Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 100 127
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 010
Мистик,аз мисля ,че идва момент когато човек трябва да скочи и каквото стане .Ако не е тук ще е там.

# 2 011
  • Пловдив
Мистиче, ТМ какво мисли по въпроса или още не сте го обсъждали?
Оооо, не питай...караме се постоянно щом стане дума за това. Дразни ми се много, че ме е страх и не ми стиска и не ща да поемам доп.работа.

# 2 012
Е значи имаш подкрепата му. Явно става въпрос за поемане на допълнителни задължения, а не за смяна изцяло на месторабота или професия... пробвай.  Имаш ли представа какво би станало, ако не успееш да се справиш?

# 2 013
  • Пловдив
Е значи имаш подкрепата му. Явно става въпрос за поемане на допълнителни задължения, а не за смяна изцяло на месторабота или професия... пробвай.  Имаш ли представа какво би станало, ако не успееш да се справиш?
амиии...не е добре, ако не се справиш. Хич.
А, подкрепа-да, ама там е работата, че аз не искам да поемам тоя риск, т.е не искам да си развалям сегашния "рахат" и така...тово го дразни. То и аз си се дразня, ама всичкото туй е свързано с много чентене и поемане на голеееми отговорности. Та така...ама айде стига толкоз, че то още рибата в морето, па аз турих тигана Satisfied
Ама нали кат един виден Козирог съм все с поглед вперен в бъдещето, та Simple Smile
Спирам по темата.

# 2 014
Добро утро ! Да почерпя по кафе и да пожелая да ти се избистрят мислите и да вземеш най-доброто за теб решение  mystic woman , температурата на болните да пада, положителните емоции да преобладават. Денят да е щастлив на всички !

# 2 015
  • София
Здравейте!

Мисте, много добре разбирам колебанията ти. Чудесно е, че имаш подкрепа от съпружеското тяло. Пожелавам ти съвсем скоро да си изясниш какво искаш наистина и да го направиш, без да се интересуваш дали решението ти се нрави на когото и да било. Това си е твоето решение.

Мммм, благодаря за кафето!

Сутринта в целия тъгъдък преди работа Пантата ме сюрпризира, че има нужда от помощ за един проект в училище, който ще обсъждат днес. Досещате се какви емоции ме заляха. Направих каквото мога за нея и тръгнах за работа, оставяйки я да се поти по-натам сама. Все пак си е неин проект, не са го възложили на мен.

# 2 016
  • Пловдив
Панде, мерси...то му имам подкрепата, ама като заговорим за това и той по-скоро ме подтиска, щото ми казва истината в очите, т.е че съм пъзла и кат вземе да повтаря, как другите се справят и рискуват и от тоя сорт и ми става тъпо, та...
Инак е реалист и добре, че поне единият е, че лошо... Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 11:15 от mystic woman

# 2 017
  • София
Затова ти писах, че трябва да решиш без да се влияеш от ничие мнение. Ако мисълта за тази промяна те потиска, анализирай защо те потиска. И ако продължи да те потиска, то нека мъжО си говори каквото иска, но е важно ти да се чувстваш комфортно от взетото решение, защото ти ще носиш последиците. А не да вземеш решението, за да спре той да ти дудне и после да си дадеш сметка, че не е било твоето това решение.
Не знам колко ясно се изразих. Но само споделям мнение. То на чужд гръб нали знаеш, та лесно ми е да дам акъл. Hug

# 2 018
  • Пловдив
Затова ти писах, че трябва да решиш без да се влияеш от ничие мнение. Ако мисълта за тази промяна те потиска, анализирай защо те потиска. И ако продължи да те потиска, то нека мъжО си говори каквото иска, но е важно ти да се чувстваш комфортно от взетото решение, защото ти ще носиш последиците. А не да вземеш решението, за да спре той да ти дудне и после да си дадеш сметка, че не е било твоето това решение.
Не знам колко ясно се изразих. Но само споделям мнение. То на чужд гръб нали знаеш, та лесно ми е да дам акъл. Hug
Kissing Face
Именно, Панде...баш така е. Не се чувствам комфортно дори от мисълта, защото нямам капацитета и нужните знания.... Просто не е моето.

# 2 019
Мистик, разсъждавам като теб.
Здравето, нервите и спокойствието вече са ми най-важни. Никаква заплата, кариерно издигане и прочие не могат да ми ги компенсират. Доход ми стига, колкото да мога да живея нормално. Като се прибера, да мога да разпусна спокойно, а не да не мога да спя заради бизнес или други работни ангажименти.

Аз лично те подкрепям.
Виждам, че не те влече и ако решиш да поемеш по този път, ще е под външен натиск, а не по твое убеждение и желание.

# 2 020
Мисте, разбирам те отлично.
Щом не се чувстваш комфортно, по-добре не поемай повече отговорности. Не бих казала, че човек, който не иска  да расте в кариерата е пъзльо или не се справя - просто има други приоритети, преценява, че не търси непременно по-голяма заплата или престиж. Не може всички да сме по-рискови натури, но това не ни прави по-лоши.

МУ ще се окаже в подобна ситуация след няколко месеца. Искрено се надявам да не се поблазни не толкова от по-високата заплата, колкото от факта, че предложение за по-висока позиция ще се почувства оценен от шефовете си. Замествал е на тази позиция, беше пълен ужас. Предпочитам да е здрав и спокоен, отколкото да е шеф, но супер изнервен.

Ха добър ви ден.
Снощи ставах посред нощ, привидя ми се сняг. Всичко ми се стори побеляло. Днес сутринта няма и след от сняг, всичко сухо. Сънувала ли съм, полудявам ли, що ли и аз не знам.

# 2 021
Добър ден Simple Smile Спала съм, дали има и три часа?!? До 4 сутринта се кокорих, изгледах де що имаше по телевизията и тъкмо се заунасях...драаанннн, нещо стъклано се счупи, все едно пада къщата. Скачам, паднал единия плафон в кухненската част, 40 см диаметър, дебело стъкло. М@мк@ му. Точно на пътеката, пред барплота и коридора към спалните. Детето цяла вечер търча, като бясно по тоя маршрут, добре че не му падна на главата. Рини стъкла до 5, а после стани в 8, да тичаш до лабораторията, че пускам детето на градина, а минал един месец...и те така те! Вече втори път пускам прахосмукачка и още излизат стъкла, събирам сили за трети тур, ама добре се е пръснало, кухня, дневна, към спалните пууу!
Сиси, лошо това с температурата, да оздравяваш бързо!

# 2 022
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като виден козирог да си кажа - ако искам нещо, мятам се с плонж и не ме интересува мнението на другите; ако не го искам - пак така.

ако не се мяташ, значи не е твоето.
остави го, друго ще дойде.

нали знаете как козирог стреля по мишена? Wink

# 2 023
  • Пловдив
Мх... ДобрЕ...баш тъй съм.
А как стреля? Simple Smile

# 2 024
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
първо стреля, после рисува мишената Wink и винаги е уцелил десетката.

Общи условия

Активация на акаунт