Кралски работи и клюки - февруари 2022

• 79 857
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Някъде там
Някой питаше за роклята на Дория.

# 1 381
"Ние сме развълнувани да връчим тази награда на принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, които заедно се вслушаха в призива за социална справедливост и се присъединиха към борбата за справедливост както в САЩ, така и по целия свят“, президент и главен изпълнителен директор от NAACP Дерик Джонсън каза в изявление: „Те не само продължават да дават пример, херцогът и херцогинята също така решиха да вдъхновят следващото поколение активисти чрез наградата за цифрови граждански права NAACP-Archewell, гарантирайки подкрепата и признанието на поколения лидери за граждански права"

# 1 382
  • Разпиляна във въображението
Е, малко кралски блясък на събитието. Нещо в роклята ми е безформено.

# 1 383
  • София
Много хубави Хари и Мегън. Мегън изглежда в чудесна форма! Сандалите са много красиви 😍

На дукесата на Кеймбридж ѝ е хубаво с права коса, но сакото ѝ е много грозно. Най-добре изглеждаше Джорджи, ама какъв е срамежливец 🙂 (харесва ми, че прилича на рода Спенсър).

# 1 384

Китито тук хич не изглежда добре. Не е това нейния грим.
Скрит текст:
Кити, с различна визия

# 1 385
Не видях да се пита за смокинга на Хари в темата 😅 От британския дизайнер Ozwald Boateng е.

Много ми харесва прическата, някога, преди Хари, доста се е правила така

# 1 386
Много ми харесва палтото на Кейт. Тя има жестока коса, изправена също й отива

# 1 387
  • Някъде там
Не видях да се пита за смокинга на Хари в темата 😅 От британския дизайнер Ozwald Boateng е.

Много ми харесва прическата, някога, преди Хари, доста се е правила така

Ха ха горкия Хари, отново пренебрегнат. Сам си е виновен. 😉🙂
На втората снимка Меган е страхотна. И а нервероятно излъчване.
Видяхме малко цвят от нея, сега да видим и от Мария-Тереза.
Нови снимки от вчера

Много свежа

# 1 388
# 1 389
На Мария-Тереза аз ли не съм й обръщала внимание до скоро или напоследък разцъфтява?

# 1 390
Гледам я пак роклята на Меган. Перфектно стои в бюста, със сигурност има бельо отдолу или има супер перфектните гърди тази жена.

# 1 391
  • Sydney
Точно на мен в бюста отстрани не ми харесва роклята, ето снимки от близо. Иначе прическата й този път е хубава и сама рокля също е добре.
https://www.instagram.com/p/Caem9T5I7NP/?utm_medium=copy_link

Дория не ми връзва в коса и рокля. Иначе браво - доста добре е в тяло.

# 1 392
На Мария-Тереза аз ли не съм й обръщала внимание до скоро или напоследък разцъфтява?
Точно същото отбелязах преди два дни, когато се появи с едно розово якенце. Подмладена и отслабнала ми се вижда и много ми харесва.

Мегън е топ, невероятен тоалет, прическа, всичко.
Хари си е винаги хубавец, слабост ми е, ама марката на смокинга и аз не я забелязах...Joy

Роклята на Дория е Бърбъри, хубава е:

# 1 393

Много ми харесва палтото на Кейт. Тя има жестока коса, изправена също й отива
И панталонът

# 1 394
Ми не ми е баш топ роклята на Меган. И аз, като Бени, виждам висене в бюста, че и в предната част - особено на снимката с Дориа доста личи. Шлейфът пък хептен не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт