Звездни компромати - Февруари'22

• 293 735
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 135
Малко снимки. Извинявайте 😀
Андреa
Скрит текст:
Нина
Скрит текст:
Гери Никол
Скрит текст:
Джулиана Гани
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 08:02 от Little heart

# 136
И аз благодаря на Летящ Кактус за труда и страхотните истории, които ни представя всеки път. ⚘

Още родни дами:
Валентина Каролева
Скрит текст:

Александра Халваджиян
Скрит текст:

Нети
Скрит текст:

Радина
Скрит текст:

Таня, бившата жена на Сашо Кадиев, с малката.
Скрит текст:

# 137
Благодаря на Летящ кактус за интересния първи пост на темата Flowers Bouquet
Все едно съм седнала да пия вино с познат, от когото имам какво да науча- ей така се чувствам като чета първите постове.
Дева Касел е много зле! И тя има отвратителни крака като Лили Деп (или както там се казва щерката на Джони).

# 138
Аз съм голяма фенка на Калин Врачански. Изгледала  съм всичките му постановки и повечето филми. Много добра роля прави във "Вила роза". Препоръчвам този филм за любители на трилъри. А и е по действителен случай.

Точно пък този филм е мега зле направен. Гледах го само заради историята, относно която всичко е засекретено, но беше пълна загуба на време.

# 139
Гледала съм Калин Врачански и "най- великият актьор на нашето време" направо ме разсмя, но знам ли, възможно е нищо да не разбирам. 🙄
Факт е, че като цяло съм скептична към новото ни кино и много малко актьори ме впечатляват с истинско превъплъщение, така че да им повярвам.

# 140
Марияна Попова ще участва в Като две капки вода. Ще има излагации, чакам с нетърпение.

# 141
Врачански няма грам талант за мен. Никак не го харесвам. Пълно дърво е, каквото и да играе.
Виж Бойко Кръстанов е талантлив, чаровен и готин.
Най- много обичам обаче Бърнев. Той е гений.

# 142
  • софия
Тя ходи на музикален педагог, подготвя се, ще бъде най-добрата. Е, вероятно няма да спечели, но това ще е, защото българите мразим и не я заслужаваме.
Явно плановете за емигриране са се отложили.

Врачански и за мен е позьорско д`ръво. Колкото и да се присмиваме на българското кино и театър, по естествен начин се отсяват добрите. Врачански, освен във второразрядни халтурки, не знам да участва другаде.
Бойко, Захари, Бърнев, Вергов, Стефан Денолюбов, Владо Пенев, Стоян Дойчев, Алек Алексиев, Пъдев и доста други са съвсем друго ниво. Врачански и срещу тях да тича, не може да ги стигне.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 08:20 от zvаnchе

# 143
Калин В. е най-обикновен актьор, да не кажа - посредствен. Но нали ни е важно да генерираме мнения, да присъстваме в темата постоянно и напоително.Joy
Аглайче, сори, не е към теб.
Пп. Точно Бойко К. е семпло момче, но невероятен актьор.

# 144
Сигурно са ментета, тя депутатската заплата не стига за оригинали Stuck Out Tongue Winking Eye

И тази ли има нужда да рекламира или просто й доставя удоволствие да отбелязва 😆

Едва ли посочените марки ще плащат точно на нея да ги рекламира

# 145
  • Glasgow
И за мен вила роза беше пълна загуба на време, но го гледахме с познати, та поне го обърнахме на смях след първата половина.  В един филм наблъскани баба Ванга, извънземни, стари духове, Царичина бяха забравили да включат 😅Ужасен ужасон.

# 146
Аз много харесвам Ованес Торосян. Много е талантлив и същевременно много земен.
Скрит текст:

Също Благовест Благоев, но него не съм го гледала в театъра. Познавам го от дете, може би е доста променен през годините.
Скрит текст:

# 147
Благодаря за новата тема Heart
Алекс Сърчаджиева
Скрит текст:

Гери Никол
Скрит текст:

Първата я виждам като хубава, нормална жена, дори няма грим. А втората като изкуствена жаба

# 148
  • Glasgow
И аз много харесвам Ованес.

# 149
Чудесен е Ованес. В театъра особено.

Общи условия

Активация на акаунт