Звездни компромати - Февруари'22

• 293 968
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 485
Явно никой не е прочел на Ирина романа, но тя пише, че била отказала алкохола януари... Накъде отива този свят. 🙀

# 1 486
  • Пловдив
Разгледах фейса на Тоца, има около 20 клипа от Париж качени, поне 10 с подаръците, другите какво ядат, пият. И поне толкова снимки. Няма и по 20 харесвания/лайка на публикация. 🤣
Много слаба аудитория. Сакън за труда.

# 1 487
То па един труд....

Аз не знам няма ли кой да й каже на тази жена, че в Инстаграм може да се качват по няколко снимки в пост? Да не й се налага да пише едно и също нещо сто пъти, не за друго ....

# 1 488
Най-големит фенклуб на Антония е във форума. Тя за толкова голям фенклуб дори не си е мечтала. Определено трябва да организира едно пътуване до Малдивите за ней-верните си фенове. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Андреа Банда Банда имитира пилИнцата от Монако, само, че от Алпийската Ривиера. Joy
https://www.instagram.com/p/CZ9IcJdoOXw/

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 20:00 от daizy_g

# 1 489
Аз съм вярна фенка на Тоцка, такъв кукундрел като нея не се среща често. Сеир на макс. 😜

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 20:04 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 1 490
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 1 491
Аз искрено се забавлявам с напъните и да впечатлява. По-луда е от всяка друга краставица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 492
Не бих я нарекла забавна
Но по-скоро ще последвам нея,Боже опази, отколкото да гледам куку панела на Гала. Да преписват колкото искат Simple Smile

# 1 493
  • София
Скрит текст:
М. Монро с честитка за Св Валентин

# 1 494
Забавни са опитите и да мисли, че впечатлява, не самата тя. Във фейса е още по-страшно, поне 30 снимки и клипове от св. Валентин с един и същи текст, как мечо я е затрупал с подаръци. И не дава да се коментира. Психиатрите могат много да пишат по темата.

# 1 495
Орлин и съпруга на някаква премиера. В дъното е и Никито. Останалите нищо не ми говорят.
Скрит текст:

Ники много го рекламират медиите, но слуховете са, че филмите му са финансирани с пари и връзки на майка му. Може би е логично, защото са супер зле направени.
И явно няма проблем, че майка му беше замесена в скандал с крадене на пари от ВМА през дерматологична практика. Едно от твърденията беше, че парите са били предназначени за детското отделение. Колежка на Кадурина е била и др Шеф, която също запълва ефирно време в “заетата” си практика. За сина на др Денкова, който също се води доктор, изобщо да не коментираме. Въобще телевизиите и тези среди са супер лицемерни в натрапването на определени личности като успели.

# 1 496
Ники Илиев е супер посредствен режисьор и актьор. Не го харесвам.

# 1 497
  • София
Явно никой не е прочел на Ирина романа, но тя пише, че била отказала алкохола януари... Накъде отива този свят. 🙀
Изобщо не й вярвам, че е спряла алкохола. Бас ловя, че тайно си цоца просеко от сабахлем. Grin
Снощи в Капките много ми хареса Сано. Много по-красив от Дамяно или както там се пише името му. И най-вече секси. Sunglasses

Ники Илиев, ако можеше да общува сам със себе си, щеше да е умрял от скука.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 22:32 от Не се сърди, човече

# 1 498
И аз съм голяма фенка на Тоци. Когато си помисля, че нещо не ми е наред и разплискам легена я поглеждам и ми става някак по-добре. А като стана дума за подаръци тя някога подарявала ли е нещо на нейния Мечо и станало ли е обществено достояние или го кара милия на един червен сутиен?

# 1 499
Звезди преди и след подобрения Grinning
Скрит текст:
[/img]

Общи условия

Активация на акаунт