Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 992
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 185
# 1 186
  • Някъде там
Нормално ли е Маргрете да ми харесва повече от Мери, въпреки че е бебешки тоалет. Може би, защото има цвят някакъв 🙄
Давиз, качвай си каквото ти е кеф и не обръщай внимание ама въобще.
Според мен се в облякла семпло, защото срещата е работна и на нея присъства кралицата.
Тя е домакинята все пак.
Харесва ми как елегантно се отдръпна в правилната посока и изчака Маргрете да тръгне първа.
https://www.instagram.com/p/CaUZfiqAtY8/?utm_medium=copy_link

# 1 187
Еее, страхотни са Мери и Маргрете- усмихнати, самоуверени, приветливи, дипломати! Личи си, че имат опит в тези неща. Тоалетът на Мери не е зле, черният чорапогащник ми е в повече.

# 1 188
  • София
Според мен пък си е правила нещо по лицето и има хиляди снимки от преди с бръчките по челото, които сега липсват...та не знам за достойното остаряване. Факт е, че на някои снимки е много различна. Лично мнение, също така.

# 1 189
И на мен Кейт ми хареса повече във вчерашния тоалет, както и в белия пуловер.

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/prince-william-kate-middle … announce-26291266
Кейт и Уил ще посетят Уелс следващата седмица.

# 1 190
На мен на тези снимки Кейт ми изглежда много хубава и доста различна. Може да е от грима, или наистина нещо да си е правила... Всеки случай добре се е получило.

# 1 191
Има една снимка на предната страница, където си маха косата от лицето, на нея изглежда непривично, но не мога да преценя дали е от ъгъла и така са я хванали или заради нещо друго.

# 1 192
# 1 193
  • Някъде там
Порасналият Шарли ♥️
Световен ден на скаутинга е. Участвали са в церемония в парк.

# 1 194
Страхотно сладурче е.

# 1 195
# 1 196
  • Някъде там

# 1 197
Марки:

Катрин:

Мери:

# 1 198
  • След завоя в дясно
Кралица и още две бъдещи кралици!

Кейт не си е разкопчала палтото и малко странно стои спрямо останалите две дами. Все едно е само по палто без нищо отдолу Simple Smile Тя е по млада от Мери, а се носи по с по бабешки дрехи иска ми се в нещо по разчупено да я видя Simple Smile.

# 1 199
  • София
Лелее, Шарли колко е порастнал и се е променил, вече не изглежда като бебе, но пак е много сладък.

Максима, и тя без цвят

Общи условия

Активация на акаунт