Звездни компромати - Февруари'22

• 293 740
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 150
https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/701640?fbclid=IwAR2z1v … pjrDQG5Xks6JGR_Ug
Дейвид Бекъм споделил в подкаст, че Виктория от 25 години яде само риба и задушени зеленчуци.

# 151
Гледала съм Калин Врачански и "най- великият актьор на нашето време" направо ме разсмя, но знам ли, възможно е нищо да не разбирам. 🙄
Факт е, че като цяло съм скептична към новото ни кино и много малко актьори ме впечатляват с истинско превъплъщение, така че да им повярвам.

Аз очаквах някой да го каже, но аз наистина съм впечатлена. Гледала съм го 2 пъти в театър, повече в киното и телевизията. Но особено там напълно достоверно играе в тях. Въпреки очакванията държах да си напиша личното впечатление от него. 🙂 Иначе и аз имам много други любимци сред които Вергов и Бойко, а и не само.

# 152
  • Glasgow
А "шедьовърът" Вила Роза е на мъжа на Луиза Григорова, и уж след него се разделя окончателно с Елена Петрова (която е трагична там), не могъл да преживее краха на филма. Ама то наистина е такава манджа с грозде, а е можело да се получи добра мистерия. Че чак и някакъв чужд актьор имаше в каста, как се е навил...
Освен "Мисия Лондон" не се сещам бг филм от новото хилядолетие, който да мога да гледам втори път. "Източни пиеси" много харесвам, но прекалено тежко ми дойде Sad

# 153
Орлин Павлов и Орлин Горанов. Много харесвам и двамата, изтънчени и положителни.
Скрит текст:
Михаил Билалов. Признавам си, че свикнах с ролята му на водещ и го предпочитам пред Кънчев, които в последните години на своето водене много ме дразнеше.
Скрит текст:
Део и прекрасното му семейство.
Скрит текст:
Дони и семейство.
Скрит текст:
Цветана Манева и Теодора Духовникова
Скрит текст:
Параскева Джукелова, винаги ми е била симпатична.
Скрит текст:
Нина Николина
Скрит текст:
Васко Василев
Скрит текст:
Светослав Иванов и съпругата му.
Скрит текст:
Борислав Лазаров и Елена Яръмова
Скрит текст:
Д-р Неделя Щонова, объркана съм в мнението си за тази жена.
Скрит текст:
Деси Стоянова, не може да се отрече, че е хубава жена, а и добре че е тя да смекчава понякога инфантилното поведение на Сашко.
Скрит текст:
Ивомира Пвхливанова
Скрит текст:
Николета Маданска
Скрит текст:
Биляна Гавазова
Скрит текст:
Алекс Кръстева
Скрит текст:

# 154
Днес рожден ден има една много сладка двойка. Шакира на 45,а Жерар на 35г.Страхотни са и не им личи разликата.
Скрит текст:
, ,

# 155
Beckham
Скрит текст:

# 156
https://novini.bg/razvlecheniq/liubopitno/701640?fbclid=IwAR2z1v … pjrDQG5Xks6JGR_Ug
Дейвид Бекъм споделил в подкаст, че Виктория от 25 години яде само риба и задушени зеленчуци.
Ясно що прилича на скумрия

# 157
Аз казах., че съм изгледала всички постановки на Калин Врачански, той там се справя много добре. Играл е Квазимодо, Фрнакещайн, Лорд Хенри в "Портретър на Дориан Грей". Алеко Константинов и тн. Прави доста разнообразни роли. На мен ми хареса историята на "Вила Роза" . Гледала съм много по-добри трилъри разбира се, но за БГ филм не беше зле.  

Вергов и Карамазов също много ги харесвам. Бойко Кръстанов не съм го гледала в театъра, но във филмите ми доапада. Не е нужно да се генерализира всяка моя дума и всеки мой пост. Това е моето мнение. Никого не задължавам с него.

# 158
Харесвам Деси Стоянова - естествена, организирана, директна, но същевременно възпитана и адекватна. Единствено, че има лелинско излъчване. Но със Сашо добре се допълват.
Спомням си как ме учуди, когато видях мъжа й за пръв път - стори ми се много възрастен за нея. Но това вече са лични предпочитания.

Виктория Бекъм мисля, че отдавна не е интересна на Дейвид Бекъм, а сега като чета за рибата и зеленчуците, съвсем ми е лесно да го повярвам.

# 159
Katy Perry
Скрит текст:

# 160
Клипчетата с танцуващите Калина Сакскобургготска и Китин Муньос в Боровец, пускахте ли ги? Извинявам се, ако повтарям, но половината тема я няма вече. Видео:

Скрит текст:

# 161
А "шедьовърът" Вила Роза е на мъжа на Луиза Григорова, и уж след него се разделя окончателно с Елена Петрова (която е трагична там), не могъл да преживее краха на филма.

Той май и бездарната си игра в "Братя" не можА да преживее, та сравнително скоропостижно приключи участието му И там.

Силно се надявам Цветито ЯневСКА и ПаЛуна да са си "бестита". Родени са една за друга просто.

# 162
  • Glasgow
Колко трогателно несръчен и спънат е Китин Simple Smile готини са.

# 163
Дрейк е отследвал Риана и гаджето й в Инстаграм след новината, че  е бременна. Той имаше връзка с Риана, беше много влюбен в нея и много трудно приемаше раздялата им. Явно новината не му е харесала.

Новата колекция на Валентино в Париж. Участват модели с различно телосложение и възраст.

Скрит текст:

# 164
  • Пловдив
Клипчетата с танцуващите Калина Сакскобургготска и Китин Муньос в Боровец, пускахте ли ги? Извинявам се, ако повтарям, но половината тема я няма вече. Видео:

Скрит текст:

Калина ме плаши 🙄

Общи условия

Активация на акаунт