Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 788
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 040
Брата на мъжа ми ми каза да се тествам за ХИВ.Ами аз съм се тествала преди брака май за медицинското,после преди първата инсеминация и преди инвитрото.И нямам ХИВ,не съм спала с други мъже или жени.Да ама във ваксината имало ХИВ.За Бога,това е човрк завършил Музикална консерватория в Москва и същата в София май.Ох ще се гръмна с трита газови пищака и въздушната пушка на МУ.

# 2 041
НИ сЪ праЙ, даже учудващото за мен беше,че ѝ каза нещо.

# 2 042
Само ХИВ не беше имало в тази ваксина.

Много щеше да е хубаво, ако бях сложила перилен препарат преди да пусна пералнята. Мда.

# 2 043
  • Пловдив
Мисти, прочетох, че написа "не е моето това". Ако така се чувстваш и мислиш, не си го причинявай.
да, точно така написах и така го чувствам...свито ми е, а не крещя от еуфория и затова кат се знам си трая.

Благодаря за мненията...

# 2 044
Ренко, другата оплакваческа ли имаш предвид? Ако да, вероятно си се сетила за Карлсон, който живее на покрива. Той описваше госпожица Рог така: "Хм, миличка като гърмяща змия". И аз, като стана любезна, така.

# 2 045
Съгласна съм с Ренко макар, че аз точно скочих. Понеже предполагам казуса, няма да се изказвам. Мистева, ако реши, да ми пише.

Ренко, дано ви е подминало!

Бобчита, бе! Хив вика Joy

Съседният офис ме почерпиха. Отваряте на собствена отговорност
Скрит текст:

# 2 046
Не са праи,Уиш.Голям си пичага даже .
Сиросе,недей са хили кат зелка,ами ако си ваксинирана върви са тествай.Ти май беше свободна и да не стане като у вица "майка ти ако има трипер ,ще пламне цяло село.Ааа,то едно село ,трийсе къщи" 😂😂😂😂
Шегичка 😘

# 2 047
Нещо си говорите на някакъв странен език 😂 ма не ми пречите.
Бърд, ве 🥴
Щот си знам килеша, след поредния закупен телефон към абонамента ми.. на изплащане, не спрях задтраховката. И добре, че. Запътвам се, да им го оставя в един офис.. Заведох щета, дано нещо сторят тез добри хора 👀 Завод да имах, няма насмогване. Няма 😈

# 2 048
Сирос, искаш ли масло за филийките? Имам цяло кило турско масло за 15 кинта. И кило сирене "Пейнир сюзме" за 9 кинта. И кашкавал, и гриловани зелени маслини. Първите зелени маслини, които не са отровно солени. От магазин "Ориент" пращат по Спийди и аз реших да ги пробвам. Стопих маслото на модерното сега гхи - ухае страхотно и няма вода в него. Аз доволен.

# 2 049
Мерси, Уиш! Имам обаче от всичко изброено, но от Родопите. Yum
А сега ще топна хлебеца в мазното сосче Animal Pig

# 2 050
Ммм, сюзме. 
Измъкнах от фризера половин кило някакво немско масло Дойче Маркенбутер, ама няма да повторя повече от него. Турското повече ми харесва.

# 2 051
  • София
13, и при нас напоследък е така с разни дребни и не разходи.
Чух се сега с една позната. От три дни е със симптоми -болки в гърлото, температура, абе обичайните за Ковид и всеки друг вирус. Не се е тествана, чакала да мина още седмица. Това си е нейна грижа, но вчера цял ден е придружавала нейна позната във ВМИ за прегледи и инжекция. Ползват градски транспорт.
Еми супер безотговорно е.

# 2 052
Бърд,вчера разглеждах брошура на Била,250 гр масло президент,на цена 7+ ,а с карта за отстъпка-9,30 😵🤯😮.Не,не,взимам си турското,и хич ми не дреме за сивата икономика в случая.

# 2 053
Леле, Ренко Close
А, турското не го заменям. И финансово, и вкусово ме устройва.

# 2 054
  • Варна
Брата на мъжа ми ми каза да се тествам за ХИВ.Ами аз съм се тествала преди брака май за медицинското,после преди първата инсеминация и преди инвитрото.И нямам ХИВ,не съм спала с други мъже или жени.Да ама във ваксината имало ХИВ.За Бога,това е човрк завършил Музикална консерватория в Москва и същата в София май.Ох ще се гръмна с трита газови пищака и въздушната пушка на МУ.

Това ако си с бустер, не помня къде го четох, но беше по съвет на доктор.
По-скоро пий глутатион, за да разкараш патогена от инжекцията.

Общи условия

Активация на акаунт