Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 80 033
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Някъде там
Нито на Кейт, нито на Меган ми харесват гащите!
Кейт на детската пързалка тунел ми е инфантилно. Тъпа идея да я карат да се пуска по нея. Хората отстрани доста резервирани ми изглеждат.
"Американците" с тези найлони около тях, пф! Разбирам, че е заради ковида, ама 🙄

На мен пък ми хареса брошката на Максима. Обици не видях обаче. Нещо не ви разбрах какво си показвахте.
То всъщност показаното голямо е пръстен. Но аз гледах обиците на тройната снимка.

# 1 111
Тотално ги омешихме аксесоарите на Максима днес 😅 Аз пък си мислех, че пръстенът са обеците 🤭

# 1 112
Страхотна Кейт! Червеното сако е супер, много й отива.

Любопитно е, че Меган и Хари биват снимани само от една и съща папарашка агенция Backgrid Wink

# 1 113

Княгиня Мария Луиза на сватбата й с принц Карл преди 65г.  Скоро е имала годишнина.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 00:17 от Анонимен

# 1 114
Защо наистина няма никой по-така на посрещането и посещенията на Кейт? Мотаят се мъжища разни наоколо, вероятно охраната. Ни Мери, ни дявол?

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 00:16 от bubanka

# 1 115
Вярно все още никой от датското КС не я е отразил. Сигурно утре ще е.

# 1 116
Вярно все още никой от датското КС не я е отразил. Сигурно утре ще е.
По-скоро Кейт още не ги е отразила, има си приоритети жената - отишла е на работно посещение за фондацията си, предполагам, ако й остане време ще има и среща с представител на датската монархия.

# 1 117
Искат ли още едно бебе Кеймбридж Grinning

Това ме прави много замислена", призна Кейт по време на излизането. "Уилям винаги се тревожи, че ще се срещам под едногодишни деца. Прибирам се вкъщи и казвам: „Да си направим още едно бебе“. „Уилям се пошегува за перспективата Кейт да иска още едно бебе миналия месец по време на посещението на двойката в Ланкашър. Докато правеха снимки с някои семейства, двойката се срещна с Труди и Алистър Бари и дъщеря им Анастасия. Кейт държеше момиченцето, докато позираха за една снимка. снимка, която кара зрителите да гукат и кара принц Уилям да се пошегува: „Не давайте на жена ми повече идеи!“ Докато Кейт връщаше бебето на родителите си, Уилям се пошегува: „Не я вземай със себе си“.

https://www.google.com/amp/s/people.com/royals/kate-middleton-co … r-one/%3famp=true

# 1 118
  • Някъде там
Официалното съобщение на страницата на Датското кралско семейство.
https://www.instagram.com/p/CZjf_lAgSi4/?utm_medium=copy_link
Нейно Величество Кралицата и Нейно Кралско Височество Коронованата принцеса ще приемат в сряда 23. Февруари 2022г., 11:45 ч. Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж в двореца Кристиан IX в Амалиенборг. След приема, коронованата принцеса ще бъде домакин на частен обяд за херцогинята във Фредерик VIII-вия дворец в Амалиенборг. След това коронованата принцеса, заедно с херцогинята, ще посети кризисен център, където ще има представяне на усилията на фондация "Мери" за 2000-те деца, които всяка година идват в кризисния център с майка си. Херцогинята на Кеймбридж е на работно посещение в Дания на 22-ри. - 23. Февруари с The Royal Foundation Centre за ранно детство, който Theе Duchess стартира през 2021.

# 1 119
Мария Луиза и Маргарита са били булки с една и съща тиара, нали?

# 1 120
Официалното съобщение на страницата на Датското кралско семейство.
https://www.instagram.com/p/CZjf_lAgSi4/?utm_medium=copy_link
Нейно Величество Кралицата и Нейно Кралско Височество Коронованата принцеса ще приемат в сряда 23. Февруари 2022г., 11:45 ч. Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж в двореца Кристиан IX в Амалиенборг. След приема, коронованата принцеса ще бъде домакин на частен обяд за херцогинята във Фредерик VIII-вия дворец в Амалиенборг. След това коронованата принцеса, заедно с херцогинята, ще посети кризисен център, където ще има представяне на усилията на фондация "Мери" за 2000-те деца, които всяка година идват в кризисния център с майка си. Херцогинята на Кеймбридж е на работно посещение в Дания на 22-ри. - 23. Февруари с The Royal Foundation Centre за ранно детство, който Theе Duchess стартира през 2021.
Ясно.
Те Мери и Фреди не бяха ли на ски до онзи ден поне Joy

# 1 121
  • Някъде там
Мария Луиза и Маргарита са били булки с една и съща тиара, нали?
Да
Тирамису до вчера им беше почивката да. Днес ще я видим Мери.

# 1 122

С две малки деца ми се е случвало и аз по пързалка да се пускам и в какви ли не други образи да влизам.

# 1 123
Може Мери и Фреди да са решили да удължат ваканцията и затова да са разместили програмата Simple Smile
Каква е била първоначално, Лана?

# 1 124
  • Някъде там
Датската програма не е била друга и не е променяна.
Пуснаха я на 4 февруари.
Явно тук в темата или другаде е имало грешна информация.
https://www.kongehuset.dk/presse/pressemeddelelse-h-m-dronningen … nden-af-cambridge
Слагам в скрит текст инфото от сайта им. Има много подробности.
Скрит текст:
4 ФЕВРУАРИ 2022 Г. | СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРЕСАТА
Съобщение за пресата: Н. В. Кралицата и Н. П. Кронпринцесата получават Н. П. херцогинята на Кеймбридж
Нейно Величество Кралицата и Нейно Кралско Височество Престолонаследникът ще приемат в сряда, 23 февруари 2022 г., в 11.45 ч. Нейно Кралско Височество херцогинята на Кеймбридж в двореца на Кристиан IX в Амалиенборг.

След приема принцесата ще бъде домакин на частен обяд за херцогинята в двореца на Фредерик VIII в Амалиенборг. След това принцесата заедно с херцогинята ще посетят приют, където ще има представяне на усилията на фондация Мери за приблизително 2000 деца, които идват в приюта с майка си всяка година.

Херцогинята на Кеймбридж е на работно посещение в Дания в дните 22-23. февруари с Центъра за ранно детство на Кралската фондация, който херцогинята стартира през 2021 г.

Ще бъде възможно да се покрие приема с възможност за кратка снимка в Рицарската зала в двореца на Кристиан IX в Амалиенборг. След приема принцесата и херцогинята ще се разходят до двореца на Фредерик VIII, като в тази връзка ще има и възможност да снимат принцесата и херцогинята на площада на замъка Амалиенборг.

Заявлението за акредитация за приема в двореца на Кристиан IX и последващата възможност за снимки на площада на замъка Амалиенборг се изпраща с посочване на име, медия, заглавие и информация за контакт на  kom@kongehuset.dk  не по-късно от петък, 18 февруари в 12.00 ч Акредитираната преса ще бъде уведомена не по-късно от вторник, 22 февруари в 12. Следва допълнителна информация за времето и мястото на срещата. Имайте предвид, че ще има ограничено пространство.

За информация и акредитация във връзка с друга програма за посещение на херцогинята в Дания, моля, свържете се с британското посолство в Дания, ръководител на пресата Ларс Мюлер, copenhagenvisit.press@fco.gov.uk и +45 35 44 52 42.
Лене Балеби, ръководител на отдела за
комуникации

Общи условия

Активация на акаунт