Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през февруари

• 101 808
  • 3 179
  •   1
Отговори
# 2 085
Уиш, опита ли вече маслините? Много им се чудих предния път, единственото, което е възпря е опасението да не са много солени. Това не мога да го понасям. Д как отичам от солени храни, не е истина просто.

Купих си изкуствени сълзи тази вечер, на връщане от работа. От няколко дни, така са ми пресъхват очите, че вечер направо парят.

Минавам да кажа Наспорт, крайно време е вече.

# 2 086
  • Варна
Ау, Естелка, какво бонбонесто хлапе си била!

И аз ходех със същите опашки, ама по-дълги, и бели панделки. А като ми донесоха панделки със снежинки по тях, леле какво фръцкане беше! Динозавърска работа...

Нали? Много се смях днес, оставила съм ги при свекърва ми и тя днес ми ги даде . Много се изкефих, това са ценни спомени. Майка и татко като млади келеши, прабаба, прадядо, брат ми, а бе супер.

Ети, хахахаха, тази сладкишка ще те лекува, а? 😂❤

# 2 087
Мда,тя е много грижовна. Да видите е ся как буди баща си... Той е цяла седмица нощни смени и след час трябва да излиза. Казвам й да го буди,тя нахълта с гръм и трясък в стаята! Татееее,ставаааай! JoyJoyJoy Ама късно легна той и не може да отлепи. Ко да го правя... Оо дребната отива да му прави кафе. Най-много да му сложи чашата преди да е изтекла водата и да му направи негърска пот. Stuck Out Tongue Winking Eye
13,:heart_eyes: много добре става. Браво! Hug

# 2 088
Ей, Тринки, едновременно сме публикували и за една бройка бях изтървала напредъка ти. Добре, че Ени писа, та върнах назад. Става много, много красива твоята африканка. Продължавай в същия дух. Heart

# 2 089
  • София
Синеочка е сладур, а Ена е копие на Мид.

# 2 090
Кло, това са първите НЕсолени зелени маслини, на които попадам. И вкусът им няма много общо със зелените, които съм яла досега, точно защото не са солени. Имат и лех опушен дъх от грилването. Харесаха ми.

# 2 091
Няколко пъти взимам гриловани маслини,но на мен солени ми идват.Явно е индивидуално,или такива съм улучвала.Но опушеният аромат ми харесва.Последните бяха килограм,с разни билки мариновани,и сушени домати.Май заради последните не успях да ги изям.
Напрегнаха ме,раздавах правосъдие,имаше в последствие гузни физиономии.Тиган ми не трябва,с точни "благи" думи ги връщам в реалността.

# 2 092
Супер, добавям ги в кошницата. Заформих една лека поръчка към трийсетина лева до тук, но като видях балсуджук и не можах да устоя. И се почна, малко пишмание, сладко чушково пюре, масълце..., от половин час ровя и не мога да намеря печените и белени патладжани, които мярнах на първо четене, но ще ги открия и тях.

# 2 093
Нашпорт... Аз и рептилчо ще си лягаме.

# 2 094
  • София
Активисти активни майки от дг на малката с оферта да съберем 4к за някакъв навес за двора в групата на децата.

# 2 095
Оф, майките на златните яйчица. Навремето нашите искаха да сменят  съоръженията в двора на градината, към 2,5 к само. Двама татковци, за един съботен следобед смениха с неръждавейка дъната на пързалката, останалите сложиха нови трупчета на пейките,  поръчахме едно камионче с нов пясък и всичко излезе под 200 лева.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 07:02 от 💙 Clo 💙

# 2 096
Тигър с "мургава" глава,малко ако я беше назъбила,щях да си я разпечата и да те рекламирам като новия Салвадор Дали.
И аз те обичам! Laughing

# 2 097
Тигър с "мургава" глава,малко ако я беше назъбила,щях да си я разпечата и да те рекламирам като новия Салвадор Дали.
И аз те обичам!:laughing:
Ох, вееее..този пост чаках, да легна доволен 🤣🤣 Щом нищо не каза за гюрлюка на главата, значи приемам комплиментЪт 🤗🥰

# 2 098
Много съм деликатна,понякога. LaughingА и все пак гледам от време на време Хавай 5 Satisfied
Шавай 5,оооо не!:laughing:

# 2 099
Мид, нарадвах се на Ена Heart Eyes да ви е жива и здрава!
Естела, много сладка снимка Heart Eyes
Как ги мразех тези панделки, майка като ме заскубе, добре че рядко я прихващаше  да ми слага.
Ени, хайде да е дребна настинка и до утре да си пушка!
4к за детската градина :О то бива, то може, ама тез...
Аз ударих дъното с моето ТСХ, ноември бях го закрепила на 2,4 с 75 л-тироксин. Днеска пуснах 11,3 Disappointed Relieved
Вит.Д трябва да го вдигна до 50, евентуално да свали паратхормона, че и там не е добре работата, а повече от 39 не мога да отлепя, пия по 20 капки, два пъти в седмицата, казах на докторката, че са ми малко тя не вярва. Като бременна пиех по 9 капки на ден и не отлепих от 36.... Уффф, усещах си, че не ми е добре, сърцебиене яко, цикъл няма, но чак толкова не очаквах. Извинявайте, че ви натоварвам и вас, но тъкмо видях резултатите и поне да си споделя, да ми олекне.

Общи условия

Активация на акаунт