Аз като цяло не смятам, че човек с много пари може да гладува, то има купища хубава, здравословна, качествена храна, на тоя свят, най-вероятно има конкретно меню, специално за нея с точни калории.
Нямате ли край вас хора, които се хранят така, само тук във форума колко много момичета има, които се хранят по определен начин и не нарушават с години, примерно НВВМ или подобно беше:) и още режими
Аз лично много обичам задушени зеленчуци. Ама трябва да готвя за цялото семейство разнообразно и вкусно и няам кой да ми го носи готово, нито пари за готвач

Точно този тип кльощавост на Виктория е по-скоро тип телосложение. 100% всички познавате по една висока кльощава жена, която си яде каквото има у тях, но е изкокалена. Но те разбира се нямат стила на живот на Бекъм.
Е така кльощава е и Калина
Калина и Китин са странни, но не са лоши. Харесва ми, че се забавляват и танцуват. Така трябва. И аз мисля така да живе като одъртея, ще си танцуваме с мъжа ми, пък нека ни гледат и снимат. И да изглеждам странна, то за кога да ми пука. И на мен също ми е интересно с какво се занимават.