Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 823
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък отворих да видя какъв е тоя бар Slip Inn в Сидни, където са се срещнали Мери и Федя. Според гугъл барът се намира на Съсекс стрийт.Simple Smile

# 61
  • Пловдив
Аз разбрах какво има предвид Янтра. Дори и да не е братът на Мери, компанията като цяло не е била никак случайна.
Именно. Мери Доналдсън, Кейт Мидълтън - те се движат в такива среди. Нищо особено случайно няма.

Единствено за случаен брак с момиче от народа мога да приема този, на норежеца Хакон с Мете-Марит.

# 62
По мога да намеря случайност при Мери и Фредерик, все пак са на два различни и доста далечни континента Simple Smile на правилното място в правилния момент е доста вярно в техния случай.

# 63
  • Някъде там
В Севиля има ли Съсекс стрийт ?🤣

Честита годишнина на Максима и Вилем !

# 64
  • София
В Севиля има ли Съсекс стрийт ?🤣
Не 😂 Там имената са романтични.

Обаче вече има кетчуп, бабино производство, т.е на Елизабет (е не го вари тя, надявам се)
https://dnews.bg/elizabet-ii-pusna-na-pazara-sobstvena-marka-ketchup.html

Джин, кетчуп, още нещо трябва...

# 65
# 66
Леко съм озадачена от позата на последната снимка.

# 67
Истински компромат Joy
Би ме било срам да ме накарат да застана така, да не говорим половин свят да ме гледа и да ми се смее Joy

# 68
Тази снимка на Мери е от стара фотосесия, но фотографът е решил да покаже нова снимка от нея сега 🙊

# 69
Лоша преценка, но добре за клюкарките Joy
Искрено ме разсмя!
Оттатък в звездните компромати редовно пускат такива пози от плеймейтките ни Joy

# 70
Мери е много готина. Личи се, че се забавляват нещо и им е весело. Според мен е седнала на висок стол, който не се вижда.

# 71
  • София
Очевидно от процеса на заснемане на фотосесията.  Смешна снимка, би било интересно, ако имаше и някаква история към нея.

# 72
Колко е хубава Мери на тази снимка.
Може да му показва как се прави плие в балета тук, кой знае.

Сигурна съм, че ако се разтърсим ще намерим подобни или по-зле на всички херцогини и кралици Simple Smile е, може би не на всички на достатъчно Wink

# 73
Честити да са холандците! Ще чакаме снимки, интервюта и т.н. 😁

Хахаха,
Колко е готина Мерито. Усмивката й е почти като детска 😆❤
Роклята и обувките ми харесват също

# 74
Красива Мери в забавна снимка. Винаги успява да превърне дефекта в ефект.
Роклята е великолепна. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт