Звездни компромати - Февруари'22

• 293 766
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 180
Съвсем не мисля, че гладува Виктория.
Аз като цяло не смятам, че човек с много пари може да гладува, то има купища хубава, здравословна, качествена храна, на тоя свят, най-вероятно има конкретно меню, специално за нея с точни калории.
Нямате ли край вас хора, които се хранят така, само тук във форума колко много момичета има, които се хранят по определен начин и не нарушават с години, примерно НВВМ или подобно беше:) и още режими
Аз лично много обичам задушени зеленчуци. Ама трябва да готвя за цялото семейство разнообразно и вкусно и няам кой да ми го носи готово, нито пари за готвач Sad
Точно този тип кльощавост на Виктория е по-скоро тип телосложение. 100% всички познавате по една висока кльощава жена, която си яде каквото има у тях, но е изкокалена. Но те разбира се нямат стила на живот на Бекъм.
Е така кльощава е и Калина

Калина и Китин са странни, но не са лоши. Харесва ми, че се забавляват и танцуват. Така трябва. И аз мисля така да живе като одъртея, ще си танцуваме с мъжа ми, пък нека ни гледат и снимат. И да изглеждам странна, то за кога да ми пука. И на мен също ми е интересно с какво се занимават.

# 181
Интересно ми е защо медиите не нападнаха Адел за това, че си канселира щоуто във Вегас в последния момент по малко от 24 часа преди да започне и прецака толкова много хора? Ако това беше Бритни щяха да я разкъсат. Едни ги разпъват на кръст за най-малкото нещо други не. Интересна работа.

# 182
Maneskin на Фестивала на италианската песен в Санремо снощи. Много емиционално изпълнение на Coraline от Дамиано.
Скрит текст:

# 183
Точно този тип кльощавост на Виктория е по-скоро тип телосложение.
Конкретно Викито Бекъм си е пухкавелка по рождение. Слаба е със строг режим и воля.

Иначе с всичко друго от поста ти съм съгласна.

# 184
Coraline е написана по истински случай за момиче, което Дамиано познава. Затова той е много емоционален всеки път като я пее. Историята е доста тъжна така или иначе.

# 185
  • София
Не знаех, че Викито била пухкава. Когато беше със Спайските просто лицето й беше по-окръглено, но пак беше слаба. Ако като дете е била дебеличка, не го броя. Има доста хора, които в детството си са били пухкави и без особени режими цял живот след това са си били слаби.

# 186
  • До морето
Не е била пухкава Виктория, лицето имаше още детско излъчване. Винаги е била кокаляк.
Поканата на Марияна в Капките не е случайна. Нали именно тя забрани на мъжа си да целува чужди жени в сериала на Халваджиян. А после и коментари имаше, че станало по-добре, че го одвободили от разни треторазрядни продукции. Батко ви Магърдич такива неща не забравя.
Ще я разкатаят от критика, помнете ми думата.

# 187
Е, те затова са я викнали. Нали някой трябва да им прави сеира. 😁

# 188
Ивайло Захариев, Врачански и Шопов младши държат първенството за най- голямо дърво в игралните филми. Не съм ги гледала в театъра. Може и да се справят. Все се чудех защо така нелепо затриха един от главните герои в Братя. Моите впечатления са, че повечето от нашите актьори се справят само с един тип роли, влизат си в някакво амплоа и все него си играят, единици са тези с истински талант, които могат да изиграят и ученик и мафиот, дядо, лекар, просяк и да те разсмее и да те разплаче. Това е много трудна професия и за малка държава като нашата е интересно, че въобще имаме театрална школа, но истинските таланти са малцина.

# 189
На мен ми харесва Марияна как пее и песните ѝ ми харесват. Но не знам как ще се справи с имитациите, дали ще може да избяга от нейния си стил. Ще е интересно.

# 190
  • Варна
Maneskin на Фестивала на италианската песен в Санремо снощи. Много емиционално изпълнение на Coraline от Дамиано.
Скрит текст:

Моят любимец Дамиано май трябва лекичко да избели зъбите 😉

Скоро чух клиентка в козметичния салон я който ходя да обяснява как сред младежта било свръх модерно да си с олющен, черен лак !!! Задължително олющен! Задължително черен!

А неговите нокти ме втрисваха! А то се оказа, че той бил тренд сетър или ако не сетър, то свръх тренд.

Ясно е, че аз, която мога да му бъде леля, нищо не разбирам от модни течения 😂😂😂

# 191
Джорджина на Роналдо копира наша Тоца! Обаче къде е Батинков, къде е Роналдо! Батинков колко чантета купи, още преди Коледа!!!! Ехееее

# 192
Шопов младши наистина е голямо дърво.

Като му видя и мазната физиономия на рекламите за новото му шоу и ми се отщява да го слушам.

Волен Много модерен, професионален гримьор ли работи с Цветанка, недоумявам как е с толкова нелепи рисунки върху себе си
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 17:56 от alethea

# 193
Ивайло Захариев, Врачански и Шопов младши държат първенството за най- голямо дърво в игралните филми. Не съм ги гледала в театъра. Може и да се справят. Все се чудех защо така нелепо затриха един от главните герои в Братя. Моите впечатления са, че повечето от нашите актьори се справят само с един тип роли, влизат си в някакво амплоа и все него си играят, единици са тези с истински талант, които могат да изиграят и ученик и мафиот, дядо, лекар, просяк и да те разсмее и да те разплаче. Това е много трудна професия и за малка държава като нашата е интересно, че въобще имаме театрална школа, но истинските таланти са малцина.

Шопов играе ли в театъра?
А кой герой са затрили от братя.

# 194
  • España

Калина и Китин са странни, но не са лоши. Харесва ми, че се забавляват и танцуват. Така трябва. И аз мисля така да живе като одъртея, ще си танцуваме с мъжа ми, пък нека ни гледат и снимат. И да изглеждам странна, то за кога да ми пука. И на мен също ми е интересно с какво се занимават.
Доста години изкараха в Мароко . Живееха под протекцията на краля Мохамед Шести, който се явява и нещо като кръсник ( по нашите разбирания) на малкия Симеон Хасан . Била съм в компания с Китин и Калина: забавни безгрижни бохеми най-общо казано ! Малкият посещаваше българското училище към посолството в Рабат. Китин беше посланик на добра воля към ЮНЕСКО. Самият той е роден в Сиди Ифни ( стара испанска колония ) на територията на Мароко. Предполагам поради обтегнатите отношения между Испания и Мароко се наложи да напуснат красивата  си резиденция в Мароко . Китин организираше фестивали и правеше документални филми , а Калина се занимаваше с конен спорт ( Мохамед Шести има едни от най-големите и прочути конюшни ) ….та така…

Общи условия

Активация на акаунт