Звездни компромати - Февруари'22

• 293 719
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 120
Елизабет Тейлър е женена 9 пъти. Има 8 мъже. С Ричард Бъртън се женят два пъти. Той се смята за най-голямата й любов. Двамата се запознават докато снимат филма Клеопатра.
https://www.vanityfair.com/hollywood/2020/08/elizabeth-taylor-ri … iage-furious-love
Скрит текст:
Колекцията й от бижута наистина е впечатляваща.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:44 от daizy_g

# 121
  • Варна
Летящ Кактус, благодаря за новата тема, прекрасно оформена и отново интересна, Simple Smile

Записвам се в новата тема с ya nina, надявам се този ми втори опит за запис в темата да не го изтрият.
Скрит текст:

И Inna, Simple Smile
Скрит текст:

# 122
Предпетъчно един испанец, на когото трябва да изсипят на килограм всички актьорски награди
Скрит текст:
Не го разпознавам този испанец Blush

Първият пост е страхотен! Поздравления!
Извинявам се. Blush Казва се Педро Алонсо, международна популярност получи със сериала La casa de papel/Money heist. В моите очи е изключителен актьор, жесток талант и е много харизматичен мъж (особено когато се движи или говори).

# 123
Не разбирам от мода явно, но това не е ли шарка на стар юрган, което е облякла Inna?

# 124
Това дали е истина …

# 125
Моника Белучи и щерка. Позата на малката май не ми допада.
Скрит текст:

# 126
  • Варна
Не разбирам от мода явно, но това не е ли шарка на стар юрган, което е облякла Inna?
На баба й шортите са това.

# 127
Иван Юруков, който ще бъде част от новият сериал на БТВ “Не ме мислете”.
Скрит текст:
Станислава Николова
Скрит текст:
Калин Врачански, това за мен е един от най - великите актьори на новото време. 🌹
Скрит текст:
Дъщеричката на Весела Бабинова и Владимир Зомбори на една годинка. Много им симпатизирам.
Скрит текст:
Иван Бърнев с дъщеря си Алиса.
Скрит текст:
Христо Петков
Скрит текст:
Алена Вергова. Допада ми като цяло, различна е, дано само не го играе това, за да стане и тя известна, но си мисля, че по - скоро е искрена.
Скрит текст:
Лилия Маравиля, прекрасна е тази жена.
Скрит текст:
Койна Русева, може би любимата ми българска актриса. Естествена, красива, фатална и интелигентна.
Скрит текст:

Бойко Кръстанов
Скрит текст:
София Маринкова и Драго Симеонов
Скрит текст:
Орлин Павлов и Диана
Скрит текст:
Графа и Мария, за щастие една от устоялите на времето български двойки.
Скрит текст:
Близначки Толеви. На първата снимка Доротея, на втората Емануела с Андрей.
Скрит текст:

Марина Войкова
Скрит текст:
Ромина Андонова
Скрит текст:
Мила Михова
Скрит текст:

# 128
Автора на юрганчето работи за "Trashyclothing".
Поне не го крие 🤣 Balenciaga също са напускали клошарски пердета и юргани, които се продават за якета и рокли. 🤒

# 129
Изненада е , че има красиви български актьори и въобще известни, извън  срещаните тук .Но явно няма скандал при тях, скука.
И все пак, се зарадвах.Има надежда.

# 130
  • в 1001-та нощ
Моника Белучи и щерка. Позата на малката май не ми допада.
Скрит текст:

Щерката ще лапне муха всеки момент. Аман от тази провокация към мъжките мераци - много олеква. Моника е великолепна тук.

# 131
Аз съм голяма фенка на Калин Врачански. Изгледала  съм всичките му постановки и повечето филми. Много добра роля прави във "Вила роза". Препоръчвам този филм за любители на трилъри. А и е по действителен случай.

Също така харесвам много и Веселин Анчев. Много е талантлив.
Скрит текст:

# 132
Aglaya, супер подборка!
Койна Русева я обожавам, още от Морска сол съм й заклет фен. Харесва ми, че може да е женствена и в същото време се държи като хлапак.
А Бойко Кръстанов за мен ще е следващия ни секс символ от актьорите.

# 133
  • Варна
Страхотен първи пост, вдъхновяващ, ограмотяващ! 💙 Много хубав уклон на темата със съвременни, достойни млади българи.🍀 Дано по-малко поле за изява имат разни тъмни балкански субекти. Княгиня Калина- доста странно поведение. Носът ѝ е последен проблем …

# 134
  • На морето!
Благодаря и аз за вълшебния първи пост, обожавам красиви любовни истории, особено с родна следа.

Общи условия

Активация на акаунт