Звездни компромати - Февруари'22

• 293 748
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 165
Странна двойка са Калина и Китин Муньос. Всъщност тя е странна, него можеш и да не го забележиш, обикновен грозноват мъж. Но тя - изключително слаба, ще се счупи, безумна траперска шапка на главата, едно време разни шалове намотаваше, носът няма и да го коментирам, не от добро бил в това положение.
Той беше авантюрист и мореплавател, тя, не помня да съм знаела, с какво се занимава. Какво работят, от какво се препитават, някой знае ли?

# 166
https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/701640?fbclid=IwAR2z1v … pjrDQG5Xks6JGR_Ug
Дейвид Бекъм споделил в подкаст, че Виктория от 25 години яде само риба и задушени зеленчуци.
Ясно що прилича на скумрия

И сигурно е бъкана с живак, защото рибата може да бъде много по-опасна отколкото си представят някой хелтиливинг бейбита.

# 167
  • София
Само определени  риби имат тежки метали, но пак ми идва странно. Аз обожавам храна и не бих могла така. А като чуя задушени зеленчуци и разбирам, защо малко деца ги ядат.

# 168
  • София
...
Също Благовест Благоев, но него не съм го гледала в театъра. Познавам го от дете, може би е доста променен през годините.
Скрит текст:
Сега кажи, че си била и в един клас с него, и ще се окажем съученички. Laughing

# 169
Не я мисля аз кахърно Виктория Б. - със сигурност хапва висококачествена морска храна и дарове, върл фен на сушито е. Пък и зеленчукът си е зеленчук - салати, картофи - все е зеленчук. Надали гладува.

# 170
  • София
И тази ли има нужда да рекламира или просто й доставя удоволствие да отбелязва 😆
Цвети Янева
Скрит текст:

Как пък няма отбелязаните марки да и платят да ги рекламира.
Не може с мъжа си  да се снима, с детето си не може, останаха Шанелите и Диорите...

# 171
Тя може и да може да се снима с тях, друг е въпросът колко й е разрешено да качва такива снимки

# 172
Reese Witherspoon
Скрит текст:

# 173
Виктория Бекъм да яде картофи? Не вярвам. Броколи и зелен фасул, аспержи, а когато иска да е лоша - моркови, защото са по-въглехидратни.

# 174
  • Пловдив
Дъщерята на Цеца Величкович...двете с мама били у Дубай Simple Smile
Скрит текст:

Бурж Халифа изгря с образа на любимата на Роналдо за рождения й ден...
Скрит текст:

# 175
Да си дам и моята лепта за Мариана П., определено ако участва в "Капките", ще вземе по-бързо решението да емигрира. 😂

# 176
Да си дам и моята лепта за Мариана П., определено ако участва в "Капките", ще вземе по-бързо решението да емигрира. 😂

Защо, ще я нахранят ли?

# 177
Странно е участието на М. Попова в “Капките”.
Гледах Халваджян в интервю по Нова. Каза, че този път ще избягват участието на певци. Залагат повече на имитацията. Какво ли ни намеква Халваджиян с тази покана?🤪😜😂

# 178
Бор_яна, каквото и да си говорим, Мариана П. си е посредствена певица, вечно недооценена в родината-мащеха,също като недооценения си мъж "актьор".

# 179
Една Стоянка Мутафова от мен. 100 години от рождението й

Общи условия

Активация на акаунт