Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 871
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 305
София от вчера не ми допадна с този колан. Без него щеше да е по-добре мисля.

На Софи блузата ми харесва, но цялостно тоалетът не. Макар панталонът също да е хубав не й стои добре.

За Летисия не мога да реша, тия подплънки...

# 1 306
  • Някъде там
Шарлийн е дала съгласие да е комикс персонаж във френско-японската манга поредица "Блиц".

# 1 307
Много готино Simple Smile

# 1 308
На мен пък много ми хареса София Шведска. Много женствени форми има, тоалета й стои добре според мен.

# 1 309
За пореден път бременна, с близнаци Joy

По повод посещението на Уилям в Ми6 онзи ден

# 1 310
Tова списание с Кейт не е ли доста старичко?

П.П. Да, тук е бременна с Шарлът, даже си пише, че терминът й е на 20 април, та не са я забременявали скоро.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:03 от Ули

# 1 311
  • София
Та последно, що така бабата не даде една херцогска титла на най-малкия си син Едуард?
Той бил искал "граф Уесекс" заради филма "Влюбеният Шекспир".😁
Очакваше се той да стане херцог на Единбург след смъртта на Филип.
Напротив, очаква се да стане след смъртта на Елизабет, когато Чарлс стане крал и титлата мине към Короната.
Няма как сега да стане, защото титлата се наследява от най-големият син.

Лелеее, какъв нескопосан колаж на Уилям...

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 21:37 от Lana

# 1 312
  • Някъде там
Много ми харесва тази снимка на Матилде сред хората, на концерт вчера. Ако ги нямаше маските още по-хубава щеше да е.

И още една

Определено новата прическа на Мария Тереза би и отивала и на нея.

Още една любима снимка на Мери от вчера

Темата е кофти, но лично на мен много ми харесва, че част от членовете на много от кралските семейства, изразяват подкрепата  и молитвите си към обикновените хора и дечицата на Украйна.
Няма да слагам всички съобщения на подкрепа, само това от Маделин

# 1 313
  • София
Определено новата прическа на Мария Тереза би и отивала и на нея.

Според мен и на Максима би била добре...може би една идея по-дълга, но ще се освежи с една нова прическа, а и на косата ще се отрази добре.

Мафалда за предстоящата сватба, видео е обаче
https://www-hola-com.translate.goog/actualidad/20220225205294/ma … mp;_x_tr_pto=wapp
и майка ѝ преди 2 дни https://media.gettyimages.com/photos/rosario-nadal-at-arco-on-fe … 59810?s=2048x2048

ВА подписва документи

и после към Австрия за ваканция https://twitter.com/mennoswart/status/1497180463869353989?s=21

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:04 от Lana

# 1 314
  • Някъде там
Съгласна съм, Лана. Не разбирам защо не се погрижи за косата си. Вижда се че е съсипана. От какво точно не е ясно, но може да я съживи.
Преди е имала по-гъста и здрава коса, въпреки че и тогава личи, че е фина.

# 1 315
Къде е разликата в косите тук
и тук ?
Максима очевидно има коса с тънък косъм и вятъра и влагата в Нидерландия не правят услуга на поддържането на прическата ѝ Thinking Може би може да я скъси малко, но ефекта няма да е поразителен.
На Матилде косата май е същата и затова все ѝ е направена в прическа и "гипсирана", един кичур не мърда...
Мери, Катрин, Летисия... са със здрави коси с дебел косъм, несравнимо е.
(Аз съм с втория тип коса и ми е безкрайно лесно, но имам приятелки с тип коса като на Максима - дълга, къса, средна - духне ли я вятъра, все изглежда опърпана. Колкото и да е подхранена и стилизирана, излязат ли на мъгла - става на стърчащи пръчки...)

# 1 316
  • Някъде там
А кой точно сравнява косите на едните с косите на другите ? Конкретно за Максима говорим с Лана.
За мен лично има разлика в косата и преди и сега в здравината.Написала съм че е с тънък косъм.
Особено на клипове си личи, но това е моето мнение.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 18:57 от daviz

# 1 317

Техните кралски височества херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще предприемат официални посещения в кралствата на Белиз, Ямайка и Бахамите от името на Нейно Величество Кралицата по случай платинения юбилей. Посещенията ще се проведат между събота 19 март и събота 26 март. Кралската обиколка започва в Белиз, където Техни Кралски Височества ще посетят исторически забележителности на маите и ще отпразнуват богатата култура на общността на Гарифуна, както и ще проучат биоразнообразието на страната. След това херцогът и херцогинята ще пътуват до Ямайка, където посещението им ще включва участие в силите за отбрана на Ямайка и празнуване на основополагащото наследство на Боб Марли и други новаторски ямайски музиканти заедно с някои от утрешните звезди. Посещението на херцога и херцогинята ще завърши на Бахамските острови, където те ще прекарат време с общности на редица острови и ще преживеят световно известен парад на джункану. Отговорът на COVID-19 също ще бъде включен в програмата на херцога и херцогинята. Техните кралски височества желаят да разберат повече за въздействието, което пандемията е имала в Карибския басейн, и как общностите са се обединили, за да отговорят на предизвикателствата, пред които са изправени. По време на посещението си херцогът и херцогинята ще се възползват от възможността да отбележат платинения юбилей на Нейно Величество. Тяхната програма ще засегне и редица теми, които са близки до сърцата на Техните Кралски Височества и ключов фокус в работата им с Кралската фондация, включително наградата Earthshot, психичното здраве и значението на ранното детство за резултатите през целия живот. Както при предишни задгранични посещения, херцогът и херцогинята поискаха тази обиколка да им позволи да се срещнат с възможно най-много местни хора. По време на престоя си в Карибите, Техните Кралски Височества ще се срещнат с голямо разнообразие от групи, включително деца, млади хора и семейства, работници на първа линия, обслужващ персонал, лидери от правителството, бизнеса и благотворителния сектор, както и вдъхновяващи природозащитници, и работната сила от ранните години. Техни Кралски Височества очакват с нетърпение посещението, което ще бъде първото им съвместно официално задгранично турне от началото на COVID-19 през 2020 г.

https://www.royal.uk/duke-and-duchess-cambridge-will-visit-caribbean

# 1 318
Съгласна съм, Лана. Не разбирам защо не се погрижи за косата си. Вижда се че е съсипана. От какво точно не е ясно, но може да я съживи.
Преди е имала по-гъста и здрава коса, въпреки че и тогава личи, че е фина.

Много хубава Макси тук 🥰 Дам, преди косата й е била с по- здрав вид, дано направи нещо за нея сега

# 1 319
  • Някъде там
Йорданците са в ОАЕ
Харесва ми много Рания.

Шведите

Матилде

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 00:25 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт