Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 248
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 025
Маахме с дребния краци из пазара.Цените там са прилични.Като се прибрахме,с ужас установих,че пералнята ме е предала 😭.От няколко месеца се чуди,но днес окончателно ме заряза.Майстора довечера ще я види,дано е бързо поправимо.Аз га му разправях,че трака несвойствено,ми вика "Жена,едно нещо щом работи,не се пипа.".Абе,викам,празници,почивни дни,Коледа, Нова година, вкъщи си,погледни я.Нее,няма страшно,като спре окончателно,тогава.И ся,нова ли да си харесвам(не ми се иска в момента),или да ги оставя с мръсни дрехи да ходят 😒,щото той ще я оправи,ама е едно туткане и умуване 🤦🏻‍♀️

# 2 026
първо стреля, после рисува мишената Wink и винаги е уцелил десетката.

😂😂😂😂 мноо ме мързеше да пиша тия дни, но ДобрЕ ме отлепи от мързела 👍
НачЕ ви казвам, такъв Валентин и Трифон си спретнахме с миУту, че все още ходя Ино към гьотере 🤪🥰 Имам стрАотен парфюм.
От работа са ме разпищолили, разбирайте наваксвам с поч. дни.. тъй, чЕее жиОта е хубаФ. С некои изключенийца, но пък няя е интересно.
Мист, съвета на ДобрЕ, е все едно мой.
Бебетата ми бяха мн грозни 🥴 Като родих щерката и бившия ми вика- квой туй 🧐😈😂😂 Ма тя- чернолилавачервена с една голяма щръкнала ливада , черна 🤣На нищо не я мязаше. Синковеца беше по- приличен, но доближаваше кака си.. А послЯ, няма и месец.. изЕднАж станаха бели, руси бебета 👀 Викам си- бря, кво става тука, ве? Аз щот малко от боята съм си. После видях баща им като малък- чист скандинавец, с кафяви очи. Косата му русо- бяла.. Тц, тц, почти албинос 😂😂
Изморих се от тоз пост 🤣 Ще си почина.
Мид малкото и другите болни - бързо оздравяване!

# 2 027
Мисти, искаш да си спокойна с избора си и ТМ да те подкрепя според него (избора), а не както той смята за правилно ли?

# 2 028
  • Пловдив
първо стреля, после рисува мишената Wink и винаги е уцелил десетката.
хахаха! Баш така е! Simple Smile

13сче, да...подкрепяме се ние Wink

Ули, ам не моа да ти го обясня точно...не е лесно.

# 2 029
Мисти, да дам и аз моите пет стотинки - кой ще работи тази работа - ти или ТМ? Вземи решение според себе си, само ти знаеш кое е най - добро за теб, колкото и да сте близки с ТМ.

# 2 030
  • Пловдив
Мисти, да дам и аз моите пет стотинки - кой ще работи тази работа - ти или ТМ? Вземи решение според себе си, само ти знаеш кое е най - добро за теб, колкото и да сте близки с ТМ.
аз, аз ще съм на пангара Simple Smile ама и него го разбирам, щото настоява за мое добро, т.е по-високо в службата, издигане и всички уж благинки дет носи това, ама му обягват дребните, малки подробности....т.е четете шитния шрифт Wink

# 2 031
Да, но ти ще си там всеки Божи ден, това имам предвид! Но бих ти препоръчала да се престрашиш и да скочиш! В началото няма да е лесно вероятно, но после може  да ти хареса. Каквото и да решиш,  успех !

# 2 032
Хммм,Уиш, нетипично бяла и добра си.
Близкият роднина болен,няма начин да го подмине този щам.В събота се видяхме вън,днес все още нищо ни няма.Пиша го,че ни е подминало за сега.
Таквиз хипотетични казуси,дето абсолютно нищо не е известно,ми е странно как се обсъждат от странични хора.Ма свят широк.
И разни,дето се опитват да се правят на интересни в изказа си,и в последствие звучат смешно,ми човъркат в мозъка.Добре че не ме тресе пак зверско пмс,та си затрайвам.

# 2 033
  • Пловдив
Ренко, моя казус ли визираш?

# 2 034
Твоя де,твоя.Имаш нещо на ум,но никой не знае за какво иде реч,нито кога и как ще се упражнява,а се дават акъли на килограм,как трябва да се хвърлиш.Аз не мога така,без да знам какво-що.
А другото от мен са си просто писаници...

# 2 035
  • Пловдив
Е, така е, ама просто си споделям...не на глас обаче Simple Smile

# 2 036
Твоето ми е ясно, ответното не.Още одеве това написах.

# 2 037
Мисти, аз не питам да ми отговаряш, за себе си пробвай с "да" или "не". Даже ещ си преформулирам въпроса:
Иска ли ти се ТМ да те подкрепи в решението ти макар то да не съвпада с това, което той смята за правилно.

Връщам се да чета, че пак ми се губят постове

# 2 038
Хммм,Уиш, нетипично бяла и добра си.
Аз бяла и добра?! Аз?! Какви са тези долни инсинуации?! Simple Smile

# 2 039
  • София
Мисти, прочетох, че написа "не е моето това". Ако така се чувстваш и мислиш, не си го причинявай.

Общи условия

Активация на акаунт