Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 80 034
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Някъде там
На 27-ми февруари ще видим Хари и Меган 🥰  Ще получат награда от престижната организация NAACP

Световни лидери 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Браво за тази конкретна специална награда.
Националната асоциация за напредък на цветнокожите връчва годишна награда NAACP Image . Победителите се избират от президента на NAACP в знак на признание за специално постижение и отличена обществена служба

# 1 291
  • София
...
Членовете на кралското семейство ще предприемат серия от кралски обиколки през пролетта на 2022 г.
Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол ще посетят Република Ирландия от сряда, 23-ти до петък, 25 март 2022 г.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще посетят Белиз, Ямайка и Бахамските острови от 19 до 26 март 2022 г.

Графът и графинята на Уесекс ще посетят Антигуа и Барбуда, Гренада, Сейнт Лусия и Сейнт Винсент и Гренадини от петък, 22-ри до четвъртък, 28 април 2022 г.

Принцеса Ан ще посети Папуа Нова Гвинея от понеделник, 11 до сряда, 13 април 2022 г.

Хубави дни предстоят - още много награди ще трябва да се измислят.
От всички посещения завиждам само на принциса Ан - Папуа Нова Гвинея е доста интересно място.

По повод Световния ден на книгата, който се отбелязва на 3-ти март, херцогинята на Корнуол е споделила, че една от любимите й книги, които чете на внуците си, включва герой „баба гангстер“, която замисля да открадне скъпоценностите от короната на кралицата. Smiley

# 1 292
Супер готино, че ще видим скоро Хари и Мегън, освежаващи са.

Максима днес ми хареса, жесток ботуш:

Матилде от днес, посетила е училище с интересна кампания за борба с тормоза.

Повече за посещението: https://www.instagram.com/p/CaXz0F-P_fD/?utm_medium=copy_link

# 1 293
  • Някъде там
Супер готино, че ще видим скоро Хари и Мегън, освежаващи са.

Максима днес ми хареса, жесток ботуш:

Матилде от днес, посетила е училище с интересна кампания за борба с тормоза.

Повече за посещението: https://www.instagram.com/p/CaXz0F-P_fD/?utm_medium=copy_link
С кафявата рокля ми хареса повече Матилде. Посещенията са били няколко дни, много добра инициатива.
Днес всичките са много смешно облечени. София ми е фаворит, но и Софи
не и отстъпва.

На Летисия инфлуенсърския костюм ми допадна най-много.

# 1 294
Кой е инфлуенсърският костюм, Давиз?

Мария-Тереза днес е била в галерия:

Много интересен блейзър.
Вижда ми се отслабнала и подмладена.

# 1 295
  • Някъде там
Модел на Инес Мартин Алкалде, любимият дизайнер на инфлуенсърите.

И нови обеци

# 1 296
Оу, страхотен е костюмът, обиците, всичко❤

# 1 297
  • Някъде там
Оу, страхотен е костюмът, обиците, всичко❤
Единствено подплънките ме дразнят, добре че тя има съразмерна фигура, че да не прилича на Робокоп.

# 1 298
Eiger, абсолютно.  Доста натоварена програма ще имаме за обсъждане Grinning

Аз завиждам на всички, ходи ми се на топло Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 299
  • Sydney
Карл и София отдавна не се бяха появявали.

Харесаха ми Кейт и Мери също…
Летисия и тя!

Официалното обявление за визитата на Кеймбридж:
https://www.instagram.com/p/CaXePcHMcg5/?utm_medium=copy_link

# 1 300
Защо половината жени са се опасали така? 😂😂😂 Панталона на Мария-Тереза е най-зле.
Мери ми хареса. Летисия не я видях, че е с такива подплънки първоначално, но и на нея и стоят добре. Тя е слабичка и с хубава фигура, почти всичко и отива.

# 1 301
Много ми е симпатична София. Изглежда вече е в предишната си форма. Големи са симпатяги със съпружето й.

# 1 302
Много интересно какво ще правят Кеймбриджови в Ямайка, защото според последните информации в Ямайка никак не се радват, че имат общо с Великобритания. Същата работа като в Шотландия. 😉

Софчето е далеч от старата си форма, а този панталон никак не й прави услуга.

# 1 303
  • Някъде там
Птица на същото мнение съм.
Но има и красиво стоящи широки панталони, а и много зависи от фигурата.
Чаровница

# 1 304

Общи условия

Активация на акаунт