Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 80 041
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 095

Принц Уилям извърши инвеститура в замъка Уиндзор. Бившата шампионка на Откритото първенство на Франция по тенис Сю Баркър получи CBE.

# 1 096
  • Някъде там
Ули, Джак има клон на бизнеса си в Америка. Може и да постоят повече.
Много са приятни за окото четиримата заедно. Дано ги видим още.

# 1 097
И Ан от днес заедно с Уилката

# 1 098
Британският музей за мода в Бат ще покажат роклята на Меган от Армани в специална изложба.
Редакторите на Dazed magazine (супер любимо списание, едно време си го купувах постоянно) са определили роклята на Меган за рокля на годината (2021). Изложбата започва от днес.

👉🏻 линк с превод https://www-fashionmuseum-co-uk.translate.goog/news/meghan-duche … g&_x_tr_hl=en
От общността на Бат също приветстват изложбата:
Съветникът Дайн Ромеро, член на кабинета за деца и млади хора, общности и култура в Съвета на Бат и Североизточен Съмърсет, каза: „Радваме се, че тази емблематична рокля ще бъде добавена към колекцията на Музея на модата, за да представлява ключов момент от 2021 г. Очакваме с нетърпение да го видим изложен в музея, където местните жители и посетители ще могат да му се любуват отблизо.”

# 1 099
Всичко на Кейт ми допада, освен цветовата комбинация. Класическа е, ама по-скоро ми идва леко ретро.
Мегън, Хари и компания ми харесват. Явно са се забавлявали.

# 1 100
# 1 101
Джак ги забавлява.
Меган е чудесна дори отдалече.

Голям смях пада явно😄
А Джак и Юджийн откога гостуват на Съсекс, май доста време стана и не бързат да си ходят, но като гледам колко хубаво се забавляват разбираемо. Сигурно и малките братовчеди вече са запознали.

# 1 102
Тирамису, дай една снимка на Меган в тази рокля ако намериш, че хич не я помня

# 1 103
Ули, ще те бия 🤣

# 1 104
  • Някъде там
Британският музей за мода в Бат ще покажат роклята на Меган от Армани в специална изложба.
Редакторите на Dazed magazine (супер любимо списание, едно време си го купувах постоянно) са определили роклята на Меган за рокля на годината (2021). Изложбата започва от днес.

👉🏻 линк с превод https://www-fashionmuseum-co-uk.translate.goog/news/meghan-duche … g&_x_tr_hl=en
От общността на Бат също приветстват изложбата:
Съветникът Дайн Ромеро, член на кабинета за деца и млади хора, общности и култура в Съвета на Бат и Североизточен Съмърсет, каза: „Радваме се, че тази емблематична рокля ще бъде добавена към колекцията на Музея на модата, за да представлява ключов момент от 2021 г. Очакваме с нетърпение да го видим изложен в музея, където местните жители и посетители ще могат да му се любуват отблизо.”

Роклята на Меган, рокля на годината  и на специална изложба в Бат.  Чудесно.😀
Ули това е роклята от интервюто. Меган беше бременна.

# 1 105
Въх, ама тази рокля ли била Grinning
Ми хич не съм я запомнила, ама я как добре й стои. И станала рокля на годината Simple Smile

# 1 106
При всички кралски рокли, които видяхме миналата година, точно тази са определили за рокля на годината ❤

# 1 107
Да, бе, наистина имаше добра конкуренция при роклите, ама ето, че тази е победила.

# 1 108
Преди време някакви дизайнери бяха създали The Black Swan hat вдъхновена от този тоалет

# 1 109
  • Някъде там
При всички кралски рокли, които видяхме миналата година, точно тази са определили за рокля на годината ❤
И то не в Америка. И ще е изложена в музей в Англия.
Харесвам я аз, не ми е уау, но Меган беше хубава.

Общи условия

Активация на акаунт