Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 992
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 755
Големи красоти показвате Heart Eyes
Наспорт и от мен! Днес смених виното с ракйка, покрай салата от китайско зеле с копър и краставици.
За бебета...още в 10 седмица, д-р Чучумишев каза 100% момче, след още два прегледа и потвърждение на пола, съм на преглед при д-р Сигридов. Още докато ме докосна с трансдюсера и казва "често, ще имате много красива дъщеря" и ние с ММ...амммааа, досега казвха, че е момче, а той "чакайте малко, още не съм стигнал до там...а да, е ще имате много красиво момче! Joy Раждам аз (оперират ме от бебе), спокойна, че новият мистър свят (най-малко), ей сега ще се появи на бял свят, под упойка съм само от кръста на долу, всичко чувам и виждам, вадят бебето, оставят пъпната връв не отрязана, смеят се, че е тръгнал с топките напред, ама никой от персонала още не е припаднал от красотата на това бебе! Пак не се усъмнявам, докато акушерката не ми навря някакво, червено нещо, приличащо на пиленце, пред лицето и ми казва честито! Е хубава работа, на това нещо ли доктора каза "красиво"! Вкарват ме в реанимация, ММ ме чака там и първите ми думи бяхя...Олее, ако знаеш, колко е грозен!!! Донесоха го още неизкъпан, само завит в пелена, да го видим, ММ каза, че съм луда Joy После цал ден стоя при мен в реанимация, защото бях сама там, взимаха го за хранене и смяна на пелени само, не смеех да го пипна, но го разглеждах цял ден, еми верно си беше хубав, и до днес миглите са му огромни, много момичета ще му завиждат за тях!

# 1 756
Тарти, успех в начинанието! Аз ще бъда поредната, която ще ти сподели, че ти сбъдваш и моята мечта.

Лайла попита за Яна, тази сутрин ѝ пратих на ЛС линк към февруарската тема. Видях, че днес е активна, не е публикувала нищо от 26.01. Дано всичко е наред. Нямам и отговор.

Кротик се появява, когато реши. Иска ли, ще ни намери.

Благодаря за прекрасните разходки по света, момичета, стопляте душицата ми.

# 1 757
  • Наблизо
Моето приличаше на извънземно,ама красиво извънземно.Имаше едни черни мътни очи,като на някакво земноводно,само ирис,никакво бяло.
После се избистриха и станаха сини.Да си призная дори леко ме дразни това,че хората като видят детето бяло и синеоко и викат :”Ау каква красота”.То детето,че е хубаво,хубаво е..но хората се превъзнасят защото очите са сини.Все едно кафявите не са толкова хубави.Сигурно ви се струвам странна,но като тийн и после дори се чувствах грозна,защото съм тъмна с тъмни очи и детето сега е светло и синеоко,като баща си-хубавите гени,а моите кофти.

# 1 758
Разкошни снимки! Благодаря ви момичета!
Моите момчета бяха хубавички след раждането, но номер едно вместо да плаче мечеше като някое животинче. В Майчин дом раждах, не знам как е сега, но преди 23 години бебетата бяха при майките си. В стая бяхме две пресни родилки, другото мамче не може да мръдне от н броя шевове, аз прясно родила след  час престой в коридор някакъв с торба пясък на корема. Бебетата в едни колички/като тези в супермаркет/ и ни казаха ако има нещо извикайте ни. Да бе, ма как като бутоните над леглата не бачкаха. Как да е номер 1 беше 3300 гр, много му се радваха отдавна не се било раждало такова добре оформено и едро бебе, повечето били около 2 килограма. Той беше без коса.
Номер две, китчето на мама 4100 се роди с едно косище и доста мъх по гърба. Ми по-космат е от брат си. Тук бебетата са отделно от майките, носят ги за хранене в една дълга количка, аз и викам яйцеполагалото. Наредени вътре 5-6 бечока, баш като яйца в кутийка. Ми те другите бебета до моя кит изглеждаха съвсем ню-ню. Другите мамчета ми завиждаха, че прилича на тримесечно бебе и няма да се притеснявам как ще го държа. Когато ни изписваха имаше още две бебчета потеглящи към домовете си, та техните роднини освен техните си бебета снимаха и моето едро китче, много хубав бил.
А какви мигли имат и двете ми гадинки, гъсти, извити и тези сини очи!

# 1 759
Бюти, кой каквото си няма, това иска. Аз съм бяла, със светла къдрава коса и очи от сини, през сиви, до зелени, според дрехите и времето....но винаги съм харесвала мургави и тъмнокоси жени и за мъже ми е такъв вкуса. ММ и той брюнетки харесва, казва им от "скъпата боя", мен как се обърка да вземе, не знам.
Тарти, цял ден влизам за теб да пиша, и все забравям! Зло да ви забрави и много, много успехи да имате, с лекота да ви се случва всичко от тук нататък!

# 1 760
  • USA
Карамелчик, туй сътворих за тебе😍
.
Каква хубава бебешка раздумка се е получила, нашите гарджета са най-хубавите, спор няма🥰

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:54 от SkyBlue

# 1 761
  • София
Бюти, моите наблюдения също са, че голяма част от хората много се захласват по стереотипи. Например както казваш сини очи, руса коса и вече е "уау". Но в действителност има хора със сини очи и руса коса, чиито черти на лицето не са красиви. В същото време някой с мургава кожа и тъмни очи може да е с по-красиви черти на лицето от първия, но автоматично отпада от графата красив.

И все пак, както казва и Сали, вкусовете са различни. Тъмните също се котират.

ПанТата е със светла кожа и коса, кафяви очи . Има правилни и нежни черти на лицето. За мен си красиво гардже, но по масовите стереотипи не е красавица, не е и грозна. Роди се с тъмна кожа и коса, после изсветля. Не беше сбръчкана. Спирали са ме хора по улиците да коментират какво красиво бебе е. Това смятам, че на всеки се е случвало. Колкото повече порастват децата, толкова по-рядко непознати по улицата им се възхищават. И слава Богу. Не ми липсва онова прехласване от непознати.
И грозна да беше, нямаше да я обичам по-малко, а за мен пак щеше да си е хубавото гардже на мама. ❤️

# 1 762
Аз съм с кестенява коса и кафеви очи. Номер едно се роди гологлав, после израсна руса коса!!!! БНД е с кестенява коса и сини очи. В моята рода ни руси, ни синеоки, ми сега, на кого се е метнало туй чудо?! Оказа се, че на свекърва ми. Като малка е била руса. После косата му потъмня.  Много е интересно как се променят чертите им. Катж малък повече приличаше на баща си, сега на мен. Малкият прилича на баща си.
Аз винаги съм искала да имам червена коса и зелени очи, ама нъцки.

# 1 763
Скай Heart благодаря! Убедена съм, че ще ме съживи, щото е направено с любов:)
Хора, тази изолация ме смазва, на работа съм с домашните любимци, вкъщи пак с тях... С приятелите се чуваме по тел. или общуваме в Мета. Вече не издържам! Искам да седна някъде навън и да се видя с любимите ми хора. Онзи ден ми звъни приятелка, да пием кафе. Викам, къде, злато мое, като не сме ваксани. Тя- ти си лудааа, някой с теб ще се разправя и ще ти търси индулгенция. Може и така да е, ма като се знам каква съм кадемлийка... И нито ми се разправя с някаква овца или овен, че не съм биологично оръжие сеещо зараза, нито ми се седи на тръни, и увеселителната напитка да ми отиде в...гърба.
Ама, толкова ми е писнало, че ще им таковам и мерките и теглилките и ще изляза да се повеселя тия дни...може би, ако успея да се измъкна от пижамите Wink

# 1 764
Най-редовно пием кафета по пейките в парка. Голяма работа, че не е в порцеланови чаши и с бисквитка. Наблизо отвори ново магазинче, в което предлагат Коста кафе, ами кеф ми е да го пия в картонена чаша. В случая ми е важно съдържанието на чашката, и това, че ще мога да се наприказвам с приятелка, която два пъти го изкара, но остана извън статистиката.

# 1 765
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Карамелчик, оказа се, че имам неприлично голямо количество антитела, и се сдобих с три месечен сертификат. Ти проверявала ли си твоите?

# 1 766
  • Наблизо
Бюти, моите наблюдения също са, че голяма част от хората много се захласват по стереотипи. Например както казваш сини очи, руса коса и вече е "уау". Но в действителност има хора със сини очи и руса коса, чиито черти на лицето не са красиви. В същото време някой с мургава кожа и тъмни очи може да е с по-красиви черти на лицето от първия, но автоматично отпада от графата красив.

И все пак, както казва и Сали, вкусовете са различни. Тъмните също се котират.

ПанТата е със светла кожа и коса, кафяви очи . Има правилни и нежни черти на лицето. За мен си красиво гардже, но по масовите стереотипи не е красавица, не е и грозна. Роди се с тъмна кожа и коса, после изсветля. Не беше сбръчкана. Спирали са ме хора по улиците да коментират какво красиво бебе е. Това смятам, че на всеки се е случвало. Колкото повече порастват децата, толкова по-рядко непознати по улицата им се възхищават. И слава Богу. Не ми липсва онова прехласване от непознати.
И грозна да беше, нямаше да я обичам по-малко, а за мен пак щеше да си е хубавото гардже на мама. ❤️
А ето това исках да кажа и аз.Много хубаво си го описала.Не ми харесва това.Аз познава руси и синеоки,но обективно некрасиви хора.Моето като го гледам едва ли ще е така,ние с баща му имаме правилни черти (минутки за реклама),но ето например на ясла е с детето на моя приятелка.Смугла красавица,много умна и хитруша.Ама за нея все се казва каква е хитруша и т.н.,а моето все ''какви очи''.

# 1 767
Не съм, Лоли, не съм била сериозно болна и през ум не ми е минало да се изследвам. Мисля обаче, че балонът скоро ще се спука и ще заживеем нормално. Тия ни психясаха, на мен специално ми разказаха играта...

# 1 768
Скайче, чудни снимки. Прехласнах се...
Мечтата ми е да живея някъде на топло, където няма зима. Не виждам как ще я сбъдна обаче..

Днеска ми е едно минорно, а май няма причина. Светът наистина изглежда по-поносим през дъното на коктейлна чаша, знам и точно какъв коктейл ще си сътворя, обаче имам да уча. Трябва да се насиля да седна, да отметна малко и довечера - голямата награда!

Приятна и лека седмица на всички!

# 1 769
Аз съм със сини очи и руса коса,много се харесвам даже .Безброй пъти са ме питали кой номер ми е боята.МУ е със зелени очи и кестеняв ,Звери също .Ето я на 24 часа

През дъното на каквато и да е чаша ,всичко е хубаво 😁.Днеска и утре се отдавам на спорт,после на сланина и суджуци .

Общи условия

Активация на акаунт