец.
Не са от най-бързите, но си разнасят всички награди.
Искат касовата бележка и се пише протокол.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:30 от lite16

# 1 323
  • Ямбол
Аз най-накрая си получих мултикукъра от тях, след като цял месец ме мотаха по телефона.
Накрая аз излязох виновна, понеже куриера не успял да ме открие... Пълни глупости! 😄

# 1 324
Включих се в играта на Милка два пъти и отново нищо ..явно и аз ще съм от тези,които в никоя играя на Милка не печелят Grinning в Пиринско също пробвах веднъж .. нищо и Софиямел с две участия. За първи път се включвам в тяхна игра и продължавам да си чакам часовника от Нивея Grinning

# 1 325
  • Пловдив
Взех си днес от офис на Еконт машината за пуканки (заради пренасочването платих 3.08, но още вчера ме предупредиха).
Децата са мега щастливи, чакам ги, да се приберат от тренировки и ще си спретнем една кино вечер с няколко епизода на Алф и пуканки Simple Smile

# 1 326
Очаквайте наградите от Нивеа

# 1 327
Откъде разбра?И аз си получих машината за пуканки днес

# 1 328
  • Варна, Пловдив
Здравейте, писах на имейла на Киндер, бързо отговориха, конкретно за мен казаха, че не били получавали никакви качени бележки. Да пробвам отново, ами, пробвах,  и от телефон, и от компютър. В единия случай нищо не става, в другия, сещате се "Forbidden, you don"t have permission to access this resource". Писах пак, ще чакам.

# 1 329
Някой печелил ли е от Пиринско като качва код вечер. Вече сме 3-4 стека без нищо от кодовете ( имаме 3 кенчета иначе)

# 1 330
Имам СМС за доставка утре

# 1 331
Може ли да споделите с кой куриер ще дойдат Simple Smile

# 1 332
Може ли да споделите с кой куриер ще дойдат Simple Smile
Спиди

# 1 333
Някой печелил ли е от Пиринско като качва код вечер. Вече сме 3-4 стека без нищо от кодовете ( имаме 3 кенчета иначе)

Ама то няма значение кога!! То се знае предварително кой код печели. Нямате късмет просто...

# 1 334
  • ЛОВЕЧ

Ама то няма значение кога!! То се знае предварително кой код печели. Нямате късмет просто...
Това не е истина ,всички награди са предварително заложени на определени часове/тук сега ще се породят доста спорове,но това е моето мнение,всяка игра с моментни награди има часове/.Аз съм печелила вечер от Пиринско

Общи условия

Активация на акаунт