Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 80 032
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 125
Съмнявам се, че биха проявили такова неуважение към член на британското кралско семейство или друго КС. В крайна сметка ще обидят кралицата.
Може Мери и Фреди да са решили да удължат ваканцията и затова да са разместили програмата Simple Smile
Каква е била първоначално, Лана?

# 1 126
Не е задължително датското КС да се срещне с нея още на първия ден. Не мисля, че има общо с йерархия. Просто вчера Катрин си е имала неин ангажимент. Посрещна я посланика на Великобритания в Дания и посетиха университет, срещнаха се с представители на програми, свързани с деца и така.
Днес вече ще е с Мери и Маргрете.

А това, че е сама не е за първи път. Преди години ходи в Люксембург без Уилям. И той също си ходи на места без нея. Преценяват кой къде е нужен.

# 1 127
Естествено, че не са. Това е шега. Все забравям, че в темата всичко се взема насериозно...

Мярнах някъде, че Кейт сама е изявила желание да се пусне по пързалката. Никой не я е карал.

# 1 128
  • София
Първоначално, по мои спомени, трябваше още първия ден да я посрещне кралицата и после да обядват с кронпринцесата (даже беше представено като прием в нейна чест).
Та затова е изненадващо, но явно при работно посещение може и по-неформално да се случват нещата.

Мисля, че Луи би бил много подходящ придружител на тази визита 🙂

# 1 129
# 1 130
Скрит текст:
Официалното съобщение на страницата на Датското кралско семейство.
https://www.instagram.com/p/CZjf_lAgSi4/?utm_medium=copy_link
Нейно Величество Кралицата и Нейно Кралско Височество Коронованата принцеса ще приемат в сряда 23. Февруари 2022г., 11:45 ч. Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж в двореца Кристиан IX в Амалиенборг. След приема, коронованата принцеса ще бъде домакин на частен обяд за херцогинята във Фредерик VIII-вия дворец в Амалиенборг. След това коронованата принцеса, заедно с херцогинята, ще посети кризисен център, където ще има представяне на усилията на фондация "Мери" за 2000-те деца, които всяка година идват в кризисния център с майка си. Херцогинята на Кеймбридж е на работно посещение в Дания на 22-ри. - 23. Февруари с The Royal Foundation Centre за ранно детство, който Theе Duchess стартира през 2021.
Скрит текст:
Ясно.
Те Мери и Фреди не бяха ли на ски до онзи ден поне Joy
До вчера бяха, да. Имаше снимки на Мери и Фредерик по пистите.
Не съм съгласна, че срещите на роялите нямат общо с йерархията. Тъкмо обратното, това е първото, което се гледа при официална визита.
Посрещанията, например, трябва да са между лица с еднакъв ранг, т.е. никак не върви в случая Маргрете или Мери да посрещат британската херцогиня, а човекът с равен на нея ранг още е непълнолетен - Кристиан.
Добре са го отиграли така датчаните.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 08:54 от Анонимен

# 1 131

Мисля, че Луи би бил много подходящ придружител на тази визита 🙂
За посещението в Lego Foundation Playlab май всички деца около мен биха й завидяли Simple Smile

# 1 132
За Лего клубът и аз завиждам. Както и за посещенията в Дисниленд. Grinning

# 1 133
  • Някъде там
Докато чакаме Мери и Маргрете, да сложа малко красота.
Ще видим и нови снимки на прекрасната днешна рожденичка по-късно, но малко наслада за очите със старите ѝ снимки никак няма да е излишна.

И разкошни маси за прием. Сръбският президент е на държавно посещение в Монако.

# 1 134
О, Естелчето ми е любимка, чакаме новите снимки на тази сладка рожденичка.Heart

# 1 135
Първоначално, по мои спомени, трябваше още първия ден да я посрещне кралицата и после да обядват с кронпринцесата (даже беше представено като прием в нейна чест).
Та затова е изненадващо, но явно при работно посещение може и по-неформално да се случват нещата.
Спомените могат да варират, изглежда си прочела тази грешна информация на друго място, защото тук не е писано такова нещо.
В темата пишеше, че ще се срещне с Мери и ще получи официално посрещане, тоест в двореца.

Британските таблоиди били зли, а снощи един американски умори кралицата.
https://hollywoodunlocked.com/hu-exclusive-queen-elizabeth-dead/

# 1 136
Дали е зъл и си измисля американският таблоид, не знам, но мислите ли, че когато наистина се случи, веднага ще бъде официално съобщено? Обикновено подобна информация за всички значими хора се забавя с ден-два. С основна цел, избягване на сериозни сътресения.

# 1 137
Не веднъж сме обсъждали, че всчико е планирано до последният детайл и е ясно какви ще са процедурите след като ''се случи''. Ясно е и, че няма да го обявят на минутата, не е и необходимо.

# 1 138
Да си посрещне празниците жената жива и здрава, дано се държи.

# 1 139
  • Някъде там
Уаууу истинска красавица.

Костюмът е от скандинавски бранд за детско-юношеска мода.

https://instagram.com/designersremixgirls?utm_medium=copy_link

Общи условия

Активация на акаунт