Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 151
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 1 740
Бобчи, ти си на нисковъглехидратна, нали? Забелязала ли си косата да капе?

# 1 741
  • Пловдив
Надежда, за по-кратко, много е красиво при теб. Мерси за разведряването.

# 1 742
  • USA
Привет, дружина Hug
Много хубави шотландски кадри от ВНЛ Heart Eyes
.
Четох всичко, ама к'во запомних Thinking
Сиси Kissing Heart
Тарталета, късмет в начинанието, а сега като знаеш на колко от нас ще сбъднеш мечтата(включително и моята), просто няма начин да не е успешно Flowers Four Leaf Clover
На мързелчето свекървата също ме кара да мечтая, завид Blush
Карамела, слушай Халапеньото и сА сафирясвай, че без теб темата не е същата Hug
.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:56 от SkyBlue

# 1 743
  • Пловдив
Скайче, и на теб мерси за кадрите! Това веч е у Калифорния, налЕ? Simple Smile

# 1 744
ВНЛ, за наспорт с какво ли не навява мисли тая гледка... А как е студът там? Питам, щото май съм една от най-зиморничавите тук...

# 1 745
Аерин,на нисковъглехидратна високо мазнинна .Само от нисковъглехидратна ми капеше,но сега не .Освен ако не почне след ковида.

# 1 746
Скай - точно. И моята се роди с черна коса и червено тяло 😱
Аз от майка си знам, че съм била много хубаво бебе, с черна коса и опъната, бяла. А моята - ай не се говори така. Казаха че прилича на баща й, затова.

# 1 747
Моята се роди като бебе на месец .Оформена,чистичка ,голяма красота .

# 1 748
Дъщеря ми се роди със спешно секцио, близо месец по- рано. Като паяче, с пипалца вместо ръчички и крачета.

Моята се роди като бебе на месец .Оформена,чистичка ,голяма красота .

Синко беше така. Отгледан. И като изписан. Heart Eyes По улицците хората редовно се вторачваха в количката да цъкат с език какъв Убавец бил. Отначало ми беше странно, после свикнах. Grinning

# 1 749
Аз не съм виждала красиво новородено Simple Smile
Всичките са едни такива смачканки, набръчкани Heart Eyes

# 1 750
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
обадете ми се пак, когато лекарката ви подмине като пътен знак за да каже на педиатърката, че това бебе е най-хубавото "ама ти да видиш баща му..."

# 1 751
Тарти, успех в новото начинание! Ще успеете, сигурна съм!

Исках да подкрепя Лейла, всички момичета да са дали хубави съвети, само исках да дам и още една гледна точка, която да я мотивира бързо да избяга от тази тревожност: понякога тревожните майки пренасят страховете и тревогите на децата си и това ги прави неуверени и несигурни. Лейла, ти си най-добрата майка за твоето дете. Дерзай смело напред!

# 1 752
Благодаря и на теб,Ред стар!
От това много се страхувам,защото аз самата съм такава - неуверена и несигурна.
Благодаря на всички,които ме подкрепяте!
В реала нямам такива хора..
Нека не ангажирам повече със себе си и проблемите ми. Hug

Чудя се какво става с Яна?Някой засичал ли я е по друг теми?
Кротето и тя пак се затри..
Елиф също.Дариела..
Дано са Ок.

# 1 753
Калиспера, общество интернационално! Благодаря за съпричастността, благодаря и за красивите снимки, направо ме телепортирате в други измерения! Аз ще изгния в каторгата, няма събота, няма неделя. Утре трябва да си завлека широкотериториалния  задник и да  закупя един прахосмук, че моята отдавна плаче за пенсия, милата. Недовършен си предложи услугите той да отиде да купи, пък аз, нали да съм си вързана с прангите. Викам, ти ли  ше ми избереш прахосмукачка, ти, който купуваш паста за зъби със зайче байче на кутията? Как да бъда сигурна, че ще се върнеш с необходимия ми електроуред, а не с метла с дълга дръжка. И тогава кво прайм? Или ще те пребия с нея или ще отлетя. А може и двете едновременно.
Казах ли, че искам да гледам света през дъното на коктейлна чаша?   Има по- примамливи очертания. Доверете ми се Simple Smile  
Гери, слънце, мажи се регулярно с плажно масло и не бъди такава стисла, черпи с един екзотичен коктейл Heart

# 1 754
ВНЛ, за наспорт с какво ли не навява мисли тая гледка... А как е студът там? Питам, щото май съм една от най-зиморничавите тук...
Живея в малко градче на брега  Северно море ,но тук наблизо минава Гълфстийм течението и не е студено много  .Сняг рядко се задържа, тревата си е зелена целогодишно. Да допълня, в областта има много дестиларни -чко правят уйски Grinning Само за наспорт е тук Laughing

Общи условия

Активация на акаунт